szroli
Válasz pokeradmin kommentjére
2019. okt. 2. 6:42

Hogy ezt a problémát nem tudják meg oldani.
Hihetetlen.
Már nagyon rég óta van ez a probléma náluk.

van Gerwen
Válasz szroli kommentjére
2019. okt. 2. 7:04

Hogy ezt a problémát nem tudják meg oldani.
Hihetetlen.
Már nagyon rég óta van ez a probléma náluk.

Egyet értek, minden képp föl háborító, hogy még nem találtak meg oldást rá, ahogy te sem az ige kötőkre!

KisMuck
2019. okt. 2. 10:27

Má r, rá jöt tem, ho gy a ro li tó l, ne m vá r ha tó el a nyel v tan, mer t ő az a ka dé mia ro bot ja és a pro gra mo zó ja is csa k eny nyit tud.

Admin
2019. okt. 3. 12:56

partypoker játékosok figyelmébe:

Mától a cash game asztalokon ante is lesz, legalábbis ha tartja a terem az október 3-ra ígért bevezetést.

Arról, hogy még mi várható októberben, itt olvashattok >>

Igorkos
2019. okt. 4. 18:19

Sziasztok!
Másnál is eltűntek a játék közbeni hangok illetve a your turn hangjelzés mtt-knél? Beállításoknál be van kapcsolva pedig.Próbálkoztam szoftver újratelepítéssel az se segített.

musli25
2019. okt. 4. 19:03

Mivel letiltották itt is a pt4 szoftvert.
(1.5 év után kezdem újra a pókert)
De van valamilyen belső tracker ami menti.
Hol tudom azt beállítani?
Esetleg ne zseton számot mutasson hanem BB számot.
Ty

77777
2019. okt. 6. 2:06

Üdv! Valaki tudna segíteni ebben? A versenyfülnél állítgattam a különböző füleken , hogy átláthatóbb legyen, majd egy frissítés után beléptem és így néz ki a ,,versenykínálat"... Mindennel próbálkoztam, de nem tudom megoldani, nem lehet elhúzni a csúszkákat, nem reagál.
https://i.imgur.com/t05HCst.png

Jymaster111
Válasz 77777 kommentjére
2019. okt. 6. 12:10

Üdv! Valaki tudna segíteni ebben? A versenyfülnél állítgattam a különböző füleken , hogy átláthatóbb legyen, majd egy frissítés után beléptem és így néz ki a ,,versenykínálat"... Mindennel próbálkoztam, de nem tudom megoldani, nem lehet elhúzni a csúszkákat, nem reagál.
https://i.imgur.com/t05HCst.png

Hello!

"mindennel próbálkoztam" - Ez alatt azt is érted, hogy uninstall/ reinstall ? - Mert ha nem, akkor ezt próbáld meg, hátha sikerül.

77777
2019. okt. 6. 13:05

Persze, azzal kezdtem. Érthetetlen, hogy utàna sem reagàl semmire

Jymaster111
Válasz 77777 kommentjére
2019. okt. 6. 15:16

Persze, azzal kezdtem. Érthetetlen, hogy utàna sem reagàl semmire

Esetleg azt tudom tanácsolni - bár lehet, hogy ez se jó, vagy felesleges - hogy ne csak simán programok eltávolítása / törlése funkcióval töröld a gépedről a programot - azért gondolom ezt - mert általában a legtöbb user így csinálja, hanem használj revo uninstallert, vagy geek uninstaller programot, mert lehet, hogy hiába törlöd a programot "simán", de marad a gépeden valamiféle PP fájl/fájl rész, és amiatt van a hiba.

De sajnos így ez is csak egy spekuláció.

Ha ez sem, akkor support esetleg.

Élő ügyfélszolgálat