Buksisak
Válasz pokeradmin kommentjére
2019. nov. 16. 14:55

Nekem is küldték mail-ben.
Múltbéli tapasztalat alapján nem kell nagy megforgatással számolni, tolsz Kacsa egy CG session-t, valószínűleg elég is lesz.

cnut01
Válasz Buksisak kommentjére
2019. nov. 16. 17:05

Köszi szépen!

stark100
2019. nov. 19. 16:58

Sziasztok!
mit lehet tenni, ha a login screen üresen jelenik meg? Nem tudok belépni. Most fordult elő először.

Admin
Válasz stark100 kommentjére
2019. nov. 19. 17:12

Sziasztok!
mit lehet tenni, ha a login screen üresen jelenik meg? Nem tudok belépni. Most fordult elő először.

Szia, globális probléma ez, vagyis nem nálad van a hiba. Kb. 13 órától mentek a partypokernek az első jelzések és elvileg 17h körülre megoldódott az issue. Próbáld meg újra kérlek.

Admin
2019. nov. 25. 17:35
Admin
2019. nov. 26. 14:44

partypoker december:

partypoker játékosok figyelem, decemberben megemelt promóciós összeggel megy tovább a partypokeres exkluzív promóció:

[*]$8,000-os race (~12-13% várható extra rakeback csak ha tőlünk regisztrálsz)
    [*]10-15%-os exkluzív cash race (csak ha tőlünk regisztrálsz)
    [*]Akár 60%-os központi VIP visszatérítés
    [*]Akár $30-os SPINS jegy bónusz első befizetőknek
    [*]Minden központi promóció

A $8,000-os exkluzív race ÉS a 10-15%-os exkluzív chase párhuzamosan fut! Mindkettőn részt veszel egyszerre! Csak a két promócióval akár 20-30% extra is zsebre tehető!

Hogyan tudsz részt venni ebben a promócióban?

I. Még nincs számlám a partypokeren

Nyiss egy számlát a PókerAkadémia oldalán keresztül és máris részt vehetsz a promócióban! Számlanyitás >>

II. Már van számlám a partypokeren de nincs affiliate-hez kötve

[*]Amennyiben 12 hónapja inaktív voltál, elintézzük hogy hozzánk csatoljanak és részt vehess a promócióban!
    [*]Amennyiben az utóbbi egy évben is játszottál akkor is érdemes lehet velünk felvenned a kapcsolatot, mert előfordulhat hogy átcsúszol majd a szűrőn! Mindenképp tegyél egy próbát!

Skype-on vagy e-mailben vedd fel velünk a kapcsolatot >>

III. Már van számlám a partypokeren, de más affiliate-hez van kötve

[*]Amennyiben 12 hónapja inaktív vagy a partypokeren, elintézzük hogy hozzánk csatoljanak és részt vehess a promócióban!
    [*]Amennyiben az utóbbi egy évben is játszottál, akkor is érdemes lehet velünk felvenned a kapcsolatot, mert előfordulhat hogy átcsúszol majd a szűrőn (bár ez esetben a legrosszabbak az esélyeid!) Mindenképp tegyél egy próbát!

Skype-on vagy e-mailben vedd fel velünk a kapcsolatot >>

IV. Már van számlám a partypokeren ami PókerAkadémiás

Minden gond nélkül részt vehetsz ebben a promóciónkban is.

A legjobb deal garanciánk él!

Kérdésed van? Jelezd nekünk és segítünk >>

partypoker terembemutató és regisztráció >>

csabacz
2019. nov. 26. 17:37

Hali
A letölthető hand history lehetővé teszi az EV osztást spin játékban?

Effystonem
Válasz csabacz kommentjére
2019. nov. 29. 15:20

Partypoker - Kifizetés

Sziasztok,

A napokban megszűnt a Fast Bank Transfer, mint kifizetés opció a partypokere. Nem tudom, hogy más is észrevette, vagy egyáltalán használta itt közületek ezt valaki, mint kifizetési opció.
Én alternatív megoldásként a Trustly-t használtam most kifizetésnél, de 3-4 nap elteltével nem kaptam meg a pénzem, viszont előtte ennyi idő sose kellett ehhez. (ráadásul most viszonylag sok pénzről is van szó)
Partyn mint "processed" a kifizetésem, tehát onnan eljött.
De természetesen nekik is írtam már!

Van valakinek valamiféle tapasztalata ezzel kapcsolatban?

Köszi,
Gergő

kamon
2019. dec. 1. 23:19

Ha jól látom, most nincs adventi promóció. :( Pedig a tavalyi szuper volt.

Admin
2019. dec. 4. 15:34

A novemberi promóciók végeredményei kikerültek az oldalra, a chase-en elért eredményeket itt tudjátok megtekinteni, a race végeredményét, pedig itt!

A novemberi nyeremények előreláthatóleg a jövő hét elején kerülnek majd jóváírásra a partypoker számláitokon!

Mivel sokatok tetszését elnyerte a megújult ajánlatunk a teremben, így decemberben 8 ezer dollárra növeltük a race nyereményalapját, illetve a chase-ben is változatlanul részt vehettek.

Sok sikert minden partypoker játékosunknak!

Élő ügyfélszolgálat