mrj
Válasz tentaculata kommentjére
2009. okt. 24. 21:37

Van még valaki, akit 10-45 sec-ig terjedő intervallum után egy 0.2 sec-ig látható hibaüzenet kiírásával kidob az egész kliensből, vagy csak én vagyok ma a kiválasztott?

Hm-el is, nélküle is, grabberrel is, nélküle is.

nekem nagyon ritkán megcsinálja, mondjuk 10-12 óra játék alatt egyszer. 4-5 asztal + pt

attiati
Válasz castor11 kommentjére
2009. okt. 25. 10:35

Nincs, ha handgrabbert használsz, akkor nem hagy ki. Eddig legalábbis nekem nem hagyott ki.

Melyik handgrabbert használod? (fizetős?)

Gondolom a vett handeket is handgrabber-rel varázsolják. De annál is 152k-ból 1200-at kihagy. Nálad egyet sem hagy ki handgrabberrel?

castor11
Válasz attiati kommentjére
2009. okt. 25. 11:40

Melyik handgrabbert használod? (fizetős?)

Gondolom a vett handeket is handgrabber-rel varázsolják. De annál is 152k-ból 1200-at kihagy. Nálad egyet sem hagy ki handgrabberrel?

Tenta az előző oldalon belinkelte. Én is azt használom. Igen fizetős. Nem tudom, hogy a vásárolt handeket hogyan csinálják, de gyanítom vmi hasonló lehet. Nem vettem még handeket, úgyhogy nem tudom azokból mennyit hagy ki. Amióta ezt használom nekem nem volt kihagyás.

Lev729
Válasz attiati kommentjére
2009. okt. 25. 11:54

De annál is 152k-ból 1200-at kihagy.

kb. 0,75% - szerintem ez bőven belefér a "hibahatárba".

Amúgy szerintem azért is jó handgrabbert használni, mert el tudod indítani session előtt, és akkor úgy tudsz asztalt választani, hogy már mindenkinek látod a HUD-ját, tudod, hogy kinek a baljára kell ülni, stb. Szerintem nagyon megkönnyíti a table selectet. Főleg azokban a termekben, ahol 10 hely közül lehet választani (Ongame, Pacific).

attiati
Válasz Lev729 kommentjére
2009. okt. 25. 13:38

Amúgy szerintem azért is jó handgrabbert használni, mert el tudod indítani session előtt, és akkor úgy tudsz asztalt választani, hogy már mindenkinek látod a HUD-ját, tudod, hogy kinek a baljára kell ülni, stb. Szerintem nagyon megkönnyíti a table selectet. Főleg azokban a termekben, ahol 10 hely közül lehet választani (Ongame, Pacific).

Ezek a vett handek is handgrabberesek (szerintem), azért nem értem, miért hagy ki.
De ha tényleg kiírja beülés előtt a statokat, akkor piszok jó. Igazából csak a helyválasztás miatt szoktam "pöttyözni" ellenfeleket, de az meg eltűnik időről időre.

mrj
Válasz Lev729 kommentjére
2009. okt. 25. 15:50

ongame-en ez nem tilos?

tentaculata
Válasz mrj kommentjére
2009. okt. 25. 19:21

Én a bosson nevelkedtem.

Megéltem néhány dolgot, amit terem csinálhat.

Az viszont ami itt van minden képzeletet felülmúl.

Legújabb bulija, hogy játék közben egyszer csak néhány asztal random módon visszaáll a 2 színű paklira, nem csipog, nem villog, ha én jövök.

WP ongame.

mrj
2009. okt. 25. 19:53

Én a bosson nevelkedtem.

Megéltem néhány dolgot, amit terem csinálhat.

Az viszont ami itt van minden képzeletet felülmúl.

Legújabb bulija, hogy játék közben egyszer csak néhány asztal random módon visszaáll a 2 színű paklira, nem csipog, nem villog, ha én jövök.

WP ongame.

így van.
ez egy új bug, kb egy hete. Pontosan úgy néz ki a hiba, hogy egy idő után megzakkan a kliens, és ha megnyitsz egy úgy asztalt, akkor a default setting beállítások töltődnek be, és ki kell kapcsolni a 4color deck-et meg vissza ahoz hogy újra menjen. A para az hogy a hand stength is kikapcsolódik ilyenkor, és ha azt is visszakapcsolod akkor jön a 2 color deck:). Szóval választani kell, vagy a szabályokat tanulod meg, vagy a kártyákon lévő szimbólumokat:)

tentaculata
Válasz mrj kommentjére
2009. okt. 25. 20:02

Ez esetben esti meccs helyett azt hiszem nekiülök az erősorrendet / értékeket memorizálni.

Amúgy nekem nem új asztalnál történik mindez, hanem a már meglévőknél.

mrj
2009. okt. 25. 20:13

Ez esetben esti meccs helyett azt hiszem nekiülök az erősorrendet / értékeket memorizálni.

Amúgy nekem nem új asztalnál történik mindez, hanem a már meglévőknél.

igen, a meglévőknél van a hiba, de az új asztal nyitása időzi elő. Elképzelhető hogy más lobby action is, de ez biztosan.

Élő ügyfélszolgálat