kösz
Tolom az mtt-t és kidobott, gondolom úszott a nevezési díj is.
akinek van egy kis esze otthagyja ezt a termet
Visszatérítették a nevezési díjat + a nyereményből is kaptam arányosan. Szóval korrektek voltak.
Csak nekem tűnt el a Skrill a kiutalási lehetőségek közül?!
Ez így nem túl vicces...
Csak nekem tűnt el a Skrill a kiutalási lehetőségek közül?!
Ez így nem túl vicces...
Nekem már 2 hónapja nem engedték Skrillre a kifizetést, írtam nekik emailt. Június 22én írtam emailt, válasz július 7én jött
"Tisztelt XXXXXXX!
Köszönjük a türelmét.
A további vizsgálathoz illetékes részlegünk egy képernyőképet (screenshot-ot) kér a kifizetési oldalról, illetve a hibaüzenetről.
Kérjük, küldje el számunkra az oldalakról készített screenshot-ot. Kérjük, a screenshot e-mailben történő elküldéséhez hajtsa végre az alábbi lépéseket:
1) Az Ön billentyűzetén a billentyűk első sorában található egy *PrintScrn* feliratú billentyű. Nyomja meg ezt a billenytűt, amennyiben a Party Poker képernyőn jár, ahol megkapja a hibaüzenetet vagy észleli a problémát.
2) Nyisson meg egy Microsoft Word dokumentumot és másolja be a képet: kattintson az egér jobb gombjával, majd válassza a *Beillesztés* parancsot VAGY nyomja le egyszerre a Ctrl + V billenytűket.
3) Mentse el a dokumentumot és küldje el számunkra csatolmányként.
Ennek segítségével könnyebben kivizsgálhatjuk a problémáját és hamarabb megoldást találhatunk rá.
Köszönjük együttműködését.
Amennyiben egyéb kérdései lennének, szívesen segítünk Önnek.
Köszönjük, hogy online játékához minket választott!
Üdvözlettel:
Tamara
Ügyfélszolgálat
"
Írtam megint emailt, azóta semmi válasz!
Befizetési lehetőségek között nálam még ott a Skrill.
Lassan már csak a Stars vagy a költözés marad...
nálam most újra van skrill kifizetési lehetőség a Bwinen