jabyga
Válasz cursor 10 kommentjére
2012. jún. 10. 1:04

Sztem telepítsd angolul.

Köszi!

cbazsi
Válasz jabyga kommentjére
2012. jún. 11. 1:49

Sziasztok!

Party Pokeren lehet adni-venni a versenykuponokat?
Vagy valahogy be lehet váltani őket?
Most nyertem egy beülőt a Summer Million-ra...

theodorrrr
Válasz pokeradmin kommentjére
2012. jún. 15. 7:55

sziasztok,

nem szoktam ezen a fórumon irogatni, inkább csak olvasgatni, de asszem ezt a helyzetet el kell mondjam nektek.

ma hajnalban, egy mtt-n 3 handed a következő történt. CL voltam, kiejtettem a 3. helyen állót, és ebben a pillanatban, mikor nekem több mint 2x annyi zsetonom volt, mint a 2. nak, a partypoker lezártnak tekintette a versenyt, a 2. helyen lévő csávót kihirdette győztesnek, a 3. helyen kiesettet kihirdette 2. nak, megkapták az ennek megfelelő nyereményt, én meg nem kaptam egy centet sem. reklamáltam, egyelőre nem rendezték, de ha nem veszem észre, nem írták volna jóvá a pénzt. azért írom meg itt is, nem csak azon a fórumon, ahol egyébként szoktam aktívkodni, mert nem az első eset, egyszer már egy első díjat csak úgy nem írtak jóvá, csak reklamáció után (és ugye az első helyek, amiket rögtön észrevesz az ember) nagyon figyeljetek oda minden itm-re, mert simán nem írják jóvá a pénzt, és ha nem reklamálsz, nem kapod meg soha, ha meg kérsz utólag HH-t, olyat kapsz, ami a buyin-eket, rebuy-okat, nyereményeket nem tartalmazza, vagyis ellenőrzésre alkalmatlanok. íme egy link: Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
itt a a ma hajnali helyzetről készített screenshot látható.

fejes1988
Válasz cbazsi kommentjére
2012. jún. 15. 11:11

Sziasztok!

Party Pokeren lehet adni-venni a versenykuponokat?
Vagy valahogy be lehet váltani őket?
Most nyertem egy beülőt a Summer Million-ra...

Nem, sajnos. Le kell játszanod a tourt. Ha nyersz egy második ticketet, azt viszont jóváírják T$-ban, és olyan versenyre költöd, amire csak akarod, de cashre akkor sem lehet váltani.

fejes1988
Válasz theodorrrr kommentjére
2012. jún. 15. 11:14

sziasztok,

nem szoktam ezen a fórumon irogatni, inkább csak olvasgatni, de asszem ezt a helyzetet el kell mondjam nektek.

ma hajnalban, egy mtt-n 3 handed a következő történt. CL voltam, kiejtettem a 3. helyen állót, és ebben a pillanatban, mikor nekem több mint 2x annyi zsetonom volt, mint a 2. nak, a partypoker lezártnak tekintette a versenyt, a 2. helyen lévő csávót kihirdette győztesnek, a 3. helyen kiesettet kihirdette 2. nak, megkapták az ennek megfelelő nyereményt, én meg nem kaptam egy centet sem. reklamáltam, egyelőre nem rendezték, de ha nem veszem észre, nem írták volna jóvá a pénzt. azért írom meg itt is, nem csak azon a fórumon, ahol egyébként szoktam aktívkodni, mert nem az első eset, egyszer már egy első díjat csak úgy nem írtak jóvá, csak reklamáció után (és ugye az első helyek, amiket rögtön észrevesz az ember) nagyon figyeljetek oda minden itm-re, mert simán nem írják jóvá a pénzt, és ha nem reklamálsz, nem kapod meg soha, ha meg kérsz utólag HH-t, olyat kapsz, ami a buyin-eket, rebuy-okat, nyereményeket nem tartalmazza, vagyis ellenőrzésre alkalmatlanok. íme egy link: Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Hát ez mindennek a teteje már, de komolyan, ami ezen a siteon megy, az egy kabaré...Sok mindent megéltem én is náluk, befagyasztott tourok, konkrét bubbleban befejezettnek tekintett versenyek, stb, de még mindig tud újat mutatni a PP, epic.
Remélem megkapod a pénzed.

cbazsi
2012. jún. 15. 12:43

sziasztok,

Hihetetlen...remélem pénzedhez jutsz, bár az ügyfélszolgálatukkal sem könnyű!

cbazsi
Válasz fejes1988 kommentjére
2012. jún. 15. 12:45

Nem, sajnos. Le kell játszanod a tourt. Ha nyersz egy második ticketet, azt viszont jóváírják T$-ban, és olyan versenyre költöd, amire csak akarod, de cashre akkor sem lehet váltani.

Köszi a választ!

theodorrrr
2012. jún. 15. 19:14

fejes1988, cbazsi,

köszi :) bizonyára hozzá fogok, a lényeg, h mindenki figyeljen az itm-ekre, stb.

Lajos87
2012. jún. 22. 19:06

Üdv Srácok! Az lenne a kérdésem , hogy partyn lehet HM-et használni? És ugy kb milyen a játékos állomány a bwinhez képest?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Lajos87
2012. jún. 23. 10:49

Még egy kérdés. Itt télleg csak 4 asztalt lehet egyszerre megnyitni????

Élő ügyfélszolgálat