RegGeri
Válasz pokeradmin kommentjére
2017. szept. 11. 13:15
Miután az update hiba miatt kénytelen voltam leszedni a klienst, az újbóli letöltés után mindig trójaiként ismeri fel az antivírusom (McAfee VirusScan Enterprise 8.8), és azonnal blokkolja.
pilotkex
2017. szept. 11. 13:37
létezik hogy itt nincsenek már omaha sngk egyáltalán ?
castor11
Válasz pilotkex kommentjére
2017. szept. 11. 14:46
létezik hogy itt nincsenek már omaha sngk egyáltalán ?
Nincsenek a nyári nagy frissítés óta.
Aenima
Válasz RegGeri kommentjére
2017. szept. 11. 17:30
Miután az update hiba miatt kénytelen voltam leszedni a klienst, az újbóli letöltés után mindig trójaiként ismeri fel az antivírusom (McAfee VirusScan Enterprise 8.8), és azonnal blokkolja.
Kapcsold ki a letöltés és a telepítés idejére az antivírust. Utána már elfogadja nekem a Kaspersky és nem érzékeli fertőzöttnek vizsgálatkor sem, csak törli a telepítő fájlt (ill. karanténba helyezi) a letöltésekből.
koviii
2017. szept. 18. 0:26
A my cashback automatikusan íródik jóvá a hét lezártával?
Csak mert 20 usd-n állt, és a fordulóponton lenullázódott, de nem írták jóvá a számlámon.
Aenima
Válasz koviii kommentjére
2017. szept. 18. 1:23
A my cashback automatikusan íródik jóvá a hét lezártával?
Csak mert 20 usd-n állt, és a fordulóponton lenullázódott, de nem írták jóvá a számlámon.
Automatikusan. Az, h nullázódott rendben van. A jóváírással azért várjál még egy kicsit, mert mindig a hétfői napon írják jóvá, de nem ilyen korán :D
My Account --> My Statements, ott szűrj majd rá 0917-0918 és keresgess, legkésőbb kedden már ott kell lennie.
szerk.: na, nekem most írták jóvá.
crazy3317
2017. szept. 18. 2:08
Nekem általában meg szokott jönni vasárnap-hétfő éjjel valamikor, pár órán belül
koviii
Válasz crazy3317 kommentjére
2017. szept. 20. 17:48
Nekem általában meg szokott jönni vasárnap-hétfő éjjel valamikor, pár órán belül
Vasárnap éjjel?
Magyar idő szerint mikor ér véget a hét party-n?
Aenima
Válasz koviii kommentjére
2017. szept. 20. 17:58
Vasárnap éjjel?
Magyar idő szerint mikor ér véget a hét party-n?
magyar idő szerint hétfőn 0.00-kor, csak a pénzmozgások felület szerintem más időzónát használ a megjelenítésnél és ezért már a vasárnapi napnál láthatod a jóváírást. (ezt amúgy írtam is az előzőben!)
Lunare
2017. szept. 20. 18:12
Patry Pokerre be tudtok lépni? Nálam nem jelentkezik be.