Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Pókó51
Válasz pokeradmin kommentjére
2017. ápr. 6. 18:06

Nem értem mért válaszolsz ha hülye a kérdés? Van itt egy lakótárs miatta kérdeztem de bocs hogy kérdést tettem fel mert nem tudok valamit.

sakkos000
2017. ápr. 6. 18:51

transfer? Aztán majd visszaküldi

ria05
Válasz Pókó51 kommentjére
2017. ápr. 6. 19:59

Nem értem mért válaszolsz ha hülye a kérdés? Van itt egy lakótárs miatta kérdeztem de bocs hogy kérdést tettem fel mert nem tudok valamit.

Őszintén, ha egy kicsit elgondolkoztál volna a haverod kérdésén, akkor a válasz az, hogy ilyet sehol nem lehet. Ez olyan alapvető dolog mint a köszönés. Más nevével, más számlájával befizetni egy saját accra(ezt soha nem engedélyezte egy terem sem) elég ...:) Nem felháborodni kéne, hanem gondolkozni

BaDBeaTDonKY
2017. ápr. 6. 20:42

de jó hogy egyesek ennyire okosak! ez egy Fórum oldal mindenki azt kérdez amit akar vagy ami épp érdekli gondja baja.. most ez a nő mit erőlködik itt? ő biztos csinált már ilyet.. akár többször is azért annyira tudálékos!

frecs
2017. ápr. 7. 22:18

Hogyan tudom átállítani a nyelvet angolra? Most regeltem az oldalra és kicsit el vagyok veszve. (Nem importálja a handeket a tracker és gondolom a nyelv miatt)

joco11111
Válasz frecs kommentjére
2017. ápr. 8. 0:23

Hogyan tudom átállítani a nyelvet angolra? Most regeltem az oldalra és kicsit el vagyok veszve. (Nem importálja a handeket a tracker és gondolom a nyelv miatt)

Ha jól emlékszem csak telepítésnél lehet állítani. Telepítsd újra.

joskapista
2017. ápr. 8. 0:51

Sziasztok!

Volt másnak is probléma, hogy a kliensben VPN nélkül nem tud beloginelni? (Digim van).
Egyszeruen hiaba logolok be mintha mi sem történt volna, support viszont azt mondta a vpn-t nem igazán engedélyezik.

iKeksz
2017. ápr. 8. 3:18

Korábban, amikor blokkolták a partyt hasonló volt a login probléma, azt egyszerűen pl security kissel meg lehet oldani, elég a login idejére használni.

joskapista
2017. ápr. 8. 9:54

Igen, köszi, VPNel nekem is sikerült. De akkor ebből nem volt még senkinek sem gondja, hogy vpnel loginolt be?

Am nekem a party oldala vpn nelkul tovabbra sem jön be. (nemtudom direkt írtad e a mult időt)

RegGeri
2017. ápr. 9. 6:16

Ez még viccnek is rossz! A PS még akarva sem tud annyi játékost elveszíteni, hogy ezeket a számokat valaha is alulmúlja.

Élő ügyfélszolgálat