gab0r
Válasz aaaa kommentjére
2009. szept. 16. 12:00

Elvileg azonnal átállítja ha online chat-en kéred. :-)

Online chaten kértem, azt mondták megcsinálták de mégsem látom az eredményét :(

A befizetés oldalnál még még ezt látszik:

Amount to deposit: US$
Your account will be debited €0.00

nem pont ennek kellett volna megváltoznia? lol

aaaa
Válasz gab0r kommentjére
2009. szept. 16. 12:16

Ki kell lépni utána működött.

mehi
Válasz Littlemage kommentjére
2009. szept. 16. 12:29

ezért mondtam, hogy az angolt töltsd le ;)

Az asztalkicsinyítesre sztem nincs gyogyir, sajna sztem a legtragyabb szoftverrel van dolgod(unk) :(.

Jah, köszi de hogy ez még így is mekkora ****.

gab0r
Válasz aaaa kommentjére
2009. szept. 16. 13:14

Ki kell lépni utána működött.

Már próbáltam mielőtt beírtam volna. Most eltelt egy óra, megnéztem és még mindig semmi. Ha estig sem történik semmi, újra írok nekik.

De akkor jól látom, hogy a második sorban dollárnak kéne lennie, igaz?

aaaa
Válasz gab0r kommentjére
2009. szept. 16. 14:06

igen, ott már nem lehetne EUR sor (legalábbis ha moneybookers vagy neteller)

gab0r
Válasz aaaa kommentjére
2009. szept. 16. 14:25

igen, moneybookersről van szó. Köszönöm a segítséget, csesztetem a supportot újra....

Polacheck
Válasz gab0r kommentjére
2009. szept. 16. 19:02

Volt valakinek olyan problémája, hogy a settingsen belül ha a "hand History" ablakot megnyitom, akkor egy üres ablak jelenik meg? nem tudom beállítani, hogy hová mentse a hh-kat, meg nincs ott az ablak. Valamint a grafikai és a hangbeállítás mező szürke, azokhoz nem is tudok nyúlni.

Littlemage
Válasz Polacheck kommentjére
2009. szept. 16. 20:06

nekem igen. ujrainditasok, ujratelepites. ill ez a HH mentes csak az angol verzioban van.

Polacheck
Válasz Littlemage kommentjére
2009. szept. 16. 20:22

nekem igen. ujrainditasok, ujratelepites. ill ez a HH mentes csak az angol verzioban van.

Azzal a verzióval próbálkozom. Akkor nekiállok kideríteni, hogy mi okozza...

gab0r
Válasz Polacheck kommentjére
2009. szept. 17. 7:31

A PT3 hud mindenkinél jól működik? Örültem amikor gond nélkül elindult a konvertálás, de a hudot állandóan össze-vissza rakja ki a PT, minden egyes asztal nyitásnál a jó név alá kell húznom és bár alig játszottam, már most eléggé bosszantott ....

save layout természetesen megvolt

szerk: probléma megoldva.

A gond az volt, hogy az asztal nézeténél én egyből a classic view-t kapcsoltam be. Ezt nem szereti a PT és a hud-ot úgy menti el, hogy saját magam hud-ját (mekkora szó) MINDIG oda helyezi el ahol a save layout megnyomáskor volt, a többit pedig ahhoz igazítja.

Megoldás: clear view/avatar view-t kell választani és NE legyen bepipálva a "do not show table in first person view"

Ha valaki mégis meg tudja oldani, hogy classic view-ban működjön a hud rendesen, az esetleg leírná hogyan? :)

Élő ügyfélszolgálat