A KK-k szerintem bukó lapok voltak tegnap. Én hármat láttam elhullani, ebből kettő az enyém volt. :(
De a legjobb mégis a JJ vs 83 volt. Turn 8 river 3. Be is írtam a jegyzetbe a koma mellé hogy JM! (jövőbelátó mentalista)
És még van aki azt kérdezi, hogy miért nem pókereznek? A napnál is világosabb, hogy ott ülnek az asztaloknál. :DD
nálatok is hagy ki HM, és PT3 handeket?
Mindig a 200BB+ potos legfontosabb handek maradnak ki.
pontosabban csak HM hagy ki, 50-el kevesebb handet importált be 40k handnél, mint PT3
nálatok is hagy ki HM, és PT3 handeket?
Mindig a 200BB+ potos legfontosabb handek maradnak ki.
pontosabban csak HM hagy ki, 50-el kevesebb handet importált be 40k handnél, mint PT3
őszintén szólva simán lehúzhatnának engem, 8-9 asztal mellett nem nagyon bírok figyelni arra, hogy hogy áll éppen a BR, mikor tűnik el belőle 1-1 BI.
Sőt csak tiltre pakol, ha nézegetném.
HM több handet nem tud beolvasni, mint PT.
Ne idegeskedjetek, senkitől nem fogják elvenni a pénzét. Általában másnap este már ott lesz a számlátokon
Ne idegeskedjetek, senkitől nem fogják elvenni a pénzét. Általában másnap este már ott lesz a számlátokon
Rogan99: te egyáltalán hogy tudsz elindítani 12 asztalt? 2 giga rammal 9-10től teljesen belassul.
Pénzelvételhez: sztem érdemes a live chaten szólni, mert nekem nem történt semmi az ügyben ~20 óra múlva sem, de amikor szóltam 1 óra múlva megkaptam. De ezt már lehet h írtam tegnap is:)
Pénzelvételhez: sztem érdemes a live chaten szólni, mert nekem nem történt semmi az ügyben ~20 óra múlva sem, de amikor szóltam 1 óra múlva megkaptam. De ezt már lehet h írtam tegnap is:)
Én észreveszem, mert folyamatosan nézem a hm-et mivel szeretem tudni hol tartok éppen:)
+én FR-t játszom, ott több idő van ilyesmire.