Letölthető hand history-k, cash game asztalok ante-val és egyéb érdekességek októberben a partypokeren.
...na és persze továbbra is fut a 10%-os exkluzív cash chase-ünk csak Akadémiás játékosoknak októberben.
További információk legújabb cikkünkben >>
partypoker terembemutató és regisztráció >>
Igen, pop-upban szokta jelezni, de már napok óta semmi.
Megnéztem a tranzakciós történetben, 15,16,17,18-án megkaptam, azóta nem. (nem is csináltam meg azóta mindennap, de 3-4 alkalommal igen).
Írtam nekik. Azt válaszolták, hogy vannak kisebb technikai problémáik, de írjam meg melyik feladatokat csináltam meg, küldjek hand ID-ket, és kárpótolnak. Az a baj, hogy már arra sem emlékszem, mi volt mondjuk 5-6 napja a feladat. Az előző 2 napira még emlékszem, de a többire... Arról nem is beszélve, hogy élmény lesz kikeresni a rengeteg leosztásból 2 darab AA-t, 2 KK-t, 2 QQ-t, és 2 JJ-t.
Ja, a szűrőben be lehet állítani, szóval a megtalálás nem gond.
Velem is ez a helyzet, ennyi utólagos kutatómunkával már lehet nem is +EV... Tegnap éjjel meg a "FF hours" döglött be, arra panaszkodva adtak 5.5 T$-t.
Komoly.
Én is kaptam 7$-t, korrektek voltak.
Sziasztok. Kb 10 perce kidobott a terem es azota nem tudok belepni. Ezt irja ki: "sikertelen bejelentkezes" + "sikertelen hitelesites"
ti betudtok lepni?
Sziasztok. Kb 10 perce kidobott a terem es azota nem tudok belepni. Ezt irja ki: "sikertelen bejelentkezes" + "sikertelen hitelesites"
ti betudtok lepni?
Digis nettel engem se enged be, telórol osztom meg úgy sikerül. nem tudom mi lehet.
Ötlet? Azóta sikerült már?