Cseguevara
Válasz CantusPutnok kommentjére
2009. júl. 7. 11:23

A KK-k szerintem bukó lapok voltak tegnap. Én hármat láttam elhullani, ebből kettő az enyém volt. :(
De a legjobb mégis a JJ vs 83 volt. Turn 8 river 3. Be is írtam a jegyzetbe a koma mellé hogy JM! (jövőbelátó mentalista)
És még van aki azt kérdezi, hogy miért nem pókereznek? A napnál is világosabb, hogy ott ülnek az asztaloknál. :DD

attiati
Válasz Cseguevara kommentjére
2009. júl. 7. 13:13

nálatok is hagy ki HM, és PT3 handeket?

Mindig a 200BB+ potos legfontosabb handek maradnak ki.

pontosabban csak HM hagy ki, 50-el kevesebb handet importált be 40k handnél, mint PT3

CantusPutnok
Válasz attiati kommentjére
2009. júl. 7. 13:57

nálatok is hagy ki HM, és PT3 handeket?

Mindig a 200BB+ potos legfontosabb handek maradnak ki.

pontosabban csak HM hagy ki, 50-el kevesebb handet importált be 40k handnél, mint PT3

Igen, a blogomba fel is raktam egy stat grafikont, és megnézegetve a sessionokat, volt olyan, ahol a teljes BI bukása után nem töltöttem újra, hanem kiléptem, és ott se látom a nagy buktát okozó handet...
PT3-mam van. És szerintem nagyon sok hand kimarad...

Kérdés: ti visszakaptátok már a tegnap beragadt BI-ket? Nekem még 10+2,25 benn van. 24 órát írtak, de egyelőre még semmi.mondjuk éjfélkor volt, de nem vetném meg azt a 12$-t...

attiati
Válasz CantusPutnok kommentjére
2009. júl. 7. 14:03

őszintén szólva simán lehúzhatnának engem, 8-9 asztal mellett nem nagyon bírok figyelni arra, hogy hogy áll éppen a BR, mikor tűnik el belőle 1-1 BI.

Sőt csak tiltre pakol, ha nézegetném.
HM több handet nem tud beolvasni, mint PT.

Epiman
2009. júl. 7. 14:19

Ne idegeskedjetek, senkitől nem fogják elvenni a pénzét. Általában másnap este már ott lesz a számlátokon

CantusPutnok
Válasz Epiman kommentjére
2009. júl. 7. 14:26

Ne idegeskedjetek, senkitől nem fogják elvenni a pénzét. Általában másnap este már ott lesz a számlátokon

Nem is attól félek. Csak ez a rengeteg crash azért idegesítő...

rogan99
2009. júl. 7. 15:17

Rogan99: te egyáltalán hogy tudsz elindítani 12 asztalt? 2 giga rammal 9-10től teljesen belassul.

Nekem 4Gb ramom van és erős procim.
De jelenleg 9 asztalon játszom, mert ezt a szoftvert valahogy kevésbé tudom követni mint az előzőt. Bár már kezdek hozzászokni. Anno amikor próbáltam a 12-t nem tűnt rossznak, de ott már én is éreztem egy kis belassulást.

rogan99
Válasz rogan99 kommentjére
2009. júl. 7. 15:19

Pénzelvételhez: sztem érdemes a live chaten szólni, mert nekem nem történt semmi az ügyben ~20 óra múlva sem, de amikor szóltam 1 óra múlva megkaptam. De ezt már lehet h írtam tegnap is:)

attiati
Válasz rogan99 kommentjére
2009. júl. 7. 15:44

Pénzelvételhez: sztem érdemes a live chaten szólni, mert nekem nem történt semmi az ügyben ~20 óra múlva sem, de amikor szóltam 1 óra múlva megkaptam. De ezt már lehet h írtam tegnap is:)

Eddig nem figyeltem, hogy eltűnt volna, vagy valóban visszarakták, de őszintén szólva ki a fene vesz észre 1BI minuszt 2-3 óra játék után 8-9 pörgős 5max asztalon?

2giga ram bőven elég, 10 asztal kb 1 gigát vihet el, és processzor terhelés sincs maxon, úgyhogy nem igazán értem.

rogan99
2009. júl. 7. 15:47

Én észreveszem, mert folyamatosan nézem a hm-et mivel szeretem tudni hol tartok éppen:)
+én FR-t játszom, ott több idő van ilyesmire.

Élő ügyfélszolgálat