Elvileg a HM 1.09.06 már jó...
1.09 Beta (1.09 beta 6) - Page 25 - Holdem Manager Forums
Most már kiteszi a HUD-ot, majd amikor a helyükre szeretném tenni a statokat (ugyanis tök random teszi be az emberkékhez), akkor kifagy a HUD. Tehát várhatjuk a következő bétát :(
Most már kiteszi a HUD-ot, majd amikor a helyükre szeretném tenni a statokat (ugyanis tök random teszi be az emberkékhez), akkor kifagy a HUD. Tehát várhatjuk a következő bétát :(
Itt arra gondolsz,hogy ha kiszedem az FD-t és utána beírom valamelyik bónuszkódot ,ami itt az akadémián fent van akkor játszhatok azért is?? vagy rosszul értelmeztem?:)
Na látom, hogy nem én vagyok az első eégedetlenkedő.
Belehet állítani, amennyiben igen, akkor hol, hogy a csetben ne közöljön minden infót? Pl:xy fold, nn emelt 200,
Nekem eltüntek a szateliteken nyert jegyeim! Még jó hogy mindegyiket lefotóztam, így tudok majd reklamálni. Remélem nem az lesz a válasz, hogy az új program miatt érvényüket vesztették!!!
Járt valaki még így?
...nem szeretem, ha eltűnik az asztalról a kisfröccsöm!
Másnak nem fagy ki a bwin ha megy a poker tracker 3. Nekem 1 percen belül kifagy az összes asztal. )
Belehet állítani, amennyiben igen, akkor hol, hogy a csetben ne közöljön minden infót? Pl:xy fold, nn emelt 200,
Na, most is próbálgattam. 4 asztalnál még simán működött, aztán amikor megnyitottam még 2-t, akkor pár perc után elkezdett szórakozni, hogy random módon eltűntek egyes asztalokról a statok - aztán meg visszajöttek. Össze-vissza. Volt, hogy csak 1 asztalon ment a HUD, de volt, hogy 4-en. Aztán visszaálltam 4 asztalra. Így általában már csak 1 asztalon tűnt el egyszerre.
Nem tudom, talán kevés memóriám? Vagy a béta verzió még nem tökéletes?
tulajdonképpen végtelenítheted velük a bónuszt.
HM érdekesen viselkedik, egyelőre még nem csak hogy a HUD-om nem megy, de előbb egy AJ vs AJ csatában amikor feleztem, azt írta ki, hogy buktam a potot. Na szépek vagyunk. :D
Felraktam a bétát, talán még várnom kellett volna vele.