A partypoker-es promócióink frissítése egy picit csúszik adatprobléma miatt. (A hand race-t ezért nem tudtuk egy hete frissíteni). A promóciók természetesen futnak tovább és a frissítés is meglesz hamarosan, kis türelmeteket kérjük.
Egy picit? :))
Az augusztus 8-16-ig tartó exkluzív hand race-t frissítettük. Szerencsére úgy néz ki, legkésőbb holnapra lesznek újabb frissítések. Köszönjük türelmeteket.
Kedves partypoker játékosaink!
A múlt heti és az azelőtti hand race-ek végeredményeit is frissítettük! A nyeremények előreláthatólag szerdáig érkeznek majd meg!
WPT Hand Race - augusztus 10-16. végeredmények >>
WPT Hand Race - augusztus 17-23. részeredmények >>
Mégegyszer elnézést kérünk a hét során felmerült technikai akadályok miatt!
A 12 000 dolláros race-t, illetve a chase-ünket is frissítettük, az eredményeket itt találjátok:
Rake Race részeredmények >>>
Rake Chase részeredmények >>>
A hand race nyereményeit a partypoker a tegnapi napon jóváírta a számlákra!
Ne feledjétek, a negyedik hand race már pörög!
(És persze a $12,000-os akadémiás race-en és a chase-ünkön is részt vehettek!)
Sziasztok!
Szerintetek az szabályzatba ütközik, ha egy Spin végén, vagyis bármikor, mikor már csak ketten vagyunk, megkérdezem cseten a reg. ellenfelet, hogy a kövit azonnal fogja-e indítani, vagy vár egy kicsit? Vagy csak beírom, hogy én azonnal indítom, ha vége. Regeknél közös érdek, hogy ne kerüljünk azonnal újból össze, de úgy sejtem, hogy ez már bőven összejátszásnak minősülne.
be kell nyújtani a kérvényt hogy te mint reg, ne játszhass regek ellen csak fishek ellen mert ez így fairplay mindenkivel szemben
A hand race nyereményeit a partypoker a tegnapi napon jóváírta a számlákra!
Ne feledjétek, a negyedik hand race már pörög!
(És persze a $12,000-os akadémiás race-en és a chase-ünkön is részt vehettek!)
Kérdésed van? Itt érsz el minket >>
Várj 1-2 percet, de melyik limit?
Regfest 20-tól kezdődik, de néha még az se vészes.
Igen, ilyenkor néha várok 10-20 másodpercet, de benne van, hogy az ellenfél is pont ezt teszi ugyanabból a megfontolásból. :)
10-en vagyok, jól megy, könnyen verhetőnek érzem (sok reg, de gyengék), szeptemberben valószínű fellépek 20-ra.