sztem egyszerüen toltsd le az angol verziot. a magyarban sokminden nem mukodik.
Köszi
Még azt szeretném kérdezni, hogy nem tudja valaki, hogy hogyan lehet lekicsinyíteni az asztalokat, mert most a monitoron egyszerre, és jól láthatóan max 4 asztal fér el. Egyszerűen nem találom a beállítások között...
Még azt szeretném kérdezni, hogy nem tudja valaki, hogy hogyan lehet lekicsinyíteni az asztalokat, mert most a monitoron egyszerre, és jól láthatóan max 4 asztal fér el. Egyszerűen nem találom a beállítások között...
Az a szitu, hogy a magyar verzióval játszottam eddig, de az valami iszonyat. Az angolt töltöttem le (2009.jun. frissítés), ami már sokkal jobb (már a hand lementést is tudja :-). Amúgy a kicsinyített asztalokon tényleg nem lehet látni a lapokat...ha valaki erre tudja a megoldást, egy pirospont.
ezért mondtam, hogy az angolt töltsd le ;)
Az asztalkicsinyítesre sztem nincs gyogyir, sajna sztem a legtragyabb szoftverrel van dolgod(unk) :(.
A support mennyire hamar szokott reagálni az ilyen default pénznem átállítós kérésekre? Reggel dobtam nekik egy mailt, hogy tegyék meg, mert az nem igazán oké, hogy 30 dolcsit bukok 1k-n csak egy szimpla beutalásnál...
sajna beutalasnal mindig fogsz bukni, asszem. kiutalasnal viszont ha mindent dollarra allitasz, akkor netellerre jol fog menni, tehat annyit vonnak le az egyenlegbol, amennyit utalsz, s netellerre is annyi erkezik meg. legalabbis dollaros netellernél ;)
Ha moneybookers vagy neteller USD-s akkor az online support kérésre megváltoztatja az alapértelmezett devizát EUR-ról USD-re és a cashierben ez fog látszódni ki és befizetésnél és nem lesz konverzió. Ennyi a megoldás. :)
Elvileg azonnal átállítja ha online chat-en kéred. :-)