ftmatg
Válasz Lajos87 kommentjére
2012. jún. 26. 12:21

Köszi szépen, de már megoldódott, kiderült hogy amig nem utalsz be pénzt nem látod a kiutalást.

Egyébként megtudja mondani valaki hogy hol kell beállitani hogy ne mutassam meg a nyertes lapokat? mert sehol nem látom...

Gondolom erre gondolsz:

Lajos87
Válasz ftmatg kommentjére
2012. jún. 26. 12:26

Jaja csak nekem ez magyar és annyi van odairva hogy beodobott/vesztett lapok semmi más(ami elég értelmetlen)...akkor ha ez be van pipálva nem látják a lapjaim? Egyébként köszöntem a segítséget!

Triccianus
Válasz ftmatg kommentjére
2012. jún. 26. 12:36

Gondolom erre gondolsz:

OFF
Komolyan van olyan ember, aki nem használja a négyszínű paklit??? Bizarr.
ON

ftmatg
Válasz Triccianus kommentjére
2012. jún. 26. 12:46

OFF
Komolyan van olyan ember, aki nem használja a négyszínű paklit??? Bizarr.
ON

Na most aztán jól lebuktattam magam. :D

Idefyt
Válasz pokeradmin kommentjére
2012. júl. 11. 18:55

Sziasztok
HM2 gondom van. A HUD az asztalnál össze-vissza jelenik meg, nem a játékosok neve alatt, és bármit csinálok, nem áll be rendesen. Valami ötlet, hogy lehetne normálissá tenni ezt, mert most már lassan agyvézést kapok tőle.

powatronic
Válasz pokeradmin kommentjére
2012. júl. 18. 16:53

A partypoker eddig hibáltanul működött mindig itt játszom. Ma délelőtt is jó volt most viszont nem enged beülni mert jön a szöveg h amcsi játékosok csak játékpénzes asztalon játszhatnak... Másnak is volt már ilyen? Mi a teendő?

kidelpiero
Válasz powatronic kommentjére
2012. júl. 18. 18:09

A partypoker eddig hibáltanul működött mindig itt játszom. Ma délelőtt is jó volt most viszont nem enged beülni mert jön a szöveg h amcsi játékosok csak játékpénzes asztalon játszhatnak... Másnak is volt már ilyen? Mi a teendő?

Nekem is kiírta párszor most, de próbálkoztam többször és beengedett :/

powatronic
Válasz kidelpiero kommentjére
2012. júl. 18. 19:17

Igen 1 óra múlva már beengedett engem is, biztos náluk volt valami zavar.

zavoka
Válasz powatronic kommentjére
2012. júl. 20. 14:00

Valaki érti ezt a legújabb promóját a party-nak mert én nem.
Azok állnak az élen a pont versenybe akik alig játszanak.....

Lajos87
Válasz $k!z0 kommentjére
2012. júl. 27. 15:40

Üdv! Azt belehet állítani valahol hogyha beülök egy asztalhoz akkor a lobbit ne tegye le az asztalra a program? Előre is köszönöm!

Élő ügyfélszolgálat