mijamoto
Válasz HajduJan kommentjére
2009. júl. 7. 0:36

Na most az sngknál mi a helyzet?Csak a nevei voltak meg az asztaloknak,semmi szám,vagy vmi azonosító.Legalább a buyint adják vissza,pedig jól álltam,és nem sok volt már hátra!

fejes1988
Válasz mijamoto kommentjére
2009. júl. 7. 0:41

én leléptem, nem érdekel már a race sem..égjen el

HajduJan
Válasz ThxLittleFish kommentjére

Csak azt nem értem, hogy ezért a szoftverért fizettek?! lol. Napi egy összeomlás. Egyébként meg lehet figyelni a régi szoftvernél, napi 30000 játékos volt, most jó ha 18000 van egy átlagos nap. Most kb. 4000 lehetnek fent. Ezt megcsináltátok. Sajnálom, remélem azért kilábalnak ebből.

CantusPutnok

A vicces az az, hogy a cg-asztalnál nyert 24$-om már ott is van a számlán, viszont a 10$-es NL10 Buy-in még nincs, remélem, tényleg meglesz 24 órán belül. De ez már szánalmas, hogy korábban is fagyott valami újítás miatt, meg most is. Miért nem szólnak előre, hogy le fogják állítani a szoftvert, és üzenetet küldeni, mint ahogy mondjuk a Starson megy...

HajduJan
2009. júl. 7. 0:42

Na most az sngknál mi a helyzet?Csak a nevei voltak meg az asztaloknak,semmi szám,vagy vmi azonosító.Legalább a buyint adják vissza,pedig jól álltam,és nem sok volt már hátra!

nyugi, vissza fogják adni. Zsetonállás szerint fizetnek.

ThxLittleFish
Válasz rogan99 kommentjére
2009. júl. 7. 0:52

Látom szépen kifizették:) egyébként te mit keresel még itt? szar a szoftver és még vesztesz is :) Én legalább 0-ban vagyok :D

Az annyát eltűnt még 100$, játék nélkül vazz. Erre varjál gombot. ez valami új ficsőr? Úgy is szétmákolnának ezért amint beülök kapásból lenyúlja a pénzemet? :)

hát nemtom.... csak bekukkantottam, hogy megnézzem a csodás játékosállományt
de egyelőre az ongame hozama:
anyagi minusz
a játékom elbizonytalanadott
tiltre kerültem (viszonylag hosszú idő után)
többet hibázok...

rogan99
2009. júl. 7. 0:58

Engem a sok skandináv tesz tiltre a betsson cseten, nem értem mit karattyolnak:)

Az a poén h a rake race miatt jöttem ide, de most 9 asztalon fele annyi hand megy le mint anno 12-ön. 12-t meg nem tudok követni ebből a vacakból. +nem is tudok játszani a sok crash miatt. szép az élet.

Cseguevara
2009. júl. 7. 1:07

Szóval akkor jóváírják a casht? Mert ugyan ma nem volt table closed hibaüzenetem, viszont a számla minuszos, a nyert összeg nem került rá a buy in levonva, stb...
Ja, és a legmókásabb, hogy az egyik asztalhoz beültem, de egy darab gombot nem kaptam, így nem is tudtam beszállni a játékba.

Az új szoftverhez vajon új rng-t is gyártottak? Ma minden szeméttel széjjelmákoltak.

attiati
Válasz Cseguevara kommentjére
2009. júl. 7. 4:10

Éjfélkor kb volt 5 fullring asztal. Supportos meg irogat chatbe, hogy nyugalom, mindjárt indulunk újra. Hamarosan írok nekik egy levelet, beleteszem a játékosállomány alakulásról a grafikont, meg pár keresetlen szót.

Tiltel a szoftver, és akkor még egész nap nézem folyamatosan a 4 szín az asztalon szituációt. Persze nálam nincs belőle, és lehetetlen vele dobatni a 4 magas flösht. A6o szerű lapokkal becallolja overbetemet 2 megadó után, és A flopon vissza nem emelne soha, csak callozgat, innentől a bukóm mértéke a potcontroltól függ.

Ja a legjobb. Csávónak AKs-jére nem jön lap, adogatja végig emeléseimet Q magas asztalon, riveren kiblöffölöl, erre beírja "fak you". Valami vasi1988 nevű, magyar tag lehetett.

Mindkét session utolsó 1 percében sikerült 5BI-t elbukni AA,KK,QQ lapokkal. Ezellen a mezőny ellen J magas asztalon nekem ezek dobhatatlan lapok. Naja....
De a legjobb. Végre egy AA, és vevő rá valaki, és felfordít ő is egy AA-t.

Rogan99: te egyáltalán hogy tudsz elindítani 12 asztalt? 2 giga rammal 9-10től teljesen belassul.

CantusPutnok
Válasz attiati kommentjére
2009. júl. 7. 10:19

Éjfélkor kb volt 5 fullring asztal. Supportos meg irogat chatbe, hogy nyugalom, mindjárt indulunk újra. Hamarosan írok nekik egy levelet, beleteszem a játékosállomány alakulásról a grafikont, meg pár keresetlen szót.

Tiltel a szoftver, és akkor még egész nap nézem folyamatosan a 4 szín az asztalon szituációt. Persze nálam nincs belőle, és lehetetlen vele dobatni a 4 magas flösht. A6o szerű lapokkal becallolja overbetemet 2 megadó után, és A flopon vissza nem emelne soha, csak callozgat, innentől a bukóm mértéke a potcontroltól függ.

Ja a legjobb. Csávónak AKs-jére nem jön lap, adogatja végig emeléseimet Q magas asztalon, riveren kiblöffölöl, erre beírja "fak you". Valami vasi1988 nevű, magyar tag lehetett.

Mindkét session utolsó 1 percében sikerült 5BI-t elbukni AA,KK,QQ lapokkal. Ezellen a mezőny ellen J magas asztalon nekem ezek dobhatatlan lapok. Naja....
De a legjobb. Végre egy AA, és vevő rá valaki, és felfordít ő is egy AA-t.

Rogan99: te egyáltalán hogy tudsz elindítani 12 asztalt? 2 giga rammal 9-10től teljesen belassul.

Ne add fel, legfeljebb kicsit pihenj, a bad beatek mindenkit megtalálnak... AT vs K9-re esett neki RR sor, meg ilyenek, és a fishek sem fizetnek ki annyira, mint egyébként. Bár most találtam egy asztalt, ahol az átlag VP - az enyémet leszámítva - kb. 60/7...

Élő ügyfélszolgálat