most ez közös asztalokat jelent vagy kliens cserét náluk is ?
Már a PT3 is dolgozik az "új" ongame szoftver támogatáson:
We are currently working on adding support for the new OnGame P5 software. We are aware that current versions of PT3 will not support this new client, and we hope to have support added in fairly short order.
Már a PT3 is dolgozik az "új" ongame szoftver támogatáson:
We are currently working on adding support for the new OnGame P5 software. We are aware that current versions of PT3 will not support this new client, and we hope to have support added in fairly short order.
Komolyan mondom most olyat húzott a Bwin,(Ongame)mintha a Regulárokkal abszolut nem is törödne!
-Miért nem egyeztettek a segédprogisokkal,hogy ezt és ezt tervezzük...
most nekik kell kapkodniuk,hogy valamit össze barkácsoljanak(ami tuti xar lesz,mert az ongameval mindig is fos volt a koprodukcio)
-Ilyet,hogy nincs várólista,még életemben nem hallotam....igy a több asztalos játékos mi a faxt csinál majd?Ott ül és azt kell figyelnie,és ki a gyorsabb klikkelö...közben ha akcio van azon idegeskedik,hogy már megint lassú voltam és itt ülök 5asztalon 8-XXhelyett már fél órája és nincs meg az órabérem :(
-A lapokat,D-t és egy rakat fontos dolgot tényleg mikroszkoppal kell nyomozni!
-Semmilyen előre belöhető funkció nincsen.Minden nagyban,chat-el,stb jelenik meg.
-A középen felső playa foldolt lapja pont a boardra csúszik és a flopp középső lapját eltakarja,mig az el nem tünik.
-Nincs több zsetonszin,ráadásul ha 20+bb emelést tesz valaki már belelóg a számba amit így már össze mosodik a zsetonnal!
-A pénze mindenkinek folyamatosan izeg-mozog ha vmit lép a partiban,mint vmi pénztárgép....csak ez olyan mintha hangyák mászkálnának az asztalon folyamatosan :)
Mintha az életében elöszőr játszó "idiotáknak"csináltak volna egy "csiriviri"klienst és évezkeggyéé baxkikám!
Na azt hittem mig ezt leírom egy kicsit megnyugszom...de még idegesebb lettem....
Ja és még mindig hiányzik 200$-om a tegnap esti fél órás....na ismerkedem ezzel a xarral próbámból :(
Komolyan mondom most olyat húzott a Bwin,(Ongame)mintha a Regulárokkal abszolut nem is törödne!
-Miért nem egyeztettek a segédprogisokkal,hogy ezt és ezt tervezzük...
most nekik kell kapkodniuk,hogy valamit össze barkácsoljanak(ami tuti xar lesz,mert az ongameval mindig is fos volt a koprodukcio)
-Ilyet,hogy nincs várólista,még életemben nem hallotam....igy a több asztalos játékos mi a faxt csinál majd?Ott ül és azt kell figyelnie,és ki a gyorsabb klikkelö...közben ha akcio van azon idegeskedik,hogy már megint lassú voltam és itt ülök 5asztalon 8-XXhelyett már fél órája és nincs meg az órabérem :(
-A lapokat,D-t és egy rakat fontos dolgot tényleg mikroszkoppal kell nyomozni!
-Semmilyen előre belöhető funkció nincsen.Minden nagyban,chat-el,stb jelenik meg.
-A középen felső playa foldolt lapja pont a boardra csúszik és a flopp középső lapját eltakarja,mig az el nem tünik.
-Nincs több zsetonszin,ráadásul ha 20+bb emelést tesz valaki már belelóg a számba amit így már össze mosodik a zsetonnal!
-A pénze mindenkinek folyamatosan izeg-mozog ha vmit lép a partiban,mint vmi pénztárgép....csak ez olyan mintha hangyák mászkálnának az asztalon folyamatosan :)
Mintha az életében elöszőr játszó "idiotáknak"csináltak volna egy "csiriviri"klienst és évezkeggyéé baxkikám!
Na azt hittem mig ezt leírom egy kicsit megnyugszom...de még idegesebb lettem....
Ja és még mindig hiányzik 200$-om a tegnap esti fél órás....na ismerkedem ezzel a xarral próbámból :(
krinyo: ps vagy ftp lenne való neked.
Dehát mééé Zolikám....olyan sok volt amit leírtam!Xerintem ezek a alap,min funkciók amik elvárhatók egy olyan multitol mint a Bwin.Plána úgy,hogy most már övék az egész Ongame és minden site ilyen lesz mint ez a fostelep.
Így kb pont a felére csökken majd az állományuk,mert minden site-nak van egy rakat Reggje akik távoznak majd igen gyorsan!
ui:Plusz Én rohadtul szerettem az Ongamet és máshol nem is játszottam még....KIVAGYOK :)
Minden leírt szavaddal egyetértek krinyo!
Én itt kezdtem eljátszani 1,5 éve és valahogy ragaszkodtam az Ongame-hez, nem játszottam máshol...
Teljesen használhatatlan lett a kliens, azt hiszem jó pár reget elvesztenek!
Ezzel a húzással az egész hónapomat kidobhatom a szemétbe!!
A mai napon cashout és megyek PS-re!!
GL!
Mert pl ps vagy ftp-n mindig találász megfelelő és mennyiségű asztalt. Nem tesz tiltre a szoftver :) és nem ragad be a pénzed amire napot/napokat kell várni.
Kifizetés pikk-pakk nem úgy mint bwinen ahol 1 hét.
ott kell őket hagyni a g****-be
én már csak bonuszom várom meg a tegnap bentragadt nem kevés dolláromat
aztán
CASH OUT