Vika
Válasz EUBANK kommentjére
2014. aug. 1. 18:29

nálam most újra van skrill kifizetési lehetőség a Bwinen

Való igaz, köszi! Neteller viszont továbbra sincs sajnos. Azt nem értem csak, miért nem lehetett ezt normálisan kommunikálni a szokásosnak mondható mellébeszélésük helyett, mikor rákérdeztem a jelenségre. Így azt érték csak el, hogy újra egy fokkal bizonytalanabb lett bennük az ember.

Relax*
Válasz pokeradmin kommentjére
2014. aug. 1. 20:13

Egyébként most nálam is van ismét Skrill és Neteller kiutalási lehetőség is a Party Pokeren.

marhoisa
2014. aug. 17. 21:03

Ez a szar folyamatosan ledobál, miközben a Stars tökéletesen fut... Miközben kiírja, hogy a server oldalon minden oké, s a hiba az én internetkapcsolatomban van... szokott ilyet csinálni??? Vagy a telenoros mobilnetem miatt gubancos? Elvileg le lett lassítva, mert a 10 GB havi keret kilőve, de a starson ebből semmit sem érzek, igaz az oldalak betöltődése érzékelhetően lassabb...

Admin
Válasz marhoisa kommentjére
2014. aug. 21. 10:01

A PartyPoker most minden első befizetőnek 5x $1 satellite jegyet ad a $500k garantált szeptemberi versenyére. Első hely $100k!

PartyPoker regisztrációdat szokás szerint a terembemutató oldal linkjén keresztül indíthatod.

petofis
2014. aug. 21. 11:49

Most akkor a Party Poker fogad ismét új magyar játékosokat? Vagy hogy kell érteni az első befizetőt?

Admin
Válasz petofis kommentjére
2014. aug. 21. 11:52

Most akkor a Party Poker fogad ismét új magyar játékosokat? Vagy hogy kell érteni az első befizetőt?

Igen, egy ideje már újra lehet regisztrálni magyar címmel is.

petofis
2014. aug. 21. 11:58

Köszi. Erről akkor lemaradtam.

ivanesz
Válasz petofis kommentjére
2014. szept. 4. 19:52

HUD probléma

HM2-őt használok, a sateliteken nem tölti be a HUD-ot.
Találkozott valaki ilyesmivel?(table finderben ott van)

ivanesz
Válasz ivanesz kommentjére
2014. szept. 7. 15:58

HM2-őt használok, a sateliteken nem tölti be a HUD-ot.
Találkozott valaki ilyesmivel?(table finderben ott van)

Valaki?

ivanesz
Válasz ivanesz kommentjére
2014. szept. 19. 18:33

A felugró versenyhirdetéseket kilehet kapcsolni valahogy?

Élő ügyfélszolgálat