Van még valaki, akit 10-45 sec-ig terjedő intervallum után egy 0.2 sec-ig látható hibaüzenet kiírásával kidob az egész kliensből, vagy csak én vagyok ma a kiválasztott?
Hm-el is, nélküle is, grabberrel is, nélküle is.
Nincs, ha handgrabbert használsz, akkor nem hagy ki. Eddig legalábbis nekem nem hagyott ki.
Melyik handgrabbert használod? (fizetős?)
Gondolom a vett handeket is handgrabber-rel varázsolják. De annál is 152k-ból 1200-at kihagy. Nálad egyet sem hagy ki handgrabberrel?
De annál is 152k-ból 1200-at kihagy.
kb. 0,75% - szerintem ez bőven belefér a "hibahatárba".
Amúgy szerintem azért is jó handgrabbert használni, mert el tudod indítani session előtt, és akkor úgy tudsz asztalt választani, hogy már mindenkinek látod a HUD-ját, tudod, hogy kinek a baljára kell ülni, stb. Szerintem nagyon megkönnyíti a table selectet. Főleg azokban a termekben, ahol 10 hely közül lehet választani (Ongame, Pacific).
kb. 0,75% - szerintem ez bőven belefér a "hibahatárba".
Amúgy szerintem azért is jó handgrabbert használni, mert el tudod indítani session előtt, és akkor úgy tudsz asztalt választani, hogy már mindenkinek látod a HUD-ját, tudod, hogy kinek a baljára kell ülni, stb. Szerintem nagyon megkönnyíti a table selectet. Főleg azokban a termekben, ahol 10 hely közül lehet választani (Ongame, Pacific).
Én a bosson nevelkedtem.
Megéltem néhány dolgot, amit terem csinálhat.
Az viszont ami itt van minden képzeletet felülmúl.
Legújabb bulija, hogy játék közben egyszer csak néhány asztal random módon visszaáll a 2 színű paklira, nem csipog, nem villog, ha én jövök.
WP ongame.
Én a bosson nevelkedtem.
Megéltem néhány dolgot, amit terem csinálhat.
Az viszont ami itt van minden képzeletet felülmúl.
Legújabb bulija, hogy játék közben egyszer csak néhány asztal random módon visszaáll a 2 színű paklira, nem csipog, nem villog, ha én jövök.
WP ongame.
Ez esetben esti meccs helyett azt hiszem nekiülök az erősorrendet / értékeket memorizálni.
Amúgy nekem nem új asztalnál történik mindez, hanem a már meglévőknél.
Ez esetben esti meccs helyett azt hiszem nekiülök az erősorrendet / értékeket memorizálni.
Amúgy nekem nem új asztalnál történik mindez, hanem a már meglévőknél.