Masters800
Válasz Buksisak kommentjére
2019. szept. 15. 19:55
Itt mikor emelték a fast asztalszámot max. 4-ről 6-ra?
Úgy néz ki itt is a gyorspóker felé terelik a mezőnyt mint PS-en..
kacsa1st
Válasz Buksisak kommentjére
2019. szept. 16. 10:40
Itt mikor emelték a fast asztalszámot max. 4-ről 6-ra?
Gondolom a 24/7 botoknak akartak még 1 kis előnyt biztosítani a FF promókban :)
Admin
Válasz pokeradmin kommentjére
2019. szept. 19. 15:03
Partypoker sajtóközlemény összefoglaló- 2019.09.19.
A partypoker tovább folytatja a botok elleni háborút: 48 számla került zárolásra augusztusban, 148.668 dollárt és 29.495 eurót foglaltak le.
[*]a partypoker számára továbbra is kiemelten fontos hogy a csalásokat büntesse és felderítse, augusztusban 48 bot számlát zárolt a terem
[*]a 48 számlából 36 a globális dotcom partypokerhez, míg 12 a doteu piachoz tartozott
[*]2018 december óta összesen 649 számla került zárolásra. Mindez közel 1,2 millió dollár és közel 165 ezer euró lefoglalását jelenti összességében
[*]a partypoker továbbra is kéri a játékosokat, hogy minden botgyanús esetet jelentsen a report kukac partypoker pont com címen, minden esetet kivizsgálnak
[*]a botgyanús eseteket egy külön csapat vizsgálja. A csapatban korábbi profi pókeresek is találhatóak.
Mit kínálunk mi a partypokeren? Miért érdemes rajtunk keresztül regisztrálnod?
A partypoker ajánlatunk szeptemberre is kiemelkedő, legjobb deal garanciát adunk rá:
[*]10%-os exkluzív cash race (csak ha tőlünk regisztrálsz) - További részletek itt >>
[*]Akár 60%-os központi VIP visszatérítés
[*]Akár $30-os SPINS jegy bónusz első befizetőknek
Amennyiben máshol esetleg mégis jobbat találsz, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi kimatekozzuk neked a lehető legjobb dealt hogy biztosan a legjobban járj!
kacsa1st
2019. szept. 21. 11:34
Rob Yong kiírt a twitteren egy szavazást a HH-ról, ha minden igaz 2 héten belül ismét lesznek (anonim) HH-k. Azért aki teheti ill mellette van nyugodtan szavazzon ;)
kacsa1st
Válasz Admin kommentjére
2019. szept. 21. 11:36
KisMuck
Válasz kacsa1st kommentjére
2019. szept. 21. 12:23
Rob Yong kiírt a twitteren egy szavazást a HH-ról, ha minden igaz 2 héten belül ismét lesznek (anonim) HH-k. Azért aki teheti ill mellette van nyugodtan szavazzon ;)
A leggyönyörűbb ebben az, hogy kiír egy szavazást, ahol:
1., teljesen egyértelmű, hogy mit akar a többség,
2., úgy tesznek, mintha érdekelné őket, ki mit akar...
Még ez a porhintés, de legalább megdől ez a bődületes baromság!
szroli
2019. szept. 22. 12:36
Muszáj,hogy valamilyen szinten érdekelje őket.
Ha csak nem akarják el veszteni a maradék játékosukat is.
kamon
2019. szept. 22. 21:05
A Fast Forward napi feladatot hiába teljesítettem (jelentkeztem rá), nem kaptam meg a díjat. Már nem először fordul elő...
Buksisak
Válasz kamon kommentjére
2019. szept. 25. 0:38
A Fast Forward napi feladatot hiába teljesítettem (jelentkeztem rá), nem kaptam meg a díjat. Már nem először fordul elő...
Jelezheted a supportnak. Pop-upban szokott feljönni a díj. Tranzakció történetben is nézted, hogy biztos nem kapod?
Egyébként mától már 9 asztalon mehet a fast.
kamon
2019. szept. 25. 1:28
Igen, pop-upban szokta jelezni, de már napok óta semmi.
Megnéztem a tranzakciós történetben, 15,16,17,18-án megkaptam, azóta nem. (nem is csináltam meg azóta mindennap, de 3-4 alkalommal igen).