hello
van vkinek ongame nl50 database es hajlando odaadni?
koszonom
kb 2 hónapos van. PM. Kéne ftp elérés ahova fel tudom tölteni.
ha ongamen a pókerszla eur, az asztal $, akkor ér valami veszteség ki és beülésnél?
nem is találom hirtelen, hogy itt ongamen is van külön főszámla, és lehet attól eltérő a pókerszámla devizaneme? (és ezek közötti utalgatásnál van veszteség?)
ha ongamen a pókerszla eur, az asztal $, akkor ér valami veszteség ki és beülésnél?
nem is találom hirtelen, hogy itt ongamen is van külön főszámla, és lehet attól eltérő a pókerszámla devizaneme? (és ezek közötti utalgatásnál van veszteség?)
Az Interwetten Póker Site megszűnik!
"Sajnálattal kell közölnünk, hogy 2009.11.17.-e,.08:00 órával kezdődően a mi Interwetten Póker oldalunk további értesítésig megszűnik. A mi póker szolgáltatónk sajnos nem tud teljes mértékben lépést tartani termékeink magas színvonalával."
Lehet ezért lett kiherélve a bwin is ? Interwetten is ongame terem volt ha jól rémlik.
Az Interwetten Póker Site megszűnik!
"Sajnálattal kell közölnünk, hogy 2009.11.17.-e,.08:00 órával kezdődően a mi Interwetten Póker oldalunk további értesítésig megszűnik. A mi póker szolgáltatónk sajnos nem tud teljes mértékben lépést tartani termékeink magas színvonalával."
Lehet ezért lett kiherélve a bwin is ? Interwetten is ongame terem volt ha jól rémlik.
Megszűnik az interwetten poker? teljesen vagy csak hálózatot vállt?
az volt, én meg még oda nézegettem, hogy befizetnék
arra gondolsz, hogy bwin ki lesz dobva ongame-ről?
de ez a magas színvonal duma mi? többi ongame terem és szoftver is trágyadomb nem?
többi ongame terem és szoftver is trágyadomb nem?
A szoftver ugyanaz, de a többi terem viszont sokkal normálisabb, mint a bwin. (legalábbis RedKings, Betsson, Eurobet, Tower biztosan)