Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Ascent888
Válasz pokeradmin kommentjére
2017. szept. 8. 20:03

Sziasztok,

nem tudok belépni, mert elindul az update progresszcsík és nem halad. Többször próbálva is ugyanez az eredmény. Nálatok működik?

iKeksz
Válasz Ascent888 kommentjére
2017. szept. 8. 20:16

Sziasztok,

nem tudok belépni, mert elindul az update progresszcsík és nem halad. Többször próbálva is ugyanez az eredmény. Nálatok működik?

Nálam felfrissített és be tudok lépni.

Ascent888
2017. szept. 8. 20:22

Köszönöm, akkor nálam ma ennyi a party.:) Talán holnapra megjavul.

Zebirus
Válasz Ascent888 kommentjére
2017. szept. 8. 20:35

Nálam is ezt csinálja mindig, erre én: uninstall, letöltés, újratelepítés, és fut

RegGeri
Válasz iKeksz kommentjére
2017. szept. 8. 20:48

Nálam felfrissített és be tudok lépni.

Nálam még most sem megy az update. Még a végén reinstall lesz ebből.

Aenima
Válasz iKeksz kommentjére
2017. szept. 8. 21:43

Hi! A teremnek van magyar ügyfél szolgálata vagy csak angolul érdemes mailt küldeni?

Van.
Nemrég kellett vmiért írnom nekik, nem volt sürgős ügy, úgy voltam vele, h kipróbálom, mit reagálnak rá...
és Zoé válaszolt :)

hétpár
2017. szept. 10. 7:29

Sziasztok!

Nem tudok belépni, mert elfelejtettem a jelszavam, ezért újat kértem, de a kiküldött emailben hiába kattintok a "Create new password"-re, nem tudja megnyitni a böngésző(egyik sem). Sokáig próbálja betölteni, majd ezt írja ki: "A webhely nem érhető el A kapcsolat alaphelyzetbe állt." Ezen kívül minden weboldalt meg tudok nyitni amúgy. Mi lehet a gond? köszi

ria05
2017. szept. 10. 8:13

Szedd le a zenmate progit a böngésződbe(VPN), kapcsold azt be németre és kérj új passt. Akkor már megnyitja.

hétpár
Válasz ria05 kommentjére
2017. szept. 10. 8:29

Köszi, azóta már sikerült TOR-ral! A Zenmate amúgy fent van, csak nem tudom hogy kell bekapcsolni, regisztrálni kell hozzá? Mert hiába adtam meg a mailcímem, nem küldött semmit...

SajtiEgon
2017. szept. 11. 11:51

Nem tudok belépni, helyette ezt írja:
"Page failed to load"
(link - nem írom ki)
Error:UNKNOWN( -130 )

Viszont ha a fenti linket kimásolom és bírom egy böngészőbe, akkor semmi gond, felhozza a login képernyőt rendben.

Másoknál mi a helyzet?
Köszi

Élő ügyfélszolgálat