Mikor pénzdíj volt a nyeremény az sokkal jobb volt. Ezekkel a ticketekkel nem nagyon lehet kezdeni semmit. Szinte csak satok vannak, közvetlen regisztráció csak elvétve. Szóval kaptunk valamit de mégsem kaptunk. Valszeg a pénzdíjaknak mindenki jobban örülne, úgy mint áprilisban.
Ahogyan a ma publikált szeptemberi promóciókról szóló cikkünkben is jeleztük nektek, szeptember hónapra is kihagyhatatlan ajánlattal készülünk a party pokeren. A részletek egyeztetés alatt vannak, hamarosan jelentkezünk velük.
partypoker terembemutató és regisztráció >>
Szeptemberi promóciók akadémiás játékosoknak:
Akár 15% Chase + $15,000 cash race
Akadémiás partypoker játékosok figyelem! Szeptemberben is kiemelkedően jó akadémiás promócióval várunk benneteket! Az akadémiás partypoker race összdíjazását megemeltük $15,000-ra. A chase is folytatódik, vagyis ez a két promóció egyszerre fut és mindkettőben egyszerre részt vehetsz!
Ezért éri meg akadémiásnak lenni! A szeptemberi promócióra is él a legjobb deal garanciánk!
partypoker terembemutató és regisztráció >>
partypoker szeptember - Íme a PókerAkadémiás ajánlat - Legjobb deal garanciával!
A tour, cash game és sng handeket a pt4 vagy hm3 olvassa be tökéletesen?
Szia! Én a PT-ről tudok tapasztalatot mondani Spinekkel kapcsolatban. Épp most szenvedek vele, nem találom a problémát...
Szóval importáltam a letöltött fájlt, a chip alapú grafikon korrekt, van chip EV, non SD winnings, minden, ezeket jól számolta. Viszont a Results-nál -100-as a ROI-m, mert minden tournamenthez 0 a Place of Finish értéke. Valamiért nem tudja értelmezni, hogy hanyadik lettem, de még azt sem, hogy hány fős volt a verseny. A buyin értékét jól mutatja, arra lehet szűrni. Lehet, hogy valami beállítás nálam rossz.
Tehát nekem jó a chip-grafikon, szerencsére buyin szerint is rá lehet szűrni, egyedül azt nem látom, hogy dollárban mennyi a tényleges nyeremény.
Ja....most látom, Avg Players 4, minden Spint 4 fősnek érzékel.
Szia! Én a PT-ről tudok tapasztalatot mondani Spinekkel kapcsolatban. Épp most szenvedek vele, nem találom a problémát...
Szóval importáltam a letöltött fájlt, a chip alapú grafikon korrekt, van chip EV, non SD winnings, minden, ezeket jól számolta. Viszont a Results-nál -100-as a ROI-m, mert minden tournamenthez 0 a Place of Finish értéke. Valamiért nem tudja értelmezni, hogy hanyadik lettem, de még azt sem, hogy hány fős volt a verseny. A buyin értékét jól mutatja, arra lehet szűrni. Lehet, hogy valami beállítás nálam rossz.
Tehát nekem jó a chip-grafikon, szerencsére buyin szerint is rá lehet szűrni, egyedül azt nem látom, hogy dollárban mennyi a tényleges nyeremény.
Köszi a válaszokat. Esetleg HM3-ról valakinek infója, hátha ott minden tökéletes?
Aki ismeri ezt a kollégát vagy netán fórumtag az jelezzen vissza, ugyanis a a nekem szóló"kurjunk egyet " kirohanása eléggé felpaprikázott, természetesen ha egy nőről van szó, akkor benne vagyok a buliba.
Kedves partypoker játékosok!
Az augusztusi promóciókat ma frissítettük a hivatalos eredményekkel.
Augusztusi Race végeredmény>>
Augusztusi Chase végeredmény>>
Augusztusi WPT Race végeredmény>>
Az utolsó heti WPT hand race esetében a ticketek helyett azok készpénzes értéke került jóváírásra.
A nyeremények a mai napon megérkeztek, azok a kliensben a My Account menüben a Gaming Transaction szekcióban követhetők nyomon.
Örömünkre szolgál, hogy augusztusban több, mint 34 000 dollárt oszthattunk ki köztetek!
A szeptemberi promóciónk már gőzerővel futnak, a részeredmények itt érhetők el:
Szeptemberi Race állás>>
Szeptemberi Chase állás>>