Ez egy rakás sz.r, tiltre is tett rendesen..
Viszont tényleg kevesebb a regular.
Két héttel ezelőtt vasárnap csúcsidőben még 30.000 körüli volt a játékosok száma, tegnap este 5-6000. Az új szoftverrel teljesen tönkretették a termet!
A first depo bónuszt DoN sit and go-kal terveztem megcsinálni, de a 12 asztal helyett 3-4 asztalon mernék csak játszani, a szoftver nagy gépigénye miatt. Mini-asztalméretben meg láthatatlanok a lapok.
Érdemes-e arra várni, hogy játszhatóvá teszik újra a termet vagy jobb a cash-out?
lehet h fel kéne már telepítenem ezt a xart :D
Hiába a beta 28-as poker tracker gondok vannak az importtal, a felezett potokat nálam minuszban dolgozza fel.
Hand Replayben meg Historyban hiába benne van, hogy 50-50 % de a visszajátszás végén csak az ellenfél kapja meg a sajátját és az én részem középen marad. Sessions vagy napi eredményeknél meg minuszban jelenik meg a felezett pot.
Korábban nem volt ilyen, meg gondolom más termeknél sincs.
Hali
Valakinek működik a HM az új szoftver óta? Mert nekem semmi, se HUD se a HM-ben az adatok nincsenek. Felraktam az 1.09 beta 6a, de továbra is semmi.
Valami ötlet
Ja igen és a sit go versenyeknél megváltozott a vak struktúra. Sokkal lassabb az emelkedés mértéke, és bejön az ante is a 8. vak emelésnél.
Lehet már tudni, hogy készül-e, esetleg hogy van-e már valami MOD a szoftverhez?
Lehet már tudni, hogy készül-e, esetleg hogy van-e már valami MOD a szoftverhez?
Thx. Lényegtelen hogy milyen, csak a kártyákat lássam ha lekicsinyitem. Még 200 sng és elköltözök úgyis. :)
Na felülírtam ezt a: 'TableImages.swf'-t, de semmi sem változott.
Olvastam régebben hogy indításnál letölti az alapot és kell még valamit csinálni...
Mit is?
Na felülírtam ezt a: 'TableImages.swf'-t, de semmi sem változott.
Olvastam régebben hogy indításnál letölti az alapot és kell még valamit csinálni...
Mit is?