Masters800
Válasz pokeradmin kommentjére
2016. júl. 19. 16:34

Már csak 1 kérdésem van: hogyan tudom átállítani a nyelvet angolra?

DrBuru
Válasz Masters800 kommentjére
2016. júl. 19. 17:03

Csak telepítéskor

totya0611
2016. júl. 24. 0:09

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem

pár napja nem otthonról tolom a neten,de azóta a partyra nem tudok belépni,otthon t-home netem van. Ahol most vagyok ott vodafon van, esetleg ez lehet a probléma, hogy ok blokkolják?

gabriel73
2016. júl. 24. 3:22

Hali!

Nálam digis nettel megy rendben.

RegGeri
Válasz totya0611 kommentjére
2016. júl. 24. 13:43

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem

pár napja nem otthonról tolom a neten,de azóta a partyra nem tudok belépni,otthon t-home netem van. Ahol most vagyok ott vodafon van, esetleg ez lehet a probléma, hogy ok blokkolják?

Néhány bejegyzéssel ezelőtt én is erről érdeklődtem, csak senki nem válaszolt. VFH, 4G mobilinternettel nekem sem sikerült a belépés a Party-ra. Ilyen üzeneteket kapok: Error:ERR_CONNECTION_REFUSED( -102 ), Error:ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR( -107 )

Sindu
Válasz RegGeri kommentjére
2016. júl. 25. 13:25

Csak nekem nem sikerül, vagy tényleg teljesen reménytelen pozitív winratet produkálni nl10 party zoomon most a promó miatt?

totya0611
Válasz RegGeri kommentjére
2016. júl. 25. 14:11

Néhány bejegyzéssel ezelőtt én is erről érdeklődtem, csak senki nem válaszolt. VFH, 4G mobilinternettel nekem sem sikerült a belépés a Party-ra. Ilyen üzeneteket kapok: Error:ERR_CONNECTION_REFUSED( -102 ), Error:ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR( -107 )

Pontosan ugyanezt írja nekem is. És nekem is itt 4G mobilnetem van.

kpuzsa
Válasz Sindu kommentjére
2016. júl. 25. 14:48

Csak nekem nem sikerül, vagy tényleg teljesen reménytelen pozitív winratet produkálni nl10 party zoomon most a promó miatt?

Szia!
Nem lehetetlen, de nálam sem sikerült. Mintha 2 limittel feljebb toltam volna.

JociBalboa
Válasz Sindu kommentjére
2016. júl. 25. 20:41

valóban kihívás :P :cool: - komolyan -

RegGeri
Válasz totya0611 kommentjére
2016. júl. 25. 20:56

Pontosan ugyanezt írja nekem is. És nekem is itt 4G mobilnetem van.

Először azt hittem, hogy csak ideiglenes a probléma. Azóta többször próbálkoztam, és egyszer sem jött össze. Jó eséllyel valamiféle tiltás lesz a háttérben. A Stars-os játék például rendben megy VFH 4G-s kapcsolattal is.

Élő ügyfélszolgálat