Igorkos
Válasz Admin kommentjére
2020. jún. 20. 22:18

Throwing animations

Sziasztok!
Nem tudja vki véletlenül hogy hol tudom beállítani a party kliensében az új throwing animation cuccost?(tojásdobálás és hasonlók) Néztem a beállításokba az összes fül alatt de sehol se találtam.:(

Kisvitéz
Válasz pokeradmin kommentjére
2020. jún. 21. 13:50

Én minden session előtt bekészítek magam mellé egy tálca tojást és amikor jön a bad beat hozzávágok egyet az asszonyhoz!:)

Igorkos
Válasz Kisvitéz kommentjére
2020. jún. 21. 19:11

Köszi Kisvitéz! Rendkívül sokat segítettél :))

Kisvitéz
2020. jún. 21. 20:12

Nincs mit! Egyébként gondolom úgy van mint a többi teremnél, hogy az asztalon ahol játszol ráklikkelsz a páciens nevére akit meg akarsz dobni tojással és kiválasztod a feljövő lehetőségek közül a tojás dobás ikont célzol és lősz. Találat esetén viszont számolhatsz a vissza dobással, ha nem egy sok asztalos reguralról van szó!:)

Igorkos
2020. jún. 21. 20:47

Azt tudom hogy működik a dolog,a problémám az hogy a kis rakéta ikon ami az ellenfél nevénél kéne ott legyen az nincs ott, amivel elvileg lehetne a dobást intézni.

Admin
2020. jún. 25. 14:05

Júliusi promóciók akadámiás játékosoknak:

Akadémiás partypoker játékosok figyelem! Júliusban is kiemelkedően jó akadémiás promócióval várunk benneteket! Az akadémiás partypoker race összdíjazása ezúttal $12,000 lesz. A 10-15%-os chase is folytatódik, mindkét promóció egyszerre fut majd továbbra is!

Ezért éri meg akadémiásnak lenni! A júliusi promócióra is él a legjobb deal garanciánk!

Részletek hamarosan!

partypoker terembemutató és regisztráció >>

partypoker július - Íme a PókerAkadémiás ajánlat - Legjobb deal garanciával!

[*]10-15%-os rake chase (csak ha tőlünk regisztrálsz) -
    [*]$12,000 Race
    [*]Akár 60%-os központi VIP visszatérítés
    [*]Akár $30-os SPINS jegy bónusz első befizetőknek
    [*]Minden központi promóció

A partypoker ajánlatunk kiemelkedően jó, legjobb deal garanciát adunk rá! Amennyiben máshol esetleg mégis jobbat találsz, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi kimatekozzuk neked a lehető legjobb dealt hogy biztosan a legjobban járj!

Mi van akkor, ha már van számlád? Könnyen lehet, hogy mégis részt tudsz venni a promócióban! Olvasd el ezt a cikket és jelezd, ha segítsünk!

Flocati
2020. jún. 28. 9:41

Pár napja megváltoztatta a PP a leaderboardokat és 18 fős SNG jegyeket adnak. Most én vagyok noob és tényleg vannak 18 fős SNG a lobbyban és én nem látom őket, vagy más se? Twitteren azt írták, hogy szerintem ez a formátum elérhető.

Masters800
Válasz Flocati kommentjére
2020. jún. 28. 9:46

Pár napja megváltoztatta a PP a leaderboardokat és 18 fős SNG jegyeket adnak. Most én vagyok noob és tényleg vannak 18 fős SNG a lobbyban és én nem látom őket, vagy más se? Twitteren azt írták, hogy szerintem ez a formátum elérhető.

Vannak bizony, de alig indul belőlük.

Flocati
Válasz Masters800 kommentjére
2020. jún. 28. 9:58

Ez nagyon érdekes, én tényleg nem látom őket a lobbyban. 45 fősöket igen, de 18-ast nem. Windows alapú a géped? Csak arra tudok gondolni, hogy a Mac frissítéssel lehet a gebasz.

Masters800
2020. jún. 28. 12:05

Win10-em van, azon látok 18 és 36 manokat, 45 főst nem.

Élő ügyfélszolgálat