okés, ebből support lesz. Köszi!
Iobit Uninstaller utáni újratelepítéskor még vmi ini. fájlt hiányolt, de egy gép újraindítás után sikerült telepíteni. Versenyek is látszanak, kösz még egyszer Jymaster111!
partypoker - 16 bot számlát zároltak szeptemberben - $9338 és €3368 került lefoglalásra
"Kis hír" a partypoker iránt érdeklődőknek hogy a terem továbbra is folytatja a hadjáratát a botok ellen és szeptemberben 16 bot számlát zároltak le és a rajtuk lévő pénzt lefoglalták.
A terem kéri a játékosokat hogy amennyiben gyanús tevékenységet észlelnek, azt jelezzék a terem felé.
partypoker - Íme a PókerAkadémiás ajánlat - Legjobb deal garanciával!
Iobit Uninstaller utáni újratelepítéskor még vmi ini. fájlt hiányolt, de egy gép újraindítás után sikerült telepíteni. Versenyek is látszanak, kösz még egyszer Jymaster111!
partypoker - 16 bot számlát zároltak szeptemberben - $9338 és €3368 került lefoglalásra
"Kis hír" a partypoker iránt érdeklődőknek hogy a terem továbbra is folytatja a hadjáratát a botok ellen és szeptemberben 16 bot számlát zároltak le és a rajtuk lévő pénzt lefoglalták.
A terem kéri a játékosokat hogy amennyiben gyanús tevékenységet észlelnek, azt jelezzék a terem felé.
Admin:
Erről nincs infótok esetleg?! Vagy csak nem vettétek észre ezt az üzenetet ?
Admin:
Erről nincs infótok esetleg?! Vagy csak nem vettétek észre ezt az üzenetet ?
Kedves Admin! Próbáltam veletek felvenni a kapcsolatot és küldtem üzenetet partypoker regisztráció és rake race miatt. Rajtatok keresztül regisztráltam a terembe de nem látom magam a rake race listán. Tudnátok kérlek segíteni?
Eltűnt a "Million For Millions" mission nálam. Az előző két nap már nem kaptam jegyet, hiába teljesítettem a feladatot, ma meg már meg sem jelenik feladat, pedig november 3-ig tart a promóció. Másnál működik?
Nálam se látszik most a promók között.