Köszi szépen, de már megoldódott, kiderült hogy amig nem utalsz be pénzt nem látod a kiutalást.
Egyébként megtudja mondani valaki hogy hol kell beállitani hogy ne mutassam meg a nyertes lapokat? mert sehol nem látom...
Jaja csak nekem ez magyar és annyi van odairva hogy beodobott/vesztett lapok semmi más(ami elég értelmetlen)...akkor ha ez be van pipálva nem látják a lapjaim? Egyébként köszöntem a segítséget!
Gondolom erre gondolsz:
OFF
Komolyan van olyan ember, aki nem használja a négyszínű paklit??? Bizarr.
ON
Sziasztok
HM2 gondom van. A HUD az asztalnál össze-vissza jelenik meg, nem a játékosok neve alatt, és bármit csinálok, nem áll be rendesen. Valami ötlet, hogy lehetne normálissá tenni ezt, mert most már lassan agyvézést kapok tőle.
A partypoker eddig hibáltanul működött mindig itt játszom. Ma délelőtt is jó volt most viszont nem enged beülni mert jön a szöveg h amcsi játékosok csak játékpénzes asztalon játszhatnak... Másnak is volt már ilyen? Mi a teendő?
A partypoker eddig hibáltanul működött mindig itt játszom. Ma délelőtt is jó volt most viszont nem enged beülni mert jön a szöveg h amcsi játékosok csak játékpénzes asztalon játszhatnak... Másnak is volt már ilyen? Mi a teendő?
Igen 1 óra múlva már beengedett engem is, biztos náluk volt valami zavar.
Valaki érti ezt a legújabb promóját a party-nak mert én nem.
Azok állnak az élen a pont versenybe akik alig játszanak.....
Üdv! Azt belehet állítani valahol hogyha beülök egy asztalhoz akkor a lobbit ne tegye le az asztalra a program? Előre is köszönöm!