Egy félreértés miatt a nyeremények tournament dollárként kerültek jóváírásra.
A partypoker hamarosan visszavonja ezeket az accountjaitokról és kiküldi a nyereményeket készpénzben.
Mindenkit arra kérnénk, hogy ezeket ne használja fel, mert ha elhasználjátok, nem kaphatjátok meg a készpénzes nyereményt!
Elnézést kérünk a kellemetlenségért a partypoker nevében is!
Időközben a partypoker elhárította a problémát.
Minden fel nem használt T$-t eltávolítottak az accountjaitokból és jóváírták a készpénzes díjakat.
A nyeremények ma délben érkeztek meg, a My Account -> Transactions -> Gaming Transactions menüben nyomon követhetők.
Időközben pedig az ehavi promócióink részeredményeit is frissítettük:
Szeptemberi $15.000 Rake Race >>
Szeptemberi 5-15% Rake Chase >>
Nem szeretem a kifizetés gombot most mégis rátaláltam, hétvégén lehet számítani a kifizetés megérkezésére vagy csak hétköznap?
Sziasztok! Topikot nem találtam rá, és főleg partyra fizettem be paysafecarddal, de kb 1 hónapja mondták, hogy nincs. Kivonult Magyarországról vagy mi történt? Esetleg valaki tudja?
Ez vmi újítás a partyn, hogy elvesznek a színkódok és jegyzetek minden alkalommal?
Ez vmi újítás a partyn, hogy elvesznek a színkódok és jegyzetek minden alkalommal?
Akkor ezt biztosan kommunikálták vmelyik frissítésnél, csak elsiklottam az infó felett.
Akkor ezt biztosan kommunikálták vmelyik frissítésnél, csak elsiklottam az infó felett.
PartyPoker játékosok figyelem! Októberben $20,000-ra emelt cash race-szel várunk benneteket a szokásos chase mellett!
Októberi promóciók akadémiás játékosoknak:
Akár 15% Chase + $20,000 cash race
Akadémiás partypoker játékosok figyelem! Októberben is kiemelkedően jó akadémiás promócióval várunk benneteket! Az akadémiás partypoker race összdíjazását megemeltük $20,000-ra. A chase is folytatódik, vagyis ez a két promóció egyszerre fut és mindkettőben egyszerre részt vehetsz!
Ezért éri meg akadémiásnak lenni! Az októberi promócióra is él a legjobb deal garanciánk!
partypoker terembemutató és regisztráció >>
partypoker október - Íme a PókerAkadémiás ajánlat - Legjobb deal garanciával!
Amennyire én tudom ez csak bug. Kb hetente panaszkodik miatta vki 2+2-n.