Settings/handhistory
Pacific vs. LuckyAce ?
Hosszú idő után visszanéztem a 888.com-ra, s igencsak kellemes meglepetések fogadtak. Mondjon bárki bármit, tökéletesen működő gyors szoftver, HUD megy handgrabbertelenül (szép kis anyanyelvünk), még mindig csodálatos ellenfelek tömege ;), hűségprogramocska (itt talált pénznek számít mivel az ellenfelek állandóan bombáznak bónuszokkal:)) valamint az első 2000 hand kerek 10,1 beülője maradásra bírt:)
Pont a hűségprogram miatt (megéri egy teremben játszani) kérdezem, melyik terembe költözzek? Littlewoods a legroszabb, az kilőve. Úgy látom a LuckyAce jobban kitesz magáért promóciók terén, szóval ez mellette szól, viszont régebben többeknek volt problémájuk, amit a support nehézkesen oldott csak meg (indokolatlan számlazárolások pl.), valamint a RakeRace kifizetési nehézségek anyagi problémákra is utalhatnak éppen. Na ezek fényében, kinek mi a tapasztalata, melyik a jobb, LA vagy PAci?
Lenne 1-2 észrevételem/kérdésem a 888.com-hoz/ról.
Először is a depositoltam 1 kerek összeget e-wallet-ről, ugye USD a currency akárcsak a teremé, erre kiírta hogy gratulálunk, ennyi és ennyi eurot depositoltál! Aztán felnéztam az accountomra, és látom hogy - gondolom az átváltás miatt - 60-70 dolcsival több hiányzik... DE MI A FAKKNAK VÁLTOTTA ÁT EUROBA aztán vissza dollarba??? Lehúzást sejtek a dolog mögött, de azóta mondhatni megbékéltem, már az első session bőségesen kárpótolt, na de akkor is!!!
A másik ami fura hogy PT3 statok szerint magasabb a nyereségem mint a tényleges... Hmm, először rálegyintettem, de most legutóbb elhatároztam hogy jobban odafigyelek, a mai session után már megint 4-5 dollarral több hasznot ír a PT mint a tényleges. Rosszul importál vagy esetleg rosszul számolja a rake-t? Ami nagyon fura hogy mielőtt kilépek egy asztaltól és előtte ránézek a lobbyban a számlámra, nos az ott szereplő összeg az asztal bezárásakor néhány centtel (lehet h 10-20-30 is van, de vaknyi nincs, tehát tuti nem azért van mert még postoltam egy vakot vagy valami) lecsökken, annak ellenére hogy már réges-rég sitouton vagyok! És ezt a "jelenséget" már többször is észrevettem.
Valahogy bűzlik nekem kicsit, valakinek hasonló tapasztalat?
Lenne 1 kérdésem azokhoz is akik már kijátszották a 400 dolcsis bonust. A depo után a maradék 300-t a végén adják 1 összegben? Csak mert anno játszottam a LuckyAce-n és ott asszem apránként adagolta. Itt viszont már többbek kéne lennie a profitnak ha ez lenne a helyzet, szóval ez is aggaszt kicsit...
Lenne 1 kérdésem azokhoz is akik már kijátszották a 400 dolcsis bonust. A depo után a maradék 300-t a végén adják 1 összegben? Csak mert anno játszottam a LuckyAce-n és ott asszem apránként adagolta. Itt viszont már többbek kéne lennie a profitnak ha ez lenne a helyzet, szóval ez is aggaszt kicsit...
játszottam még tovább, de arról le is mondtam
igen, meg kell hagyni elég nehéz kiszedni, rohadt lassan jön...
egyben jon a bonusz, a legvegen kapod meg egyben.
ez az usd/eur szarsag nemtom miert van, raadasul, elofordult, hogy rosszul jöttem ki belole. ertsd ezalatt, hogy kiutaltam 400 dolcsit, s netelleren megjelent teszem azt 387, gondolom a konvertalasok miatt. most az utobbi pár kifizetesemnel - ugy hogy a kedvenc valutat dollarra allitottam - nincs kulonbség.
most az utobbi pár kifizetesemnel - ugy hogy a kedvenc valutat dollarra allitottam - nincs kulonbség.
nem netellerezek, meg 888-on is régen jártam, de ezt melyiknél kellett állítanod?
a kliensben, mikor kiutalod. majd ha nem felejtem el, teszek be screenshootot, de nem nehez megtalalni, valahol a kiutalando összeg körül van. Persze lehet semmi köze sincs hozzá, de nekem ezzel igy au uccso pár utalasnal rendben volt.