Admin
Válasz Tony9 kommentjére
2020. aug. 31. 10:39

Mikor pénzdíj volt a nyeremény az sokkal jobb volt. Ezekkel a ticketekkel nem nagyon lehet kezdeni semmit. Szinte csak satok vannak, közvetlen regisztráció csak elvétve. Szóval kaptunk valamit de mégsem kaptunk. Valszeg a pénzdíjaknak mindenki jobban örülne, úgy mint áprilisban.

Köszönjük a visszajelzést. Lehetőség szerint természetesen a készpénzes promóciók irányába próbálunk elmenni.

Admin
Válasz pokeradmin kommentjére
2020. aug. 31. 18:01

Ahogyan a ma publikált szeptemberi promóciókról szóló cikkünkben is jeleztük nektek, szeptember hónapra is kihagyhatatlan ajánlattal készülünk a party pokeren. A részletek egyeztetés alatt vannak, hamarosan jelentkezünk velük.

partypoker terembemutató és regisztráció >>

Admin
2020. szept. 1. 12:11

Szeptemberi promóciók akadémiás játékosoknak:

Akár 15% Chase + $15,000 cash race

Akadémiás partypoker játékosok figyelem! Szeptemberben is kiemelkedően jó akadémiás promócióval várunk benneteket! Az akadémiás partypoker race összdíjazását megemeltük $15,000-ra. A chase is folytatódik, vagyis ez a két promóció egyszerre fut és mindkettőben egyszerre részt vehetsz!

Ezért éri meg akadémiásnak lenni! A szeptemberi promócióra is él a legjobb deal garanciánk!

partypoker terembemutató és regisztráció >>

partypoker szeptember - Íme a PókerAkadémiás ajánlat - Legjobb deal garanciával!

A partypoker ajánlatunk kiemelkedően jó, legjobb deal garanciát adunk rá! Amennyiben máshol esetleg mégis jobbat találsz, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi kimatekozzuk neked a lehető legjobb dealt hogy biztosan a legjobban járj!

Mi van akkor, ha már van számlád? Könnyen lehet, hogy mégis részt tudsz venni a promócióban! Olvasd el ezt a cikket és jelezd, ha segítsünk!

Bíbor folyók
2020. szept. 1. 21:10

A tour, cash game és sng handeket a pt4 vagy hm3 olvassa be tökéletesen?

csodapuki
2020. szept. 1. 23:22

Szia! Én a PT-ről tudok tapasztalatot mondani Spinekkel kapcsolatban. Épp most szenvedek vele, nem találom a problémát...
Szóval importáltam a letöltött fájlt, a chip alapú grafikon korrekt, van chip EV, non SD winnings, minden, ezeket jól számolta. Viszont a Results-nál -100-as a ROI-m, mert minden tournamenthez 0 a Place of Finish értéke. Valamiért nem tudja értelmezni, hogy hanyadik lettem, de még azt sem, hogy hány fős volt a verseny. A buyin értékét jól mutatja, arra lehet szűrni. Lehet, hogy valami beállítás nálam rossz.
Tehát nekem jó a chip-grafikon, szerencsére buyin szerint is rá lehet szűrni, egyedül azt nem látom, hogy dollárban mennyi a tényleges nyeremény.

csodapuki
2020. szept. 1. 23:29

Ja....most látom, Avg Players 4, minden Spint 4 fősnek érzékel.

Flocati
Válasz csodapuki kommentjére
2020. szept. 1. 23:46

Szia! Én a PT-ről tudok tapasztalatot mondani Spinekkel kapcsolatban. Épp most szenvedek vele, nem találom a problémát...
Szóval importáltam a letöltött fájlt, a chip alapú grafikon korrekt, van chip EV, non SD winnings, minden, ezeket jól számolta. Viszont a Results-nál -100-as a ROI-m, mert minden tournamenthez 0 a Place of Finish értéke. Valamiért nem tudja értelmezni, hogy hanyadik lettem, de még azt sem, hogy hány fős volt a verseny. A buyin értékét jól mutatja, arra lehet szűrni. Lehet, hogy valami beállítás nálam rossz.
Tehát nekem jó a chip-grafikon, szerencsére buyin szerint is rá lehet szűrni, egyedül azt nem látom, hogy dollárban mennyi a tényleges nyeremény.

Nekem is ugyan ez van sima 6/9 fős SNG-nél. CHIPEV meg graf van, és BI alapján is lehet szűrni normálisan viszont a winnigset nem tudja feldolgozni és egy egyenes vonal lefelé, mintha minden SNG-t elbuktam volna.

Bíbor folyók
2020. szept. 2. 18:59

Köszi a válaszokat. Esetleg HM3-ról valakinek infója, hátha ott minden tökéletes?

Masters800
2020. szept. 4. 11:34

Aki ismeri ezt a kollégát vagy netán fórumtag az jelezzen vissza, ugyanis a a nekem szóló"kurjunk egyet " kirohanása eléggé felpaprikázott, természetesen ha egy nőről van szó, akkor benne vagyok a buliba.

Admin
Válasz Masters800 kommentjére
2020. szept. 7. 16:37

Kedves partypoker játékosok!

Az augusztusi promóciókat ma frissítettük a hivatalos eredményekkel.

Augusztusi Race végeredmény>>
Augusztusi Chase végeredmény>>
Augusztusi WPT Race végeredmény>>

Az utolsó heti WPT hand race esetében a ticketek helyett azok készpénzes értéke került jóváírásra.

A nyeremények a mai napon megérkeztek, azok a kliensben a My Account menüben a Gaming Transaction szekcióban követhetők nyomon.

Örömünkre szolgál, hogy augusztusban több, mint 34 000 dollárt oszthattunk ki köztetek!

A szeptemberi promóciónk már gőzerővel futnak, a részeredmények itt érhetők el:

Szeptemberi Race állás>>
Szeptemberi Chase állás>>

Élő ügyfélszolgálat