ria05
Válasz Strapa kommentjére
2018. nov. 24. 10:24

Hali,honnan tudom letölteni,(frissíteni) Androidra. Ha be akarok lépni frissítést kér, de az oldalt nem találja. Ha vkinek van infója előre is köszönöm.

Nem kell frissíteni, hanem szedd le újra innen: https://poker.partypoker10001.com/hu/download

Strapa
Válasz pokeradmin kommentjére
2018. nov. 25. 9:24

Köszönöm.

kamon
2018. dec. 1. 13:52

Regisztráltam party pokerre az imént, és nem tudom megkezdeni a "Get started" küldetést. Az első küldetésnél kellene 5 leosztást játszani "szabadidős" (magyarul ingyen zsetonos?) készpénzes asztalon, de nincs ilyen asztal.

Tud valaki segíteni?

Welcomethelamboland
Válasz kamon kommentjére
2018. dec. 1. 13:59

Regisztráltam party pokerre az imént, és nem tudom megkezdeni a "Get started" küldetést. Az első küldetésnél kellene 5 leosztást játszani "szabadidős" (magyarul ingyen zsetonos?) készpénzes asztalon, de nincs ilyen asztal.

Tud valaki segíteni?

bármilyen valódi pénzes cash game asztalon kell játszanod 5 leosztást.

kamon
2018. dec. 1. 14:25

Játszottam, nyertem is handet, de nem történik semmi.

kamon
2018. dec. 1. 17:19

A küldetés a casual cash game-hez irányít, de ott meg nincs asztal... Érdekes. Hogy lehet így megcsinálni a küldetést?

Triton11
Válasz kamon kommentjére
2018. dec. 1. 19:05

Néha csak napokkal később zárják le a küldetéseket.

törpiszörpi
2018. dec. 1. 19:35

van ez az adventi ajándékos promó rámegyek hogy ajánlat felfedése és egy hibaüzenetet ad ki más is találkozott ilyennel? mi lehet a baj? írtam már a supportnak is....

feri78
2018. dec. 1. 19:58

nálam is ez van

törpiszörpi
2018. dec. 1. 20:02

azt írták lehet a cookie beállításokkal van a baj a böngészőben de a póker kliensben is igényelni lehet és ott is ugyanezt a hibát írja ki.. szóval érdekes...

Élő ügyfélszolgálat