HH mentés
Sziasztok!
Azt tudom, hogy egy ideje nincs HUD, viszont ennek ellenére a HM2 tudja menteni a leosztásokat ?
Ha igen akkor kell valami speckó dolgot csinálni ennek érdekében ?
Szia!
Néhány hete letölthető utólag a HH, a mygame-nél elérhető. Viszont még csak a HM3-hoz készítettek frissítést, ami ennek formátumát kezelni tudja, HM2-höz még várnunk kell az update-re.... (bizonyára marketing az időhúzás, hogy inkább nyergeljenek át minél többet a HM3-ra, eddig hasonló esetekben hamarabb szoktak reagálni update-ekkel a változásokra)
pt4 már importálja őket rendesen, nem tudja vki ?
pt4 már importálja őket rendesen, nem tudja vki ?
Sziasztok! A minap olvastam hogy a Coral Poker beolvad a Partypokerbe. Tehát a Coral belépési adataimmal be tudok majd lépni a partypokerbe?
Az a poén még hogy engem blokkolt a party mivel a családban öcsémnek is van számlája és volt hogy egy tabletről jelentkeztünk be.
Viszont ebben az esetben lehet a Coralosról sem enged majd be... Bocsi lehet kicsit keszekusza voltam :D
Sziasztok! A minap olvastam hogy a Coral Poker beolvad a Partypokerbe. Tehát a Coral belépési adataimmal be tudok majd lépni a partypokerbe?
A partypoker tájékoztatása alapján a novemberi rake race és rake chase is kifzetésre került.
A promóció decemberben még magasabb rake race összegel megy tovább >>
Revoluttal lehet befizetni?
Szia!
Néhány hete letölthető utólag a HH, a mygame-nél elérhető. Viszont még csak a HM3-hoz készítettek frissítést, ami ennek formátumát kezelni tudja, HM2-höz még várnunk kell az update-re.... (bizonyára marketing az időhúzás, hogy inkább nyergeljenek át minél többet a HM3-ra, eddig hasonló esetekben hamarabb szoktak reagálni update-ekkel a változásokra)
Szia!