Eleinte én is mérges voltam a várólista hiánya miatt, de egyáltalán nem vészes. A játékosállomány szintje miatt megéri vállalni némi kellemetlenséget.
Tény, hogy a szoftvernek ezer nyűgje van, és komoly vasat igényel (nekem egy Core2 2GHz-es laptopon 6 asztal + HUD a maximum ami még problémamentesen megy). Bosszantóak az időnkénti lefagyások is, de az elveszett pénzt egy napon belül jóváírják.
Ha valami csoda folytán hirtelen egy PokerStars szintű kliens lenne, akkor valószínűleg előbb-utóbb ellepnék a regularok.
8 pont / dolláros reload az kb. hány % rb lehet 5maxon? :) tudom hülye kérdés, csak sacc / kb. kéne :)
vagy mondjuk, hogy nl50en kb. milyen ötemben gyűlnek a pontok.
8 pont / dolláros reload az kb. hány % rb lehet 5maxon? :) tudom hülye kérdés, csak sacc / kb. kéne :)
Hiba üzenet
Sziasztok!
Amikor lépnék be bwin kliensre ez a hibaüzenet fogad, egyébként az összes ongame teremnél megjelenik.
"Microsoft Visual C++ Runtime Library
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application's support team for more information"
Ez mitől lehet és hogyan tudnám újra működésre bírni a bwint?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Az ongame teremben lessz októberben egy verseny, amire 5.000 $ a belépő. Kerstem, hogy van e rá szatelt, de nem találtam.
Amennyiben valaki tudja, hogy hol-mikor van illesmi, a segítségét megköszönöm.
...kűdök egy kisfröccsöt!
Az ongame teremben lessz októberben egy verseny, amire 5.000 $ a belépő. Kerstem, hogy van e rá szatelt, de nem találtam.
Amennyiben valaki tudja, hogy hol-mikor van illesmi, a segítségét megköszönöm.
...kűdök egy kisfröccsöt!
hello!
Van az ongame-en elég sok terem. A Heypokerről hallott valaki valamit? Elég jó bónuszt adnak, 8pp/1$ . Szemezek vele, valamikor ki kéne tolnom egy 1000$ bónuszt.
Remélem nem jár úgy mint az eurolinx:)
hello!
Van az ongame-en elég sok terem. A Heypokerről hallott valaki valamit? Elég jó bónuszt adnak, 8pp/1$ . Szemezek vele, valamikor ki kéne tolnom egy 1000$ bónuszt.
Remélem nem jár úgy mint az eurolinx:)
Attiati az egy dolog. De 100$ depoért nem adnak 500$ bónuszt 8pp/100 "áron"...
Ha valaki játszott már itt, annak én is szívesen veszem a tapasztalatait, és lehet hogy egy kisebb szintet én is megpróbálnék.