Hali,honnan tudom letölteni,(frissíteni) Androidra. Ha be akarok lépni frissítést kér, de az oldalt nem találja. Ha vkinek van infója előre is köszönöm.
Köszönöm.
Regisztráltam party pokerre az imént, és nem tudom megkezdeni a "Get started" küldetést. Az első küldetésnél kellene 5 leosztást játszani "szabadidős" (magyarul ingyen zsetonos?) készpénzes asztalon, de nincs ilyen asztal.
Tud valaki segíteni?
Regisztráltam party pokerre az imént, és nem tudom megkezdeni a "Get started" küldetést. Az első küldetésnél kellene 5 leosztást játszani "szabadidős" (magyarul ingyen zsetonos?) készpénzes asztalon, de nincs ilyen asztal.
Tud valaki segíteni?
Játszottam, nyertem is handet, de nem történik semmi.
A küldetés a casual cash game-hez irányít, de ott meg nincs asztal... Érdekes. Hogy lehet így megcsinálni a küldetést?
Néha csak napokkal később zárják le a küldetéseket.
van ez az adventi ajándékos promó rámegyek hogy ajánlat felfedése és egy hibaüzenetet ad ki más is találkozott ilyennel? mi lehet a baj? írtam már a supportnak is....
nálam is ez van
azt írták lehet a cookie beállításokkal van a baj a böngészőben de a póker kliensben is igényelni lehet és ott is ugyanezt a hibát írja ki.. szóval érdekes...