RegGeri
Válasz Mezo_gsi kommentjére
2017. márc. 12. 8:04

Az info@partypoker.com -on kívül tud valaki mondani másik supportos e-mail címet? 2 napja nem sikerült válaszolniuk a levelemre...

Előre is ķöszönöm!

Az a jó cím, amit használtál, fognak válaszolni. Úgy tapasztaltam, hétvégén nem szoktak levelezni.

chapuisat
Válasz pokeradmin kommentjére
2017. márc. 13. 17:22

Én is írtam, az egyik levelemre kb 3 hete várom a választ. Elsők akarnak lenni a piacon de hitvány a supportjuk. A live chat persze meg nem működik.

Atesz1984
2017. márc. 13. 17:38

Sziasztok!!
Müködik a HUD, csak azt irja a játékosoknál, hogy player 1, player 2, stb. Ezt meg lehet változtatni, mert egy féléve ezzel nem volt probléma. MIkor beültél, feljöttek a nevekhez a megfelelő statok. Valakinek van ilyen problémája??

köszi

andada
Válasz Atesz1984 kommentjére
2017. márc. 13. 20:11

Sziasztok!!
Müködik a HUD, csak azt irja a játékosoknál, hogy player 1, player 2, stb. Ezt meg lehet változtatni, mert egy féléve ezzel nem volt probléma. MIkor beültél, feljöttek a nevekhez a megfelelő statok. Valakinek van ilyen problémája??

köszi

így tették anonimmá az asztalokat... azt látod, hogy az adott sessionben milyen statokkal játszik, jegyzetelni tudsz, de adatbázisban csak mint player1-6 szerepel

geryhun
Válasz andada kommentjére
2017. márc. 13. 20:56

Ha ezt a kommentet elolvasom pár órával ezelőtt akkor nem szenvedtem volna most 2 órát kb. :/
Nézem mi a tököm baja van a pt4emnek , de akkor ezek szerint partypoker megoldotta hogy csak adott session statokat lehessen látni?

Masters800
2017. márc. 22. 20:32
almacska
2017. márc. 23. 11:59

Akinek nincs PT4 hud (jobban mondva van, csak 1 handet késik) a fastforward asztalokon. az javítsa ki az asztal nevét a C:\Users\****\AppData\Local\PokerTracker 4\Config\Party.cfg fileban. Pld. Supersonic 2-t át kell javítani Supersonic 3-ra (nl5) vagy nl10-en a Dragster 3-at Dragster 4-re. Gondolom majd a pt-sek adnak ki javítást.

gl

Masters800
2017. márc. 23. 12:14

2 új fastforward tétet is bevezettek: nl200 és nl500.

Pókó51
2017. ápr. 6. 16:02

Sziasztok,
Csinálhatók olyat hogy másnak a számlájára a saját SKRILL-em el fizetek be majd valamikor egyszer arra utalunk ki, ez engedélyezett, vagy mivel más a név ezért nem lehet?

Köszönöm

ria05
Válasz Pókó51 kommentjére
2017. ápr. 6. 16:40

Sziasztok,
Csinálhatók olyat hogy másnak a számlájára a saját SKRILL-em el fizetek be majd valamikor egyszer arra utalunk ki, ez engedélyezett, vagy mivel más a név ezért nem lehet?

Köszönöm

Kérdésem alapból baromság, ilyet egy teremben sem lehet megcsinálni. Mert a befizetést még engedélyezi, de a kifizetésnél lehet gond, ha kérik a Skrill adatokat. Aminek a vége számlazárás is lehet, pl a PS nem is engedélyezi az ilyen tranzakciót. Mindig a saját neveddel regisztrált Skrillt/Netellert, VISA, MC lehet használni. Őszintén, hogy lehet ilyen kérdést feltenni?

Élő ügyfélszolgálat