attiati
Válasz ooooobi kommentjére
2009. jún. 20. 10:28

Próbaképpen beültem 6 asztalra, kíváncsiságból mennyi memóriát zabál, jelentem a 6 asztal 600mega fölé nem ment, ami igy is sok, de a mai memória árak mellett nulla

http://kepfeltoltes.hu/090620/ongame_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nagyon jó ez a mod, honnan lehet beszerezni? És mit kell vele csinálni? Minden indításnál hackelned kell, vagy elég egyszer megoldani?

ervino
Válasz attiati kommentjére
2009. jún. 20. 10:39

Nagyon jó ez a mod, honnan lehet beszerezni? És mit kell vele csinálni? Minden indításnál hackelned kell, vagy elég egyszer megoldani?

A 2+2 fórumon találtam erre én is, onnan le tudod tölteni. Na, itt a link:

Ongame , some not professionally made ported mods - Page 36 - Two Plus Two Poker Forum

Chryss85
Válasz ervino kommentjére
2009. jún. 20. 13:02

A 2+2 fórumon találtam erre én is, onnan le tudod tölteni. Na, itt a link:

Ongame , some not professionally made ported mods - Page 36 - Two Plus Two Poker Forum

Itt megnéztem, de nem találtam a 36. oldalon értelmes linket. (Valszeg csak én voltam béna) Tudnál nézni egy direkt linket magára a modra? :)

Köszi

Arsen
Válasz Chryss85 kommentjére
2009. jún. 20. 13:09

Leírná valaki legyen szíves, hogy mit is kell csinálni pontosan, hogy működjön rendesen a mod?

laca8787
Válasz Arsen kommentjére
2009. jún. 20. 13:23

Nekem is kellene. Én bwinhez tölttöttem le a linken keresztül a tableimages nevű fájlt amit a bwin könyvtárba másoltam és kicseréltem a régi tableimages fájllal.
Elindítottam bwinen egy asztalt de nem történt semmi. Aztán a könyvtárba megnéztem és a régi tableimages fájl volt ott felülíródott valahogy.

Egyébként ezen a linken töltöttem le: MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

castor11
Válasz laca8787 kommentjére
2009. jún. 20. 13:29

A bejelentkezés után kell felülírni a fájlt, különben az eredetit tölti le indulás előtt a kliens.
Rámelőztek, amíg írtam :)

ThxLittleFish
Válasz laca8787 kommentjére
2009. jún. 20. 13:29

először el kell inditani a poker klienst bejelentkezni aztán felülírni a fájlt és aztán csak megnyitni az asztalokat

(de egyébként aszem ezt pont itt olvastam ebben a topicban nem sokat kell visszaolvasni...)

andree
Válasz Arsen kommentjére
2009. jún. 20. 13:30

Letöltöd 2+2-ről a modot. Ez tetszik nekem pl a legjobban. Ez egy tableimage.swf file, amit miután beindult az ongame kilens bemásolsz a program files/terem mappába, felülírva a régit. Azért kell ezt mindig, mert a kliens indításnál felülírja a régivel. egy haverom írt rá egy batch file-t, neki még másolgatni se kell.
update: "Rámelőztek, amíg írtam" Rám meg nagyon. :)

Arsen
Válasz andree kommentjére
2009. jún. 20. 13:48

hát lehet én vagyok a láma, de elindítom a klienst, bemásolom a fájlt, és mindig az a rusnya HP asztal jelenik meg :D meg egyébként is nálam valami para lehet, mindig vagy negyedszerre tudok csak bejelentkezni a kliensre, mindig azonnal kilövi amint bejelentkezek. nem tudom, hogy ez csak a HP sajátossága-e, vagy nálam van valami gebasz. na mindegy, még pár nap, kessáut, és megyek át másik skinre egyébként is.

attiati
Válasz Arsen kommentjére
2009. jún. 20. 14:08

gyorsul is valamit a mod-októl?

Élő ügyfélszolgálat