ooooobi
Válasz cake kommentjére
2009. jún. 20. 16:08
ezt hogy érted? van bent egy 100dollaros bonusom, csak nincs idom játdzani, és a 800pontbol csak 70et szedtem ossze, lenne meg 10 napom, de a munka fontosabb
cake
Válasz ooooobi kommentjére
2009. jún. 20. 16:11
ezt hogy érted? van bent egy 100dollaros bonusom, csak nincs idom játdzani, és a 800pontbol csak 70et szedtem ossze, lenne meg 10 napom, de a munka fontosabb
ezt a webes felületen látod?
a kliensben nincs semmi?
ooooobi
Válasz cake kommentjére
2009. jún. 20. 16:24
ezt a webes felületen látod?
a kliensben nincs semmi?
eddig nem is kerestem a kliensben, de most h megnéztem nem látok semmit, csak a webes felületen írja a bonusom
Vika
Válasz Arsen kommentjére
2009. jún. 20. 16:43
hát az eredmény továbbra is negatív mint a szőke nő IQ tesztje. egyébként tuti ezzel a HP-klienssel van valami baj, mert asztali gépen is bejelentkeztem, és ott is egyből bezárta a klienst. phasskivan!
Sajnos szarakodik, próbálkozni kell többször egymás után. Engem negyedik próbálkozás környékén nem szokott kib.szni általában, előtte 2-3 alkalommal rendszeresen.
Nem akartam elhinni egyébként, hogy még szarabb klienst sikerült összehozni az Ongame-nél, amíg meg nem győződtem róla saját szememmel is. Elismerem, a vasam régi és szar, de a korábbi szoftverrel azért 9 asztalon eldöcögött az Ongame, még játszható volt a dolog. Na az """új""" szoftverükkel már 3 asztal is nagyon erősen súrolja a játszhatóság határát, 4 pedig már a totális halál. Én nem tudom, hogy ezek a nyomingerek mit és hogy csinálnak, de azért az maga a vicc, hogy egy Stars elfut a gépemen 24 asztallal is röccenés nélkül (a kliens rengeteg kényelmi szolgáltatásáról pedig itt ne is beszéljünk, amihez képest az Ongame nem hogy a futottak még kategória, de egyszerűen arra sem érdemes, hogy a nevét említsük ugyanazon az oldalon, ahol a Stars-ét), egy Party is elszaladgál 18 asztallal, az Ongame meg már 4-nél is 100%-osan játszhatatlan.
Erről csak az jut eszembe, hogy a minap néztem egy videót a Youtube-on, ahol egy srác az ezer éves laptopján futtatta a Crysis-t, és bár teljesen le kellett butítania mindent, de kétségtelenül elindult, és szerintem még egy 18-20 fps-t hozott is. Ezzel szemben itt egy (már elnézést a kifejezésért, de jobb nem jut eszembe) sz.r.s s.gg. pókerkliens, a maga """hihetetlen""" grafikájával, """proci izzasztó""" algoritmusaival, ami ugyanazon a laptopon 2-3 asztalnál már elszállna jó eséllyel. Esküszöm, ha az Ongame szoftverének a készítői aknakeresőt gyártanának Windows alá, az is csak egy durvább 4 magos proci+csúcskategóriás videókártya+16 giga ram felett futna úgy ahogy elfogadhatóan, ráadásként mellé még áttekinthetetlen is lenne, és bónuszként nélkülözne minden más hasonló programban megszokott kényelmi szolgáltatást is. Pont mint ez a trágya kliensük.
laca8787
Válasz Vika kommentjére
2009. jún. 20. 17:36
Szoftverbe lassan elérik a pacific szintet LoL :)
cake
Válasz laca8787 kommentjére
2009. jún. 21. 22:23
a PT3 import okozta kifagyásos probléma megoldódott már valakinek?
attiati
Válasz cake kommentjére
2009. jún. 22. 15:18
ThxLittleFish
Válasz attiati kommentjére
2009. jún. 22. 15:48
bwin.org - Career
Bwin-nél nyitott állások, elég sok IT-st keresnek most :D
hehe észbe kaptak párszázezer dollár kidobása után :p
V.Peti
2009. jún. 22. 15:55
bwin.org - Career
Ez kicseszés! Teamleader van, de chipleader? Hát nem kap már egy normális állást se az ember?
cake
2009. jún. 22. 16:23
bwin.org - Career
gyerünk csajok, jelentkezzetek :eek:
a csalo.exe-re igényt tartanék