ervino
Válasz Colic kommentjére
2009. jún. 13. 9:20
paulbig
Válasz ervino kommentjére
2009. jún. 13. 9:50

Most már kiteszi a HUD-ot, majd amikor a helyükre szeretném tenni a statokat (ugyanis tök random teszi be az emberkékhez), akkor kifagy a HUD. Tehát várhatjuk a következő bétát :(

ervino
Válasz paulbig kommentjére
2009. jún. 13. 10:16

Most már kiteszi a HUD-ot, majd amikor a helyükre szeretném tenni a statokat (ugyanis tök random teszi be az emberkékhez), akkor kifagy a HUD. Tehát várhatjuk a következő bétát :(

Legalább ez már felismeri az ellenfelek lapját is. Még nem próbáltam, de a HM fórumán is panaszkodtak már erre.

attiati
Válasz Colic kommentjére
2009. jún. 13. 10:39

Itt arra gondolsz,hogy ha kiszedem az FD-t és utána beírom valamelyik bónuszkódot ,ami itt az akadémián fent van akkor játszhatok azért is?? vagy rosszul értelmeztem?:)

Nem tudom, hogy a akadémiások e. Neten keringenek bónuszkódok, és azokkal jól értelmezed.
De majd valaki leírja, aki kipróbálta gyakorlatban is.

ivan41
Válasz attiati kommentjére
2009. jún. 13. 12:08

Na látom, hogy nem én vagyok az első eégedetlenkedő.

Belehet állítani, amennyiben igen, akkor hol, hogy a csetben ne közöljön minden infót? Pl:xy fold, nn emelt 200,

Nekem eltüntek a szateliteken nyert jegyeim! Még jó hogy mindegyiket lefotóztam, így tudok majd reklamálni. Remélem nem az lesz a válasz, hogy az új program miatt érvényüket vesztették!!!
Járt valaki még így?

...nem szeretem, ha eltűnik az asztalról a kisfröccsöm!

Lev729
Válasz laca8787 kommentjére
2009. jún. 13. 12:51

Másnak nem fagy ki a bwin ha megy a poker tracker 3. Nekem 1 percen belül kifagy az összes asztal. )

Na, most is próbálgattam. 4 asztalnál még simán működött, aztán amikor megnyitottam még 2-t, akkor pár perc után elkezdett szórakozni, hogy random módon eltűntek egyes asztalokról a statok - aztán meg visszajöttek. Össze-vissza. Volt, hogy csak 1 asztalon ment a HUD, de volt, hogy 4-en. Aztán visszaálltam 4 asztalra. Így általában már csak 1 asztalon tűnt el egyszerre.
Nem tudom, talán kevés memóriám? Vagy a béta verzió még nem tökéletes?

Lev729
Válasz ivan41 kommentjére
2009. jún. 13. 12:52

Belehet állítani, amennyiben igen, akkor hol, hogy a csetben ne közöljön minden infót? Pl:xy fold, nn emelt 200,

Kb. semmit nem lehet beállítani, szóval szerintem ezt sem. Mondjuk én mindig "eltűntetem" a chatet, így legalább nem zavar játék közben.

Lorden
Válasz Lev729 kommentjére
2009. jún. 13. 13:22

Na, most is próbálgattam. 4 asztalnál még simán működött, aztán amikor megnyitottam még 2-t, akkor pár perc után elkezdett szórakozni, hogy random módon eltűntek egyes asztalokról a statok - aztán meg visszajöttek. Össze-vissza. Volt, hogy csak 1 asztalon ment a HUD, de volt, hogy 4-en. Aztán visszaálltam 4 asztalra. Így általában már csak 1 asztalon tűnt el egyszerre.
Nem tudom, talán kevés memóriám? Vagy a béta verzió még nem tökéletes?

Nekem is ilyen gondom van, hol eltűnik, hol visszajön a hud, ugrál össze vissza. :S
Vki meg kérdezte, hogy miért éri meg itt játszani, bónuszkódos rendszer miatt, tulajdonképpen végtelenítheted velük a bónuszt. Legalább 1000 dollárt kiszedtem már, és még mindig van jópár kód ami csak rám vár :)
Rakeback valóban elég gyengécske kezdő szinten a binsideban, de fehér illetve arany státuszban elég jól pörögnek a pontok, amiket én szinte mindig bajnokság jegyekre költök.
Kaptam emilt, hogy a többi ongame terem ma áll át az új kliensre és előfordulhatnak akadások, szal sztem érdemes kihagyni a mai játékot.

attiati
Válasz Lorden kommentjére
2009. jún. 13. 15:06

tulajdonképpen végtelenítheted velük a bónuszt.

kiszedhető egymás után több 100-as, aztán az összes 200-as bónusz és így tovább?

Arsen
Válasz attiati kommentjére
2009. jún. 13. 15:24

HM érdekesen viselkedik, egyelőre még nem csak hogy a HUD-om nem megy, de előbb egy AJ vs AJ csatában amikor feleztem, azt írta ki, hogy buktam a potot. Na szépek vagyunk. :D

Felraktam a bétát, talán még várnom kellett volna vele.

Élő ügyfélszolgálat