Admin
Válasz pokeradmin kommentjére
2020. júl. 2. 14:34

partypoker játékosok figyelem! Íme a júliusi ajánlatok:

Júliusi központi leaderboardok a partypokeren:

[*]16 db Cash Game / Fastforward Leaderboard ($36,000 naponta)
    [*]3 db SPINS Ultra Leaderboard ($3,000 naponta)
    [*]5 db SPINS Leaderboard ($12,500 naponta)
    [*]5 db SNG Leaderboard ($17,500 naponta és $25,000 hétvégén)

WPT fókuszú promóciók

A partypoker júliusban nagy erőkkel fókuszál majd a WPT-re és már el is indultak az $500k-s WPT TicketDrop promóciók. Minden olyan MTT esetében, ahol a lobbyban azt látjátok, hogy "WPT Seat Added", a partypoker egy extra WPT helyet is ad az első helyezettnek extraként!

Júliusi promóciók akadámiás játékosoknak:

Akadémiás partypoker játékosok figyelem! Júliusban is kiemelkedően jó akadémiás promócióval várunk benneteket! Az akadémiás partypoker race összdíjazása ezúttal $12,000 lesz. A 10-15%-os chase is folytatódik, mindkét promóció egyszerre fut majd továbbra is!

Ezért éri meg akadémiásnak lenni! A júliusi promócióra is él a legjobb deal garanciánk!

partypoker július - Íme a PókerAkadémiás ajánlat - Legjobb deal garanciával!

[*]10-15%-os rake chase (csak ha tőlünk regisztrálsz) - Részletek itt >>
    [*]$12,000 Race (csak ha tőlünk regisztrálsz) - Részletek itt >>
    [*]Akár 60%-os központi VIP visszatérítés
    [*]Akár $30-os SPINS jegy bónusz első befizetőknek
    [*]Minden központi promóció

partypoker terembemutató és regisztráció >>

A partypoker ajánlatunk kiemelkedően jó, legjobb deal garanciát adunk rá! Amennyiben máshol esetleg mégis jobbat találsz, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi kimatekozzuk neked a lehető legjobb dealt hogy biztosan a legjobban járj!

Mi van akkor, ha már van számlád? Könnyen lehet, hogy mégis részt tudsz venni a promócióban! Olvasd el ezt a cikket és jelezd, ha segítsünk!

Guten3213
2020. júl. 2. 15:06

Sziasztok!

Fast forward asztaloknál van hud?

teki1222
2020. júl. 2. 15:36

Igen van, de csak neked, egész partyn tilos, de neked külön beteszik a fast forwardra, tudok még valami egyéb bugyuta kérdésre még válaszolni ?

Guten3213
Válasz teki1222 kommentjére
2020. júl. 2. 16:01

Igen van, de csak neked, egész partyn tilos, de neked külön beteszik a fast forwardra, tudok még valami egyéb bugyuta kérdésre még válaszolni ?

Köszönön szépen a korrekt tájékoztatást. A frusztrációdat is ügyesen kiengedted, úgyhogy nem hinném, hogy gond van...

Egyébként miután a normál asztaloknál betiltották a hud-ot, utána sokáig volt (ezek szerint volt) még hud, ami már megszűnt. Nem vagyok party esetében naprakész, ezért kérdeztem.

Mindenesetre lehetne szerényebben is uram :) .

szroli
2020. júl. 3. 9:44

Már nem lehet használni semmit.

kacsa1st
Válasz szroli kommentjére
2020. júl. 3. 10:36

Már nem lehet használni semmit.

Pontosabban nem szabad!

Pablitofelezer
2020. júl. 3. 20:46

Sziasztok! Elkezdtem itt tolni, fastforward nl25-on gyakorolgatok, de csak en erzem ugy, hogy tulsagosan agro a mezony? vagy csak siman szarul futok es minden spotban kivagyok raiselve?? :mad: van valaki aki esetleg fastforwadol itt?

Masters800
Válasz Pablitofelezer kommentjére
2020. júl. 3. 20:56

Sziasztok! Elkezdtem itt tolni, fastforward nl25-on gyakorolgatok, de csak en erzem ugy, hogy tulsagosan agro a mezony? vagy csak siman szarul futok es minden spotban kivagyok raiselve?? :mad: van valaki aki esetleg fastforwadol itt?

Én nem játszok már egy jó ideje fastforwardot, de simán lehet hogy regfeszt, köszönhetően a napi ranglistáknak, ami csábítja őket szépen az asztalokhoz.Anno 2-3 éve amikor játszottam ff-t,akkor is jóval erősebb mezőny volt a normál asztalokhoz képest.

novy
Válasz Masters800 kommentjére
2020. júl. 3. 23:03

Gyakorolgatáshoz FF25 már erős mezőny szerintem, ott már nem csak fit or fold játék megy. De azért ezen a téten még messze nem optimális a blöff frekvencia, így nem kellene, hogy úgy érezd állandóan ki vagy blöffölve.

Más regek véleménye alapján egyébként party FF500 már erősebb, mint zoom500, így könnyen lehet, hogy az NL25-ös limiten jelenleg az FF a legkeményebb.

nebega
2020. júl. 5. 0:25

Sikerult kiporgetni a Ragnarokon az 1k-t (kedden kezdtem el ujra pokerezni vagy 3 ev szunet utan :D ), viszont penzt nem kaptam, csak egy inaktiv ticketet (nem is latszik a ticketek kozt). Ilyenkor irni kell supportnak ?

Update: A supportot kell zaklatni..

Élő ügyfélszolgálat