time4revenge
Válasz ivanesz kommentjére
2014. szept. 19. 19:21

Nem lehet kikapcsolni sajnos , valami hiba lehet a klienssel mert reggel óta ezt csinálja normál asztalokon.

Borospeti
Válasz pokeradmin kommentjére
2014. okt. 8. 17:37

Sziasztok! Ma akartam kivenni a pénzemet party pokerről, nyilván az adóhivatal pont ma tiltotta le az oldalt. A login természetesen erre épült így belépni sem tudok, tud valaki valamit, hogy mikor lehet kivenni a pénzt?

WellPlayed
Válasz Borospeti kommentjére
2014. okt. 8. 20:27

Sziasztok! Ma akartam kivenni a pénzemet party pokerről, nyilván az adóhivatal pont ma tiltotta le az oldalt. A login természetesen erre épült így belépni sem tudok, tud valaki valamit, hogy mikor lehet kivenni a pénzt?

Írj egy e-mailt az ügyfélszolgálatuknak, és ki fogják fizetni neked.

Dinicsek
2014. okt. 8. 21:55

Igazából már tegnap letiltották. Délután még játszottam egy keveset, este meg nem kapcsolódott. Először azt hittem, csak valami netes hiba. Ma rádöbbentem, hogy nem...

time4revenge
Válasz Dinicsek kommentjére
2014. okt. 9. 9:17

Egy tipp , nem biztos, hogy működik . Ha van androidos telótok , tabletetek partynak létezik kliense és azon belül is lehet kifizetést kérni. ( nyilván ha tud kapcsolódni, de egy próbát megér )

benti
2014. okt. 9. 9:38

Tor klienssel megy. Biztonságos ez így? Használja valaki?

Borospeti
2014. okt. 9. 10:35

Próbáltam az android klienst is, de ott csak Visa kártyára engedne kifizetni, én pedig nem azt használok. Az Ügyfélszolgálat egyelőre nem reagált még az e-mailre. Megkérem majd tesómat Skóciából lépjen be aztán indítsa el nekem a kifizetést, remélem az megoldás.

fejes1988
2014. okt. 9. 11:00

én minden probléma nélkül továbbra is betudok lépni, és játszani

benti
Válasz fejes1988 kommentjére
2014. okt. 9. 11:15

én minden probléma nélkül továbbra is betudok lépni, és játszani

szolgáltató?

NONOKO
2014. okt. 9. 11:15