Tony9
Válasz Admin kommentjére
2019. dec. 5. 10:10

HH mentés

Sziasztok!

Azt tudom, hogy egy ideje nincs HUD, viszont ennek ellenére a HM2 tudja menteni a leosztásokat ?
Ha igen akkor kell valami speckó dolgot csinálni ennek érdekében ?

Buksisak
Válasz Tony9 kommentjére
2019. dec. 5. 10:37

Szia!

Néhány hete letölthető utólag a HH, a mygame-nél elérhető. Viszont még csak a HM3-hoz készítettek frissítést, ami ennek formátumát kezelni tudja, HM2-höz még várnunk kell az update-re.... (bizonyára marketing az időhúzás, hogy inkább nyergeljenek át minél többet a HM3-ra, eddig hasonló esetekben hamarabb szoktak reagálni update-ekkel a változásokra)

Gordon
Válasz pokeradmin kommentjére
2019. dec. 6. 8:27

pt4 már importálja őket rendesen, nem tudja vki ?

Admin
2019. dec. 6. 12:03

pt4 már importálja őket rendesen, nem tudja vki ?

Mi úgy tudjuk hogy igen, a PT4 is importálja rendesen a partypoker és a GGPoker hand history-kat is.

partypoker:

A PT4-gyel lehet hand history-kat importálni, a december 2-i 4.15.16-os relese-ben több hibát is javítottak ráadásul.

OFFTOPIC:

GGPoker:

A November 27-én kijött 4.15.15-ös release-zel már lehetett manuálisan importálni a leosztásokat.

Pindurka
2019. dec. 11. 11:16

Sziasztok! A minap olvastam hogy a Coral Poker beolvad a Partypokerbe. Tehát a Coral belépési adataimmal be tudok majd lépni a partypokerbe?
Az a poén még hogy engem blokkolt a party mivel a családban öcsémnek is van számlája és volt hogy egy tabletről jelentkeztünk be.
Viszont ebben az esetben lehet a Coralosról sem enged majd be... Bocsi lehet kicsit keszekusza voltam :D

Admin
Válasz Pindurka kommentjére
2019. dec. 11. 13:40

Sziasztok! A minap olvastam hogy a Coral Poker beolvad a Partypokerbe. Tehát a Coral belépési adataimmal be tudok majd lépni a partypokerbe?

Update-elt információk a migrációról és válasz a kérdésedre itt:

A Coral Poker csak januárban olvad be a partypokerbe >>

Admin
2019. dec. 11. 14:29

A partypoker tájékoztatása alapján a novemberi rake race és rake chase is kifzetésre került.

A promóció decemberben még magasabb rake race összegel megy tovább >>

XiSiLdUrX
2019. dec. 15. 17:23

Revoluttal lehet befizetni?

Buksisak
Válasz Buksisak kommentjére
2019. dec. 17. 14:39

Szia!

Néhány hete letölthető utólag a HH, a mygame-nél elérhető. Viszont még csak a HM3-hoz készítettek frissítést, ami ennek formátumát kezelni tudja, HM2-höz még várnunk kell az update-re.... (bizonyára marketing az időhúzás, hogy inkább nyergeljenek át minél többet a HM3-ra, eddig hasonló esetekben hamarabb szoktak reagálni update-ekkel a változásokra)

Azóta semmi... ez már azért pofátlanság.

Admin
Válasz Buksisak kommentjére
2019. dec. 17. 14:55

Szia!

Mai infó a Holdem Managertől:

Jelenleg még belső tesztelés alatt van ez a fejlesztés, mivel van pár issue a replayer-rel és más apróságokkal is, ami miatt még további IT munkára van szükség. A múlt héten a fejlesztők azt mondták hogy e hét szerdára (dec18) meglesz a HM2 Beta, de most már nem tudom ezt biztosra ígérni.

Élő ügyfélszolgálat