szroli
Válasz pokeradmin kommentjére
2020. júl. 5. 7:52

Irjál nekik ha nem kaptad meg.

DONgrinder86
2020. júl. 6. 10:28

Sziasztok,partypoker race kifizetés kb mikorra várható? Előre is köszi.

Admin
Válasz nebega kommentjére
2020. júl. 6. 18:48

A nyeremények ma 17:00-kor megérkeztek a számláitokra, azok nyomonkövethetők a 'My account/Transaction/Gaming Transactions' menüben!

Természetesen a júliusi hónapban is kiemelkedő rakebackket érhettek el a teremben, köszönhetően a PókerAkadémiás promócióknak:

$12,000 Rake Race >>>
10-15% Rake Chase >>>

Illetve a partypoker központi promócióinak egyaránt!

Masters800
2020. júl. 7. 17:07

Hosszú idő után szerettem volna befizetni Skrillről a terembe, de ezt kaptam többször is: Valaki találkozott már hasonlóval?

regie
Válasz DONgrinder86 kommentjére
2020. júl. 8. 12:34

Sziasztok,partypoker race kifizetés kb mikorra várható? Előre is köszi.

Tegnap volt esedékes

allinkamikaze
2020. júl. 9. 12:36

4ff asztallal 6 óra körüli játékkal a leaderboardon pénzbe lehet érni tapasztalatotok szerint?

novy
Válasz allinkamikaze kommentjére
2020. júl. 9. 16:53

500on biztosan

Admin
Válasz Masters800 kommentjére
2020. júl. 10. 14:39

Hosszú idő után szerettem volna befizetni Skrillről a terembe, de ezt kaptam többször is: Valaki találkozott már hasonlóval?

Szia!

Ez azóta megoldódott? Ha nem, arra kérnénk, vedd fel velünk a kapcsolatot és igyekszünk utánajárni!

Üdvözlettel,
PókerAkadémia Ügyfélszolgálat

Pgergo11
Válasz Admin kommentjére
2020. júl. 21. 18:59

Hali,

tegnap kipörgött a ragnarok keréken az $1k, de egyből jött is egy error message(Internal Error).
Egyből írtam nekik mailt amiben mellékeltem a sreenshot-ot, mire kaptam $100 kárpótlást mivel a gond nálam volt állításuk szerint. Persze a másik monitoron nyitva volt pár asztal ahol semmi gond nem volt csak a kerék pörgetés közben.
Nem igazán értem, ha tényleg nálam volt a gond akkor miért kapok cashben $100-t? Melyik terem osztogat egy kosza reklamálás miatt $100-t ha nem náluk volt a gond?

Kérdésem, más nem járt hasonló módon mint én?

kacsa1st
Válasz Pgergo11 kommentjére
2020. júl. 22. 11:22

Hali,

tegnap kipörgött a ragnarok keréken az $1k, de egyből jött is egy error message(Internal Error).
Egyből írtam nekik mailt amiben mellékeltem a sreenshot-ot, mire kaptam $100 kárpótlást mivel a gond nálam volt állításuk szerint. Persze a másik monitoron nyitva volt pár asztal ahol semmi gond nem volt csak a kerék pörgetés közben.
Nem igazán értem, ha tényleg nálam volt a gond akkor miért kapok cashben $100-t? Melyik terem osztogat egy kosza reklamálás miatt $100-t ha nem náluk volt a gond?

Kérdésem, más nem járt hasonló módon mint én?

2+2-n is van egy friss topic erről a szituról. A srác nem tudta elkapni a kipörgetett 1k-t prtscr-el csak az internal error feliratot így neki ennyi kártérítés se jutott. Azt válaszolták h vmi ticket-et pörgetett nem 1k-t.

Élő ügyfélszolgálat