Nekem is küldték mail-ben.
Múltbéli tapasztalat alapján nem kell nagy megforgatással számolni, tolsz Kacsa egy CG session-t, valószínűleg elég is lesz.
Köszi szépen!
Sziasztok!
mit lehet tenni, ha a login screen üresen jelenik meg? Nem tudok belépni. Most fordult elő először.
Sziasztok!
mit lehet tenni, ha a login screen üresen jelenik meg? Nem tudok belépni. Most fordult elő először.
partypoker december:
partypoker játékosok figyelem, decemberben megemelt promóciós összeggel megy tovább a partypokeres exkluzív promóció:
Hali
A letölthető hand history lehetővé teszi az EV osztást spin játékban?
Partypoker - Kifizetés
Sziasztok,
A napokban megszűnt a Fast Bank Transfer, mint kifizetés opció a partypokere. Nem tudom, hogy más is észrevette, vagy egyáltalán használta itt közületek ezt valaki, mint kifizetési opció.
Én alternatív megoldásként a Trustly-t használtam most kifizetésnél, de 3-4 nap elteltével nem kaptam meg a pénzem, viszont előtte ennyi idő sose kellett ehhez. (ráadásul most viszonylag sok pénzről is van szó)
Partyn mint "processed" a kifizetésem, tehát onnan eljött.
De természetesen nekik is írtam már!
Van valakinek valamiféle tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Köszi,
Gergő
Ha jól látom, most nincs adventi promóció. :( Pedig a tavalyi szuper volt.
A novemberi promóciók végeredményei kikerültek az oldalra, a chase-en elért eredményeket itt tudjátok megtekinteni, a race végeredményét, pedig itt!
A novemberi nyeremények előreláthatóleg a jövő hét elején kerülnek majd jóváírásra a partypoker számláitokon!
Mivel sokatok tetszését elnyerte a megújult ajánlatunk a teremben, így decemberben 8 ezer dollárra növeltük a race nyereményalapját, illetve a chase-ben is változatlanul részt vehettek.
Sok sikert minden partypoker játékosunknak!