Krinyó
Válasz bihaimo kommentjére
2009. jún. 10. 11:56
Minden leírt szavaddal egyetértek krinyo!
Én itt kezdtem eljátszani 1,5 éve és valahogy ragaszkodtam az Ongame-hez, nem játszottam máshol...
Teljesen használhatatlan lett a kliens, azt hiszem jó pár reget elvesztenek!
Ezzel a húzással az egész hónapomat kidobhatom a szemétbe!!
A mai napon cashout és megyek PS-re!!
GL!
Tudom Imi,hogy Te is itt "toltad" csak (azért tettem idézőbe,mert Én még titkon bízom vmi "csodában")
Egyébként rengeteget dolgoztam az ongamenak,magamnak affiliate tervekkel (Pl Next) Sikeres is lett volna ha nem akkor szünik meg nekem és a játékosaim nem mentek át az ipoker-hez,mert nem jött be a kliens :(
Tudtam álmomban az "RB" rendszert és egy rakat dolgot az Ongamerol könnyü volt promotálni az egészet!
Most rajta voltam vmi hasonlón a bwin-en,erre bebaxik ez nekem :(
Na de "talán" lesz vmi.... :) Mindig optimista voltam :)
De egy kicsit más....
Zolitol is kérdem...
Miért jó a PS ha nincsen RB?
Vagy ha már van,akkor hány %?
...tom,hogy ez nem ongames téma és nem ide valo,de talán ebben a kavalkádban elnézik nekem az Adminok :)
Priviben is jó ha tudtok segiteni....
Ty
zoltanh
Válasz Krinyó kommentjére
2009. jún. 10. 12:01
De egy kicsit más....
Zolitol is kérdem...
Miért jó a PS ha nincsen RB?
Vagy ha már van,akkor hány %?
Ty
Supernove szinttől vannak jó bónuszok amik megfelelnek ~30%RB-nek.
krumpli
2009. jún. 10. 12:02
Na igen a bonusz....Nekem is kész több mint a 3/4-e,csak most ezért a 200$ nem jóvá írt $ miatt "nem merek" beülni játszani (vakon hud nélkül persze)mert igy még "talán" betom bizonyitani,(le paint-eltem az utcsó tranzakciokat)amiböl talán kiderül,hogy depoztam 4 asztalra és abbol tényleges cashout csak 2-ön sikeredett :(
+ ez alatt a session alatt volt pp termelésem amit kqrvára nem írtak jóvá :(
Tényleg Neked számolja a pp-ket az új baxot kliens óta?
nem számolja, pont ez a bajom, noromál körülmények között tegnap meglett volna az 500-as bonusz, gondolhatod, mos mennyire vig vagyok emiatt
:D :D :D
Krinyó
Válasz zoltanh kommentjére
2009. jún. 10. 12:06
Supernove szinttől vannak jó bónuszok amik megfelelnek ~30%RB-nek.
Igen erről hallottam,de addig "üresben"kell játszani?És ha igen kb mennyi handet?
ty
krumpli
2009. jún. 10. 12:08
Igen erről hallottam,de addig "üresben"kell játszani?És ha igen kb mennyi handet?
ty
én is kiváncsian várom a választ, mert FTP-re tervezek váltani én is
előre is kösz
zoltanh
2009. jún. 10. 12:09
ty
Talán 300K n100-on. Egyszer valaki már számolgatta ezeket csak nem tudom, hogy pontosan hol (talán a ps saját topicjába)
jav: amúgy ha komolyan érdekel akkor érdemes felkeresni TAki blogját, mert ő 100%, hogy írt erről :D
Krinyó
Válasz krumpli kommentjére
2009. jún. 10. 12:11
nem számolja, pont ez a bajom, noromál körülmények között tegnap meglett volna az 500-as bonusz, gondolhatod, mos mennyire vig vagyok emiatt
:D :D :D
Akkor Én sem játszom egy HH-t se az tuti :( Egy kicsit fosok,mert Nekem 500$ "volt" a bon és 800pp-nél megált ezek mocsadék számláló,de az i'nside pontot meg hozzá adta,ami azt jelenti,hogy a weben volt frissités!Egyre jobban kész vagyok a K...életbe!Együtt érzek mindenkivel Aki most ebben a xarban van :(
Köszönöm Zoli a segit!
bihaimo
Válasz krumpli kommentjére
2009. jún. 10. 12:14
Nekem az 1k$ bónusz ragad bent...
Ebből terveztem a nyaralást...:-((
Nice job Bwin!
zoltanh
2009. jún. 10. 12:15
Köszönöm Zoli a segit!
Akár tudok neked szolgálni egy 2 hetes ~750K adatbázist is.
brainfuuck
2009. jún. 10. 12:15
Beszéltem a Hollywood Poker supportjával és ők is váltanak a héten az új kliensre. Azt mondta, nem az ő döntésük, kötelezik őket erre.