Nem értem mért válaszolsz ha hülye a kérdés? Van itt egy lakótárs miatta kérdeztem de bocs hogy kérdést tettem fel mert nem tudok valamit.
transfer? Aztán majd visszaküldi
Nem értem mért válaszolsz ha hülye a kérdés? Van itt egy lakótárs miatta kérdeztem de bocs hogy kérdést tettem fel mert nem tudok valamit.
de jó hogy egyesek ennyire okosak! ez egy Fórum oldal mindenki azt kérdez amit akar vagy ami épp érdekli gondja baja.. most ez a nő mit erőlködik itt? ő biztos csinált már ilyet.. akár többször is azért annyira tudálékos!
Hogyan tudom átállítani a nyelvet angolra? Most regeltem az oldalra és kicsit el vagyok veszve. (Nem importálja a handeket a tracker és gondolom a nyelv miatt)
Hogyan tudom átállítani a nyelvet angolra? Most regeltem az oldalra és kicsit el vagyok veszve. (Nem importálja a handeket a tracker és gondolom a nyelv miatt)
Sziasztok!
Volt másnak is probléma, hogy a kliensben VPN nélkül nem tud beloginelni? (Digim van).
Egyszeruen hiaba logolok be mintha mi sem történt volna, support viszont azt mondta a vpn-t nem igazán engedélyezik.
Korábban, amikor blokkolták a partyt hasonló volt a login probléma, azt egyszerűen pl security kissel meg lehet oldani, elég a login idejére használni.
Igen, köszi, VPNel nekem is sikerült. De akkor ebből nem volt még senkinek sem gondja, hogy vpnel loginolt be?
Am nekem a party oldala vpn nelkul tovabbra sem jön be. (nemtudom direkt írtad e a mult időt)
Ez még viccnek is rossz! A PS még akarva sem tud annyi játékost elveszíteni, hogy ezeket a számokat valaha is alulmúlja.