van ez az adventi ajándékos promó rámegyek hogy ajánlat felfedése és egy hibaüzenetet ad ki más is találkozott ilyennel? mi lehet a baj? írtam már a supportnak is....
Nekem adott egy 5,5$-os mtt jegyet. :)
ez nem egy láda sör, hogy csak nyitogatni kelljen, játszani is kell ***** belétek.
én játszottam! gyűjtöttem 2 pontot póker játékokon
Itt is ez van , valakinek sikerült már kinyitni a csomagot?
elvileg zolinak igen nyert is egy 5.5$-os tikettet... de jó neki... tuti írni fogok panaszlevelet amiért nem tudom kinyitni közben jogosult vagyok rá és pontokat is gyűjtöttem majd adjanak valami tikettet vagy sportfogadási bónuszt....
nekem már nyílik
nekem is! ideje volt.. adott is egy finom 1.1$-os Millions Online tikettet.. jól megerőltették magukat... főleg hogy az első napon meg sem kaptam az ajándékot...:mad::rolleyes:
Van valami info arról, hogy a PartyPoker vs Concord Card/Montesino eggyütműködésnek végleg vége?
Régebben volt egy csomó bécsi élőre sat a Party-n, de egy ideje teljesen eltűnt minden...
Köszönöm!
az első nap ugye nem lehetett kinyitni az adventi csomagokat utólag írták is hogy rendeszerhiba volt elnézést érte stb stb oké van ilyen... a második nap kiszúrták a szemem egy 1.1$-os tikettel.. hozzáteszem ott sem nyertem.. aztán ma adott egy 10 cashback pontos kis ajcsit.. ki is gyűjtöttem hozzá a szükséges 1 cashback pontot.. jóvá is írta.. aztán meg hipp hopp eltűnt... nem tudom mit akarnak kihozni ebből a promóból de már az ötödik levelemet írom nekik 3 nap alatt... más is tapasztalt hasonló érdekességet!? :mad: