"Nálam sem frissül már évek óta. De nem kell uninstall, csak letöltöm az új telepítőt és föltelepítem."
Nálam is szintén ugyanez a helyzet, így csinálom.
Sziasztok!
Korábban nyertem szatelit versenyen "PP Live dollart" amit pár hónap múlva fel kellene használnom, mert lejár. Mivel elég kicsi összeg (50$) magában nem nagyon tudnám felhasználni. Azok a versenyek amiken lehetett PP Live dollárt gyűjteni viszont már megszüntek.
Azt tudja valaki hogy "PP live dollárt" még lehet egyáltalán valamilyen formában gyűjteni?
A lobbyban levő Partypoker Live fül alatt lévő szateliteken játszottam, de ezek normál verseny $-t írtak csak jóvá.
partypoker MILLION-on játszó Akadémiások! - Ne feledjétek ezt a promóciót és azt sem, hogy el kell küldenetek nekünk egy levelet a megadott határidőig, ha szeretnétek a jegyeket!
partypoker MILLION - exkluzív promóció csak Akadémiásoknak - $22-os szatellit jegyeket kapsz ha elindulsz
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy 3,5 hónapos Ausztria tartózkodás(ideiglenes lakcimmel) esetén játszhatok e a partypokeren,vagy ez tiltott dolog, és akár kitiltás is járhat érte? Beszéltem magyar supportal, szerintük inkább ne, nem engedélyzett...Probáltam angol supportnál is, ők azt mondták, hogy ideiglenesen mehet...na most ki mond igazat? Játszik e más, vagy játszott e már huzamosabb ideig külföldröl( úgy hogy magyar az állandó lakcím ? Mit javasoltok?Köszi
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy 3,5 hónapos Ausztria tartózkodás(ideiglenes lakcimmel) esetén játszhatok e a partypokeren,vagy ez tiltott dolog, és akár kitiltás is járhat érte? Beszéltem magyar supportal, szerintük inkább ne, nem engedélyzett...Probáltam angol supportnál is, ők azt mondták, hogy ideiglenesen mehet...na most ki mond igazat? Játszik e más, vagy játszott e már huzamosabb ideig külföldröl( úgy hogy magyar az állandó lakcím ? Mit javasoltok?Köszi
Sziasztok!
Frissítene a parti és nyilván nem működik. Eddig letöltöttem az oldalról és jó lett, de most hiába töltöm, telepítés után megint a frissítő jön be, ami semmit nem csinál. Erre mi a megoldás?
update: 4. próbára megoldódott magától, de továbbra se értem mi okozta
Másnak is megszakadt a kapcsolat? Az internet kapcsolatom kiváló és más terem hibátlanul megy.
Nem megy a party poker?