RegGeri
Válasz pokeradmin kommentjére
2016. jún. 21. 20:06

Levontak tőlem Inactive Account Fee-t. Ez normális dolog a PP-nél? Amennyiben igen, akkor még annál is bénább a terem, mint gondoltam.

WildRose
2016. jún. 22. 13:04

Sziasztok!
FD bónusz fennmaradó része elveszik ha kifizetést kezdeményezek közben?
Köszi.

hateAllMss
2016. jún. 23. 13:09

Nem, nem kell tojni tőle. :)

Kisvince
2016. jún. 23. 15:00

Sziasztok!

Bet méreteket hogy állítok ?
Pl 2,5BB emelést, 3 BB emelést akarok. Preflop 4 BB-ről indul a legkisebb emelés méret alapból.
Remélem nem csak valami scripttel lehet megoldani. Köszi.

castor11
2016. jún. 30. 23:21

Fast Forwardon megy a HUD-om, viszont egy idő után nem trackel handet, mert nem menti party. Viszont, ha HM nélkül játszok, akkor menti őket rendesen és meg is tudom etetni a HM-mel. Ötlet, hogy ez miért lehet?

RegGeri
Válasz castor11 kommentjére
2016. júl. 5. 15:08

Nem érem el a PP kliens login oldalt 4G-vel, telefonos internetmegosztással.
Error:ERR_CONNECTION_REFUSED( -102 )
Error:ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR( -107 )

Tapasztaltatok már esetleg hasonlót?

rockett
Válasz RegGeri kommentjére
2016. júl. 7. 15:28

"Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett Ügyfélszolgálatunkkal. Elnézését kérjük a megkésett válaszért!"

Semmi gond, 2,5 hetes válaszidő igazán nem sok egy ügyfélszolgálattól. Fizetést ne vegyetek fel érte! A problémát megoldottam, elsportfogadtam a rollt, ha már a kiutalást valamilyen formában intézni nem sikerült. Kösz partypoker.

DrBuru
2016. júl. 19. 10:43

Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek ismeretsége a Party Poker supportjában? Olyan gondom van, hogy van egy magyar centrollos selejtező minden nap, ahol 5, 22, 109 dolcsis belépőket lehet szerezni, de sajnos egyből beülteti az embert, ha megszerzi a ticketet, de addigra már 10-11-ik szint van azokon a versenyeken és kb 12-15bb vel indulsz , jó nagy hátrányban. Márt többször nyertem, 5 , 22 , és 109 dolcsis beülőket, de így esélyem sincs pénzbe sem érni.
Szóval, ha volna valakinek ismerőse ott, akkor szólhatna az érdekünkben, hogy akkor legalább az aznapira ne ültessen már be.
A másik bajom, hogy nyertem egy 109 dolcsis WPT szatellit jegyet is, de már nem volt, hova elneveznem, mert nem volt rá verseny... :(, de nem cserélik be semmire :(
Így soha nem fog egy feltörekvő játékos eljutni sehova.
Köszi, ha segíteni tudna valaki.

Masters800
2016. júl. 19. 11:32

Új regisztrációnál és befizetésnél milyen bónuszkódot kell megadni?

Admin
Válasz Masters800 kommentjére
2016. júl. 19. 14:00

Új regisztrációnál és befizetésnél milyen bónuszkódot kell megadni?

A regisztráció során kell megadni az akademia500 bónusz kódot.

Regisztrációs bónusz:

[*]100% max. $500 pókeres bónusz az akademia500 bónusz kód regisztrációkor történő felhasználásával
    [*]A bónusz megszerzéséhez hatszor a bónusz összege darab Party pontot kell gyűjteni ($1 rake = 2 Party pont)
    [*]Az első befizetés után 120 napos határidő van a feltételek teljesítésére
    [*]A bónuszt tíz egyenlő részben írják jóvá
    [*]A bónusz 25% rakebacknek felel meg

Élő ügyfélszolgálat