Elvileg azonnal átállítja ha online chat-en kéred. :-)
Ki kell lépni utána működött.
ezért mondtam, hogy az angolt töltsd le ;)
Az asztalkicsinyítesre sztem nincs gyogyir, sajna sztem a legtragyabb szoftverrel van dolgod(unk) :(.
Ki kell lépni utána működött.
igen, ott már nem lehetne EUR sor (legalábbis ha moneybookers vagy neteller)
igen, moneybookersről van szó. Köszönöm a segítséget, csesztetem a supportot újra....
Volt valakinek olyan problémája, hogy a settingsen belül ha a "hand History" ablakot megnyitom, akkor egy üres ablak jelenik meg? nem tudom beállítani, hogy hová mentse a hh-kat, meg nincs ott az ablak. Valamint a grafikai és a hangbeállítás mező szürke, azokhoz nem is tudok nyúlni.
nekem igen. ujrainditasok, ujratelepites. ill ez a HH mentes csak az angol verzioban van.
nekem igen. ujrainditasok, ujratelepites. ill ez a HH mentes csak az angol verzioban van.
A PT3 hud mindenkinél jól működik? Örültem amikor gond nélkül elindult a konvertálás, de a hudot állandóan össze-vissza rakja ki a PT, minden egyes asztal nyitásnál a jó név alá kell húznom és bár alig játszottam, már most eléggé bosszantott ....
save layout természetesen megvolt
szerk: probléma megoldva.
A gond az volt, hogy az asztal nézeténél én egyből a classic view-t kapcsoltam be. Ezt nem szereti a PT és a hud-ot úgy menti el, hogy saját magam hud-ját (mekkora szó) MINDIG oda helyezi el ahol a save layout megnyomáskor volt, a többit pedig ahhoz igazítja.
Megoldás: clear view/avatar view-t kell választani és NE legyen bepipálva a "do not show table in first person view"
Ha valaki mégis meg tudja oldani, hogy classic view-ban működjön a hud rendesen, az esetleg leírná hogyan? :)