Irjál nekik ha nem kaptad meg.
Sziasztok,partypoker race kifizetés kb mikorra várható? Előre is köszi.
A nyeremények ma 17:00-kor megérkeztek a számláitokra, azok nyomonkövethetők a 'My account/Transaction/Gaming Transactions' menüben!
Természetesen a júliusi hónapban is kiemelkedő rakebackket érhettek el a teremben, köszönhetően a PókerAkadémiás promócióknak:
$12,000 Rake Race >>>
10-15% Rake Chase >>>
Illetve a partypoker központi promócióinak egyaránt!
Hosszú idő után szerettem volna befizetni Skrillről a terembe, de ezt kaptam többször is: Valaki találkozott már hasonlóval?
Sziasztok,partypoker race kifizetés kb mikorra várható? Előre is köszi.
4ff asztallal 6 óra körüli játékkal a leaderboardon pénzbe lehet érni tapasztalatotok szerint?
500on biztosan
Hosszú idő után szerettem volna befizetni Skrillről a terembe, de ezt kaptam többször is: Valaki találkozott már hasonlóval?
Hali,
tegnap kipörgött a ragnarok keréken az $1k, de egyből jött is egy error message(Internal Error).
Egyből írtam nekik mailt amiben mellékeltem a sreenshot-ot, mire kaptam $100 kárpótlást mivel a gond nálam volt állításuk szerint. Persze a másik monitoron nyitva volt pár asztal ahol semmi gond nem volt csak a kerék pörgetés közben.
Nem igazán értem, ha tényleg nálam volt a gond akkor miért kapok cashben $100-t? Melyik terem osztogat egy kosza reklamálás miatt $100-t ha nem náluk volt a gond?
Kérdésem, más nem járt hasonló módon mint én?
Hali,
tegnap kipörgött a ragnarok keréken az $1k, de egyből jött is egy error message(Internal Error).
Egyből írtam nekik mailt amiben mellékeltem a sreenshot-ot, mire kaptam $100 kárpótlást mivel a gond nálam volt állításuk szerint. Persze a másik monitoron nyitva volt pár asztal ahol semmi gond nem volt csak a kerék pörgetés közben.
Nem igazán értem, ha tényleg nálam volt a gond akkor miért kapok cashben $100-t? Melyik terem osztogat egy kosza reklamálás miatt $100-t ha nem náluk volt a gond?
Kérdésem, más nem járt hasonló módon mint én?