Kérdésem az lenne, hogy a teljes Ongame hálózaton új lett a szoftver vagy csak a Bwinen? Ha mindenhol, akkor a többi termekben is ilyen nagy a gépigény, mint a bwinen?
Kérdésem az lenne, hogy a teljes Ongame hálózaton új lett a szoftver vagy csak a Bwinen? Ha mindenhol, akkor a többi termekben is ilyen nagy a gépigény, mint a bwinen?
Érezhetően
Terem sztem még így nem baszott ki magával mint az ongame, ráadásul az eddigi 105-110 hand/óra/asztal helyett lemegy mondjuk 75. Nem tudom miért éri meg nekik így. A hülyék még fizettek a szoftverért is:D:D:D
Egy havi átlag fizetést már el vett ez a szar szoftver. Ma 3x nézem végig ahogy elmukkolom a NUTot minraisre, mert "I'm BACK" vagyok turn ota.
A PT3 meg P5 elmehet a P-be....
500K DELL laptomomat is dobom ki az ablakon, veluk egyutt, veszek egy ASUST inkább.
Simán bírok minden szar bad beatet ha kell, de a szaros technikai problémáktol falra mászok.
Teljesen kész a terem!! Akarok regisztrálni a 8 órakkor kezdődő 10000 dolesz added summer partyra erre azt írja ki hogy már elkezdődött pedig a regisztráció hátralévő ideje még kb 15 perc. Na mindegy ennyit erről.
létezik, vagy találkoztatok is már olyan mod-al, ami kicsinyített asztalokon az eredetinél skin-nél nagyobb méretű kártyákkal dolgozik?
létezik, vagy találkoztatok is már olyan mod-al, ami kicsinyített asztalokon az eredetinél skin-nél nagyobb méretű kártyákkal dolgozik?
Two Plus Two Poker Forum - View Single Post - Ongame , some not professionally made ported mods
Nem tudom h nagyobb-e, de jól látható. Ez mondjuk mindegyik modról elmondható szerintem.
Ongame , some not professionally made ported mods - Page 36 - Two Plus Two Poker Forum
---> #528
Ezen nagyobb szerintem. Nem láttam olyat ezen kívül amin nagyobb lenne. Mondjuk ez meg elég igénytelen...