Fentebb linkeltem az web címet, onnan simán lejön, nem is kell uninstall és rendszergazda indítás. Sima update indítással nem fog lejönni. Kapcs ki tűzfal és vírusirtó.
Fentebb linkeltem az web címet, onnan simán lejön, nem is kell uninstall és rendszergazda indítás. Sima update indítással nem fog lejönni. Kapcs ki tűzfal és vírusirtó.
Sajnos az unistall megtörtént már, szóval azt nem tudom visszacsinálni, és valahogy újra kellene varázsolnom partypoker kliens-t, de nem tudom, hogy miként!
Sikerült. A tűzfal és a virusirtó kikapcsolása segitett. A multkori upodatenél nem volt ilyen gond, azokat bekapcsolva hagyva simán lement a letöltött file-al az update. De, hogy egyik program sem tud semmi üzenetett kiirni, hogy mi miért történik, vagy nem történik a gépen egy file inditása után, az számomra felfoghatatlan. Lehet, hogy ez is beállitási kérdés, de akkor nem ilyenre van alapba állitva, mert én nem szoktam ilyeneket elállitani. Mindegy. örülök, hogy sikerült. Köszönöm a segitséget RIA05... GL
Hogyan lehet resetelni a jelszót? Amit kapok linket e-mailben egyszerűen nem tölt be az oldal, nem navigál el sehova. Kértem a supporton segítséget de ugyanazt a linket küldték és nem megy. Több böngészővel is próbáltam de semmi.
Köszi ha valaki tudja a választ.
chrome-ba töltsd le a zenmate bővítményt, úgy majd megnyitja.
Működött! Erre nem gondoltam volna :D Köszi
nem tudjátok mi lett a szerdai kaszinós pormókkal? megint nem volt :(
Megszűnt, hetek óta. Majd valamikor újra lesz hasonló. A support írta pár hete ezt.
Hi! A teremnek van magyar ügyfél szolgálata vagy csak angolul érdemes mailt küldeni?