hát igen! az ipokeren még kisebb lett a mezőny! a stars toronymagasan vezet!
Péntek este regeltem és fizettem be az oldalra és a 20 $ jutalmat még nem kaptam meg. Hétvége nem számít bele a 48 órába és reménykedhetek, hogy hétfőn v kedden megkapom?
Péntek este regeltem és fizettem be az oldalra és a 20 $ jutalmat még nem kaptam meg. Hétvége nem számít bele a 48 órába és reménykedhetek, hogy hétfőn v kedden megkapom?
másnál is megállt az egész?
szerintem vissza is tudnak menni az időben, én ezt kaptam ma tőlük:
Októberben visszatér az egyik klasszikus promóciónk: A Gladiátor!
Lépj be az arénába, vegyél részt a 30 napos pókercsatában, ahol igazi bajnokhoz méltó nyeremények várnak – akár 5250$ készpénz!
Így működik:
Regisztrálj a promócióra október 3-án 00:00 CET órától.
Gyűjtsd a pontokat több napon át bármely pókerjátékkal - minél többet játszol, annál több pénzt nyersz!
Jelentkezz be 2016. november 2-án és igényeld díjadat!
Figyelem: a promócióra csak asztali számítógépen keresztül lehet jelentkezni. Sikeres bejelentkezést követően azonban mobileszközzel való játékkal is gyűjthetők pontok.
Lépj be az arénába!
Nekem is leküldték
Április 17. és május 7. között lesz újra Gladiátor promóció.
egész jó ez a tavaszi promó, most nem csak 200$-os reload bónuszokat adja, kaptam 5$-t amit egyszer kellett feltenni sportfogadásra, aztán kaptam 50$ ugyanilyet, ahhoz be is kellett tenni 50-et és a 100-at 1x feltenni, aztán kaptam 5 ingyenpörgetést, 21$ lett belőle, mindez most a húsvét folyamán, kár hogy eddig nem játszottam :)
csak így tovább! hasonló ajánlatok vannak a Betclicen is!
Van egy olyan problémám hogy megvettem az OM2-öt, de csak player 1-2-3... mutat, és így senkiről sincsen hand-em. NL CG zoom-oztam is, és ott nem volt ilyen problémám. Mi lehet a gond?