Ha megjelölöm piros-zöld pontokkal a játékosokat, azt hol tárolja?
Valamiért időről időre eltűnnek ezek a megjelölések :(
Sziasztok.
Az ongame hálózatban hol van még sok 8pp/dollár-os bonusz mert a bwinen kiszedtem az összeset már csak 10pp/dolláros van. A hálózatból tudtok valami jót de ne ilyen 500% bonusz egy összegbe kiszedhető-ezeket lehetetlen kijátszani.
Szia!
Redkingsen van most pár promo, ez egyik 500 a másik 300.
A lényegük, hoyg vörös királyokkal kell kikapni, vagy kézbe kapni őket.
8x kiszedhetők!
Sziasztok.
Az ongame hálózatban hol van még sok 8pp/dollár-os bonusz mert a bwinen kiszedtem az összeset már csak 10pp/dolláros van. A hálózatból tudtok valami jót de ne ilyen 500% bonusz egy összegbe kiszedhető-ezeket lehetetlen kijátszani.
HM-ben feltüntetett rake megfelel az általam ténylegesen fizettet rake-el ongame termek esetében?
HM-ben feltüntetett rake megfelel az általam ténylegesen fizettet rake-el ongame termek esetében?
Én tower-en játszom , elég sokszor van reload ahogy jöttek eddig a mail-ek. Most pl: egy 500%-os max 250$-os volt és 5$-onként adja (8x)! Ráadásul mivel a teremben nem volt semmi pénzem a depora 5x250$ bónuszt kaptam.
Mondjuk azt tudja valaki, hogy ha kérek ki pénzt akkor a pending bónusz ugrik?
Csak nekem tűnik úgy vagy tényleg kisebb lett az ongame-es kliensek memóriafogyasztása?
Csak nekem tűnik úgy vagy tényleg kisebb lett az ongame-es kliensek memóriafogyasztása?