Admin
Válasz Admin kommentjére
2020. szept. 7. 17:12

Egy félreértés miatt a nyeremények tournament dollárként kerültek jóváírásra.

A partypoker hamarosan visszavonja ezeket az accountjaitokról és kiküldi a nyereményeket készpénzben.

Mindenkit arra kérnénk, hogy ezeket ne használja fel, mert ha elhasználjátok, nem kaphatjátok meg a készpénzes nyereményt!

Elnézést kérünk a kellemetlenségért a partypoker nevében is!

Admin
Válasz Admin kommentjére
2020. szept. 9. 12:52

Időközben a partypoker elhárította a problémát.

Minden fel nem használt T$-t eltávolítottak az accountjaitokból és jóváírták a készpénzes díjakat.

A nyeremények ma délben érkeztek meg, a My Account -> Transactions -> Gaming Transactions menüben nyomon követhetők.

Időközben pedig az ehavi promócióink részeredményeit is frissítettük:

Szeptemberi $15.000 Rake Race >>
Szeptemberi 5-15% Rake Chase >>

Monopoly Live
Válasz pokeradmin kommentjére
2020. szept. 12. 16:18

Nem szeretem a kifizetés gombot most mégis rátaláltam, hétvégén lehet számítani a kifizetés megérkezésére vagy csak hétköznap?

scigabacsi
2020. szept. 14. 21:57

Sziasztok! Topikot nem találtam rá, és főleg partyra fizettem be paysafecarddal, de kb 1 hónapja mondták, hogy nincs. Kivonult Magyarországról vagy mi történt? Esetleg valaki tudja?

novy
Válasz scigabacsi kommentjére
2020. szept. 21. 20:31

Ez vmi újítás a partyn, hogy elvesznek a színkódok és jegyzetek minden alkalommal?

Masters800
Válasz novy kommentjére
2020. szept. 21. 21:01

Ez vmi újítás a partyn, hogy elvesznek a színkódok és jegyzetek minden alkalommal?

Nálam is ugyanez, azon a limiten ahol játszok még sokan vannak, így elég zavaró, nem lehet az összes nevet fejben tartani.

novy
Válasz Masters800 kommentjére
2020. szept. 22. 0:09

Akkor ezt biztosan kommunikálták vmelyik frissítésnél, csak elsiklottam az infó felett.

kacsa1st
Válasz novy kommentjére
2020. szept. 22. 11:05

Akkor ezt biztosan kommunikálták vmelyik frissítésnél, csak elsiklottam az infó felett.

Amennyire én tudom ez csak bug. Kb hetente panaszkodik miatta vki 2+2-n.

Admin
2020. szept. 22. 11:25

PartyPoker játékosok figyelem! Októberben $20,000-ra emelt cash race-szel várunk benneteket a szokásos chase mellett!

Októberi promóciók akadémiás játékosoknak:

Akár 15% Chase + $20,000 cash race

Akadémiás partypoker játékosok figyelem! Októberben is kiemelkedően jó akadémiás promócióval várunk benneteket! Az akadémiás partypoker race összdíjazását megemeltük $20,000-ra. A chase is folytatódik, vagyis ez a két promóció egyszerre fut és mindkettőben egyszerre részt vehetsz!

Ezért éri meg akadémiásnak lenni! Az októberi promócióra is él a legjobb deal garanciánk!

partypoker terembemutató és regisztráció >>

partypoker október - Íme a PókerAkadémiás ajánlat - Legjobb deal garanciával!

[*]akár 15%-os Rake Chase
    [*]$20.000-os rake race csak akadémiásoknak
    [*]Akár 60%-os központi VIP visszatérítés
    [*]Akár $30-os SPINS jegy bónusz első befizetőknek
    [*]Minden központi promóció

A partypoker ajánlatunk kiemelkedően jó, legjobb deal garanciát adunk rá! Amennyiben máshol esetleg mégis jobbat találsz, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi kimatekozzuk neked a lehető legjobb dealt hogy biztosan a legjobban járj!

Mi van akkor, ha már van számlád? Könnyen lehet, hogy mégis részt tudsz venni a promócióban! Olvasd el ezt a cikket és jelezd, ha segítsünk!

novy
Válasz kacsa1st kommentjére
2020. szept. 22. 14:25

Amennyire én tudom ez csak bug. Kb hetente panaszkodik miatta vki 2+2-n.

És ez vajon mindenkit érint vagy csak páran vagyunk így? Több, mint egy hete tudnak a problémáról ezek szerint, de még nem sikerült javítani.

Ha van olyan, akinél megmaradtak a színkódok/jegyzetek írjon már ide, hogy lássuk globális hibáról van-e szó, köszi.

Élő ügyfélszolgálat