csababacsi
Válasz törpiszörpi kommentjére
2018. dec. 1. 20:53

van ez az adventi ajándékos promó rámegyek hogy ajánlat felfedése és egy hibaüzenetet ad ki más is találkozott ilyennel? mi lehet a baj? írtam már a supportnak is....

Nekem erre azt írták nem vagyok jogosult a promócióra, azért nem tudom elfogadni.

Zoli79
Válasz pokeradmin kommentjére
2018. dec. 1. 21:21

Nekem adott egy 5,5$-os mtt jegyet. :)

Spin&Go Preflop Solver
2018. dec. 1. 21:44

ez nem egy láda sör, hogy csak nyitogatni kelljen, játszani is kell ***** belétek.

törpiszörpi
2018. dec. 1. 21:46

én játszottam! gyűjtöttem 2 pontot póker játékokon

ati777
2018. dec. 1. 22:06

Itt is ez van , valakinek sikerült már kinyitni a csomagot?

törpiszörpi
2018. dec. 1. 22:11

elvileg zolinak igen nyert is egy 5.5$-os tikettet... de jó neki... tuti írni fogok panaszlevelet amiért nem tudom kinyitni közben jogosult vagyok rá és pontokat is gyűjtöttem majd adjanak valami tikettet vagy sportfogadási bónuszt....

feri78
2018. dec. 2. 2:07

nekem már nyílik

törpiszörpi
2018. dec. 2. 10:32

nekem is! ideje volt.. adott is egy finom 1.1$-os Millions Online tikettet.. jól megerőltették magukat... főleg hogy az első napon meg sem kaptam az ajándékot...:mad::rolleyes:

Mezo_gsi
2018. dec. 3. 9:07

Van valami info arról, hogy a PartyPoker vs Concord Card/Montesino eggyütműködésnek végleg vége?

Régebben volt egy csomó bécsi élőre sat a Party-n, de egy ideje teljesen eltűnt minden...

Köszönöm!

törpiszörpi
2018. dec. 3. 11:07

az első nap ugye nem lehetett kinyitni az adventi csomagokat utólag írták is hogy rendeszerhiba volt elnézést érte stb stb oké van ilyen... a második nap kiszúrták a szemem egy 1.1$-os tikettel.. hozzáteszem ott sem nyertem.. aztán ma adott egy 10 cashback pontos kis ajcsit.. ki is gyűjtöttem hozzá a szükséges 1 cashback pontot.. jóvá is írta.. aztán meg hipp hopp eltűnt... nem tudom mit akarnak kihozni ebből a promóból de már az ötödik levelemet írom nekik 3 nap alatt... más is tapasztalt hasonló érdekességet!? :mad:

Élő ügyfélszolgálat