Buksisak
Válasz pokeradmin kommentjére
2016. aug. 5. 3:27

Ó, kösz, akkor szerintem menni fog! Igazából a tieidhez is hozzányúltam picit (posztó szín), de nem gondoltam hogy az újjal is ilyen könnyű dolgom van.

gab1ka
2016. aug. 5. 9:29

Hát nincs mit.Egyedül annyit tehetek hogy az általam utoljára használt skin-t megosztom, de ezek szerint ez sem fog stimmelni 100%-osan, mint mondtam már nem játszom ott, ugyanakkor ha szerkesztgetésre adod a fejed, akkor érdemes lehet még időközben erre is ránézni, szerintem ez az utolsó verzió különösen jóra sikerült:

TinyUpload.com - best file hosting solution, with no limits, totaly free

Buksisak
2016. aug. 5. 16:29

Kösz, megnézem, éjjel próbálkoztam a szerkesztéssel, de mégsem megy olyan könnyen, mint gondoltam. A screen shot-on, amit mutattam, látható a szétcsúszás, ezt lenne jó javítani. Talán sikerül majd.

Roland1988HUN
2016. aug. 15. 13:40

Sziasztok, Feltelepítettem a PartyPoekrt a satelitek miatt, deposit előtt meg kell adni magamról miden adatot, de nem engedi kiválasztani, hogy Magyar vagyok!! Azt írja nem lehetséges az országomból játszani! Nektek, hogy megy? EMailre nem válaszolnak persze már vagy 1hete. Előre is köszi!

Masters800
2016. szept. 9. 18:27

Másnál is kurv@ lassú a lobby és nem nyitja meg az asztalt ?

szamszam
Válasz Masters800 kommentjére
2016. szept. 17. 21:07

support

Nagyon-nagyon kellemetlen, hogy szombaton hosszú órákig nem méltatják válaszra (info@partypoker.com) a játszani vágyó delikvenst :( esetleg nincs egy jobb emailcím, vagy valami más kontakt?
(kb. 6,5 hónapja letiltattam magam fél évre és gondoltam, hogy visszatérek, de nem sikerül feloldatni a számlámat)

Admin
Válasz szamszam kommentjére
2016. szept. 17. 21:31

Nagyon-nagyon kellemetlen, hogy szombaton hosszú órákig nem méltatják válaszra (info@partypoker.com) a játszani vágyó delikvenst :( esetleg nincs egy jobb emailcím, vagy valami más kontakt?
(kb. 6,5 hónapja letiltattam magam fél évre és gondoltam, hogy visszatérek, de nem sikerül feloldatni a számlámat)

Ha nem sikerülne hétfőig, írj nekünk és rájuk írunk. ;)

monsterszilard
2016. szept. 17. 22:35

Kb 2 3 nap mire válaszolni szoktak-

szamszam
Válasz Admin kommentjére
2016. szept. 17. 22:47

Köszönöm.

szamszam
Válasz monsterszilard kommentjére
2016. szept. 18. 16:33

Kb 2 3 nap mire válaszolni szoktak-

Köszi az infót, akkor nem erőltetem. Számomra megdöbbentő és hihetetlen, hogy 24+ óra alatt nem válaszolnak... de lehet, hogy csak egy másik (piacvezető) teremben kényeztetnek el ennyire és egyébként nem szokás.

Élő ügyfélszolgálat