Még egy kérdés. Itt télleg csak 4 asztalt lehet egyszerre megnyitni????
Még egy kérdés. Itt télleg csak 4 asztalt lehet egyszerre megnyitni????
Van valakinek tapasztalata erről a focis promoról????
hm: megy, asztalszám: 12 már tuti volt, de lehet, h több is, játékosállomány: mtt-ben gyakorlatilag agyhalottnak tekinthetők, másról nem tudok véleményt mondani. focis promó: 160 játékost gyűjtöttem, nem sikerült ezzel egyetlen csapatot sem összeszedni, 17$ az össz. nyeremény + az összes freeroll belépő + 160 pont, ha szereted a pontokat.
ja focis promó: halottam valakiről, aki hallott valakiről, hogy meg lett neki a svéd csapat + meg vele sok $, de állítólag kiderült, h nem is a valaki, hanem a valaki nővére, és ja hostess lengyelben, de a svéd csapat igaz, és nem sok $, hanem sok EUR.
Van valakinek tapasztalata erről a focis promoról????
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni, miért lehet az, hogy visa kártyára történő kifizetésem mellett zárójelben ott van, hogy reversed?
Köszönöm a segítségeket! Még nem utaltam be pénzt. Kíváncsi voltam milyen a kifizetés oldala de nem látom sehol csak a befizetést. Ez normális? sehol sem találkoztam ilyennel...
Köszönöm a segítségeket! Még nem utaltam be pénzt. Kíváncsi voltam milyen a kifizetés oldala de nem látom sehol csak a befizetést. Ez normális? sehol sem találkoztam ilyennel...
Köszi szépen, de már megoldódott, kiderült hogy amig nem utalsz be pénzt nem látod a kiutalást.
Egyébként megtudja mondani valaki hogy hol kell beállitani hogy ne mutassam meg a nyertes lapokat? mert sehol nem látom...