tompika
Válasz feri78 kommentjére
2019. dec. 25. 9:02

"Nálam sem frissül már évek óta. De nem kell uninstall, csak letöltöm az új telepítőt és föltelepítem."

Nálam is szintén ugyanez a helyzet, így csinálom.

tompika
Válasz pokeradmin kommentjére
2019. dec. 26. 14:16

Sziasztok!
Korábban nyertem szatelit versenyen "PP Live dollart" amit pár hónap múlva fel kellene használnom, mert lejár. Mivel elég kicsi összeg (50$) magában nem nagyon tudnám felhasználni. Azok a versenyek amiken lehetett PP Live dollárt gyűjteni viszont már megszüntek.
Azt tudja valaki hogy "PP live dollárt" még lehet egyáltalán valamilyen formában gyűjteni?
A lobbyban levő Partypoker Live fül alatt lévő szateliteken játszottam, de ezek normál verseny $-t írtak csak jóvá.

Admin
2019. dec. 28. 9:16

partypoker MILLION-on játszó Akadémiások! - Ne feledjétek ezt a promóciót és azt sem, hogy el kell küldenetek nekünk egy levelet a megadott határidőig, ha szeretnétek a jegyeket!

partypoker MILLION - exkluzív promóció csak Akadémiásoknak - $22-os szatellit jegyeket kapsz ha elindulsz

Laller85
2019. dec. 28. 14:45

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy 3,5 hónapos Ausztria tartózkodás(ideiglenes lakcimmel) esetén játszhatok e a partypokeren,vagy ez tiltott dolog, és akár kitiltás is járhat érte? Beszéltem magyar supportal, szerintük inkább ne, nem engedélyzett...Probáltam angol supportnál is, ők azt mondták, hogy ideiglenesen mehet...na most ki mond igazat? Játszik e más, vagy játszott e már huzamosabb ideig külföldröl( úgy hogy magyar az állandó lakcím ? Mit javasoltok?Köszi

zo6Hwf
Válasz Laller85 kommentjére
2019. dec. 28. 23:08

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy 3,5 hónapos Ausztria tartózkodás(ideiglenes lakcimmel) esetén játszhatok e a partypokeren,vagy ez tiltott dolog, és akár kitiltás is járhat érte? Beszéltem magyar supportal, szerintük inkább ne, nem engedélyzett...Probáltam angol supportnál is, ők azt mondták, hogy ideiglenesen mehet...na most ki mond igazat? Játszik e más, vagy játszott e már huzamosabb ideig külföldröl( úgy hogy magyar az állandó lakcím ? Mit javasoltok?Köszi

Nos. Tapasztalatom szerint ilyen esetekben a support sincs mindig a helyzet magaslatán.
Viszonylag egyszerű a megoldás. VPN.
Csak figyelj rá, hogy ne pókerezz nélküle. Problem solved!

daniboy
2019. dec. 28. 23:32

Velem már sokszor előfordult hogy huzamosabb ideig külföldről játszottam (most is) és egyetlen egy alkalommal volt ebből problémám, a Tigergaming-nél nem tetszett nekik hogy cashout-t kezdeményeztem egy másik ország IP címéről. Azóta több helyen is játszottam, soha semmilyen problémát nem tapasztaltam. Nekem az a véleményem és tapasztalatom, hogy ha van is ilyen szabályozás azt teljesen ad hoc módon alkalmazzák (amit feltételezek hogy egy banktól, kormánytól, stb jövő keménykedés után ők is rápirítanak a játékosokra, addig meg jól jön hogy termelik a rake-t).

Laller85
2019. dec. 29. 14:08

Friss infó a Partytól: lehet ideiglenesen játszani külföldről!

scigabacsi
2019. dec. 29. 21:57

Sziasztok!
Frissítene a parti és nyilván nem működik. Eddig letöltöttem az oldalról és jó lett, de most hiába töltöm, telepítés után megint a frissítő jön be, ami semmit nem csinál. Erre mi a megoldás?

update: 4. próbára megoldódott magától, de továbbra se értem mi okozta

Gotcha87
2019. dec. 30. 0:02

Másnak is megszakadt a kapcsolat? Az internet kapcsolatom kiváló és más terem hibátlanul megy.

neocomingup
2019. dec. 30. 0:03

Nem megy a party poker?

Élő ügyfélszolgálat