RegGeri
Válasz JociBalboa kommentjére
2016. júl. 25. 20:58

valóban kihívás :P :cool: - komolyan -

Még a végén én is kipróbálom! Így legalább 10$-ért kapok NL50 élményt.

kpuzsa
2016. júl. 25. 23:08

valóban kihívás :P :cool: - komolyan -

Leskelődtem, Te is toltad kicsit. Neked sem ment ?

JociBalboa
Válasz kpuzsa kommentjére
2016. júl. 25. 23:31

Leskelődtem, Te is toltad kicsit. Neked sem ment ?

hi, még tolom, mezőny tetszik, nagyon kevés hal van.., de a regek gyengécskék.

eredmény majd a végén kiderül :cool:

Sindu
2016. júl. 26. 13:50

hi, még tolom, mezőny tetszik, nagyon kevés hal van.., de a regek gyengécskék.

eredmény majd a végén kiderül :cool:

Én is játszottam ellened. A szavaidból úgy tűnik, neked megy, szóval átültetek pár move-ot a játékomba a Hhistory alapján, hátha javulnak az eredmények kicsit. :)

JociBalboa
Válasz Sindu kommentjére
2016. júl. 26. 14:16

Én is játszottam ellened. A szavaidból úgy tűnik, neked megy, szóval átültetek pár move-ot a játékomba a Hhistory alapján, hátha javulnak az eredmények kicsit. :)

mindent bele :)

u.i: régi topikomba, ha volt/lesz valami érdecash közös party postolhatod :)

JociBalboa
Válasz pokeradmin kommentjére
2016. júl. 28. 2:34

Hali!

a vip szintet meddig kell megcsinálni? - 31. éjfélig? -

almacska
2016. júl. 30. 11:53

Sziasztok!

Ha két lehetséges bónuszom van, de csak az egyik fut mert 2 bónusz nem futhat egyszerre, akkor ha az éppen futó bónuszt Opt Out-olom, később (miután kipörgettem a második bónuszt) azt tudom folytatni? Sry de nem sikerült jobban megfogalmaznom!
129

almacska
2016. júl. 30. 15:31

Megkaptam a választ: nem szabad opt outolni
290

Buksisak
2016. aug. 4. 0:00

Volt itt jópár hónapja egy rendes tag a topicba, aki megosztott velünk pár jól kinéző skint, amit készített, azóta is használom. Az új frissült kliensben végre normális tétméretező gombok vannak, viszont a használt skinnel szét van csúszva, így néz ki:

Esetleg ha olvassa az illető és annyira jó fej, nagyon örülnék egy update-nek :)

gab1ka
2016. aug. 4. 8:39

Szia! Szerintem rám gondolsz.Már régóta nem játszom a Partyn, sajnos a klienst is uninstalláltam.Elég pepecselős dolog ez, de aki konyít tényleg csak egy nagyon picit is valami képszerkesztőhöz (én speciel nem), annak viszonylag könnyen fog menni.

A party poker mappájában (c:\program files\partypoker stb..) meg kell keresni a "NewGameTable" könyvtárat, az tartalmazza az adott skin-hez tartozó gombokat/hátteret/képeket stb stb külön külön file-onként.A megfelelő filet átszerkesztgetve és visszamásolva azonos névvel ebbe a bizonyos könytvárba, egy kliens újraindítást követően látható lesz a változás.

Ha nem menne egyedül és mások is tartanának igényt erre, akkor ha nem is azonnal, talán pár napon belül ránézhetek.

Élő ügyfélszolgálat