77777
Válasz Jymaster111 kommentjére
2019. okt. 6. 16:20

okés, ebből support lesz. Köszi!

77777
2019. okt. 8. 16:48

Iobit Uninstaller utáni újratelepítéskor még vmi ini. fájlt hiányolt, de egy gép újraindítás után sikerült telepíteni. Versenyek is látszanak, kösz még egyszer Jymaster111!

Admin
Válasz pokeradmin kommentjére
2019. okt. 9. 9:29

partypoker - 16 bot számlát zároltak szeptemberben - $9338 és €3368 került lefoglalásra

"Kis hír" a partypoker iránt érdeklődőknek hogy a terem továbbra is folytatja a hadjáratát a botok ellen és szeptemberben 16 bot számlát zároltak le és a rajtuk lévő pénzt lefoglalták.

A terem kéri a játékosokat hogy amennyiben gyanús tevékenységet észlelnek, azt jelezzék a terem felé.

partypoker - Íme a PókerAkadémiás ajánlat - Legjobb deal garanciával!

[*]10%-os exkluzív cash race (csak ha tőlünk regisztrálsz) - További részletek itt >>
    [*]Akár 60%-os központi VIP visszatérítés
    [*]Akár $30-os SPINS jegy bónusz első befizetőknek

A partypoker ajánlatunk kiemelkedően jó, legjobb deal garanciát adunk rá! Amennyiben máshol esetleg mégis jobbat találsz, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi kimatekozzuk neked a lehető legjobb dealt hogy biztosan a legjobban járj!

partypoker terembemutató és regisztráció >>

Jymaster111
Válasz 77777 kommentjére
2019. okt. 9. 10:45

Iobit Uninstaller utáni újratelepítéskor még vmi ini. fájlt hiányolt, de egy gép újraindítás után sikerült telepíteni. Versenyek is látszanak, kösz még egyszer Jymaster111!

Király, hogy sikerült megoldani! :cool:

Jymaster111
Válasz Admin kommentjére
2019. okt. 9. 10:47

partypoker - 16 bot számlát zároltak szeptemberben - $9338 és €3368 került lefoglalásra

"Kis hír" a partypoker iránt érdeklődőknek hogy a terem továbbra is folytatja a hadjáratát a botok ellen és szeptemberben 16 bot számlát zároltak le és a rajtuk lévő pénzt lefoglalták.

A terem kéri a játékosokat hogy amennyiben gyanús tevékenységet észlelnek, azt jelezzék a terem felé.

Admin!

Arról lehet tudni, hogy a korábban feltételezett csaló / feltehetőleg csaló lengyel backing csoportokat sikerül-e / sikerült-e már szankcionálni a Partynak?

Vagy ez még nem derült ki? És szabadon folytathatják a nem épp korrekt tevékenységeiket?!

Jymaster111
2019. okt. 11. 12:03

Admin:

Erről nincs infótok esetleg?! Vagy csak nem vettétek észre ezt az üzenetet ?

Admin
2019. okt. 11. 12:17

Admin:

Erről nincs infótok esetleg?! Vagy csak nem vettétek észre ezt az üzenetet ?

Szia, nincs infónk erről, a teremtől információkat erről mi sem kapunk (konkrétumokat nem igazán adnak ki).

Mindenesetre a napokban beszélünk a partyval, említjük majd a témát és ha esetleg kapunk információt, akkor jelezzük!

pippomio99
2019. okt. 17. 19:00

Kedves Admin! Próbáltam veletek felvenni a kapcsolatot és küldtem üzenetet partypoker regisztráció és rake race miatt. Rajtatok keresztül regisztráltam a terembe de nem látom magam a rake race listán. Tudnátok kérlek segíteni?

kamon
2019. okt. 20. 12:44

Eltűnt a "Million For Millions" mission nálam. Az előző két nap már nem kaptam jegyet, hiába teljesítettem a feladatot, ma meg már meg sem jelenik feladat, pedig november 3-ig tart a promóció. Másnál működik?

Zoli79
2019. okt. 20. 13:01

Nálam se látszik most a promók között.

Élő ügyfélszolgálat