V.Peti
Válasz attiati kommentjére
2009. jún. 25. 23:30
Igen mind a ketten. PP-nél tényleg probléma, hogy szakmailag nagyon felkészült és képzett és pont ezért néha túlkombinálja a játékát és felesleges herocallokat, blöfföket játszik meg, ezért lehet más a vonala.
Nekem is a béka segge alatt a piros vonal és a statjaimmal is vannak problémák, de mégis bőven nyerőben vagyok ebben a hónapban is nagyon kevés lejátszott handdel is.
peterpanic
Válasz V.Peti kommentjére
2009. jún. 26. 0:34
Igen mind a ketten. PP-nél tényleg probléma, hogy szakmailag nagyon felkészült és képzett és pont ezért néha túlkombinálja a játékát és felesleges herocallokat, blöfföket játszik meg, ezért lehet más a vonala.
sajnos ez nem igaz:(
ha tényleg szakmailag megfelelően felkészült lennék, a játékomat a teremhez és a játékosállományához igazítanám + fegyelmezném magam. (de azért köszi:)
Hammmbekaplak
Válasz peterpanic kommentjére
2009. jún. 26. 13:44
mivel FU ongame topik nincs, belikelem ide az itteni kis karrierem grafikonját.
just for fun:).
Jól látom, hogy 93 ezer handnél pár blöfföcske besült??? :)
És utánna hatodikba kapcsoltál és még aggróbb lettél??? :D
Gondolom ezt a Non sd win mégdurvább növekedéséből...
Egy híres ember mondása:
" Ha a padlófék már nem segít, akkor jöhet a padlógáz.."
vagy valami ilyesmi... :)
peterpanic
Válasz Hammmbekaplak kommentjére
2009. jún. 26. 14:01
Jól látom, hogy 93 ezer handnél pár blöfföcske besült??? :)
És utánna hatodikba kapcsoltál és még aggróbb lettél??? :D
Gondolom ezt a Non sd win mégdurvább növekedéséből...
Egy híres ember mondása:
" Ha a padlófék már nem segít, akkor jöhet a padlógáz.."
vagy valami ilyesmi... :)
részben igen. volt egykét idióta rebluff & herocall, olyan helyzetekben, amikor az ellenfélnél kb. 2 kombináció lehetett ami vert. ott volt nála.
utána pedig egy olyan széria, hogy összekaptam magam, ennek ellenére nem nyertem showdownt egy jóideig. klasszikus én mindent kifizetek (pokert deepen 3x), engem pedig semmivel.
most pedig pont az ellenkezője.
egyszer a zártosztálra juttat ez a terem... (addig viszont remélem összenyerek annyit hogy luxuslakosztályom legyen ott:) )
andree
Válasz peterpanic kommentjére
2009. jún. 26. 14:14
egyszer a zártosztálra juttat ez a terem... (addig viszont remélem összenyerek annyit hogy luxuslakosztályom legyen ott:) )
+1 Most épp 1k$-om meg egy 99% 500$ bónuszom ragadt bent. :)
rogan99
Válasz andree kommentjére
2009. jún. 30. 17:22
mintha csökkent volna a játékosállomány a szoftverfrissítés óta....
pindrokk
Válasz rogan99 kommentjére
2009. jún. 30. 17:46
mintha csökkent volna a játékosállomány a szoftverfrissítés óta....
Érezhetően
Terem sztem még így nem baszott ki magával mint az ongame, ráadásul az eddigi 105-110 hand/óra/asztal helyett lemegy mondjuk 75. Nem tudom miért éri meg nekik így. A hülyék még fizettek a szoftverért is:D:D:D
rogan99
Válasz Neomorf kommentjére
2009. jún. 30. 17:46
Ongame Network live traffic report | PokerScout
lásd graf...
WP Ongame
omg :) Azért ez durva. Nesze neked új szoftver. Remélem kirugdossák az idiótákat a vezetőségből.
Sajnos Fr-en így elég tré a helyzet. Jelenleg van kb 14 asztal nl100-on, abból 6 ultra rossz stattal. Waiting list nélkül pedig kínszenvedés beülni az asztalokra.
Nemtok játszani :(