a kliensben, mikor kiutalod. majd ha nem felejtem el, teszek be screenshootot, de nem nehez megtalalni, valahol a kiutalando összeg körül van. Persze lehet semmi köze sincs hozzá, de nekem ezzel igy au uccso pár utalasnal rendben volt.
jaaa, hát akkor szerintem ott kell beállítani, hogy milyen devizában indítsák az utalást
eszerint nem alapértelmezett, hogy a pókerszámla devizanemében, és akkor ezért van a szívás
igen, ez biztos, hogy nem a legjobb megoldas a kavaras ezzel az USD/EUR konverzioval, párszor felcsesztem rendesen az agyam miatta, kb 5% buko volt igy vele.....
igen, ez biztos, hogy nem a legjobb megoldas a kavaras ezzel az USD/EUR konverzioval, párszor felcsesztem rendesen az agyam miatta, kb 5% buko volt igy vele.....
Egy kellemetlenül induló történetet szeretnék megosztani. A történet; egyrészt az én butaságom volt, de talán mások is okulhatnak belőle.
A lényeg, hogy fel kellett vennem a kapcsolatot a pacific suppiort hálózattal, mert egy új jelszóra volt szükségem (aut. log-ot használtam és a kutya nem emlékezett rá, hogy anno mit adtam meg). Szóval ment a szokásos email váltás, azonosítás stb. Egy pár nap múlva örömmel értesítettek, hogy megvan az új jelszóm, és küldtek egy új usernevet, és még figyelmeztettek, hogy legközelebb vigyázzak mert sok a visszaélő a usernevekkel. Kicsit csodálkoztam ezen, de úgy voltam, hogy milyen jófejek, hogy odafigyelnek az ügyfelekre. Még aznap este pedig jött a hidegzuhany...A usernevemmel nem tudtam már belépni, csak az általuk megadott újjal, aminek a számláján 0$ volt. Természetesen azonnal felvettem a kapcsolatot velük, és kiderült, hogy ezer éve kb 2005-ben már regisztráltam hozzájuk, és a a rendszerükben nevemhez tartozó usernév csak ez (tehát az új)látható. Aki használt már online support-ot, tudja, hogy itt is azonosítások szükségesek (jelszó első 2 betűje stb.), ami azt a nehézséget hordozta magában, hogy az eredeti, azaz a pénzt tartalmazó usernevemhez nem tudtam hozzáférni, hiszen annak a jelszavát nem tudtam.
A lényeg tehát, hogy okosan 2 darab felhasználónévvel nyomtam, a tudtomon kívül, és azt mondanom sem kell, hogy a teremszabályzat nem éppen kesztyűskezű a hozzám hasonló tróger, felelőtlen játékosokkal szemben. Szóval vártam a lefokozást, zárolást, kitiltást, és már a nagy nehezen összekapargatott rollomnak is búcsút mondtam. Ennek ellenére, gratu a Pacifikes lányoknak, miután felderítettük a problémát, minden gond nélkül lezárták a régi, általam nem használt számlát, és ígéretet kaptam az eredeti felhasználónevemhez tartozó jelszó elküldéséhez. Mondjuk, azért azt láthatták, hogy az egyik nevemmel, se befizetés, se játék se semmi, a másikon meg szép be-kifizetési forgalom volt. De nem gondoltam volna, hogy ilyen korrektül, és lazán lekezelik a témát.
Csak azért írtam le ilyen hosszan, mert gondolom, nem én vagyok az egyedüli okso arc, aki annak idején ezer helyre regelt a freerollok miatt. Szóval okkuljatok, és ne kövessétek el ezt a s hibát, mint én.
konverzió
Ha moneybookers vagy neteller USD-s akkor az online support kérésre megváltoztatja az alapértelmezett devizát EUR-ról USD-re és a cashierben ez fog látszódni ki és befizetésnél és nem lesz konverzió. Ennyi a megoldás. :)
én regisztrációkor USD-s számlát csináltam pacifiken, USD-s a cashier számlám, befizetéskor USD-ben adtam meg a befizetési összeget, mégis EUR-val vonták le netellerről... és USD-ként jelent meg a pacific számlámond... kifizetéskor is így lenne alapból? ha baszogatom a supportot megoldják hogy USD-t is utaljanak ha azt kérek?
Így van. Csak kérni kell az átállítást.
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a 2009. júniusi szoftverfrissitést, hogy lehet letöltni?
Valaki?