tigiri
Válasz $k!z0 kommentjére
2020. okt. 17. 13:45

Sziasztok!

Tud vki segíteni, hogy vajon miért nem tudom elindítani My game feature-t?

Bejön az oldal, de a "loading" felirat nem tűnik el középről, bármennyit várok...

Előre is köszi!

Üdv.:
tigiri

ivanesz
Válasz pokeradmin kommentjére
2020. okt. 30. 20:58

Van még pénzküldési lehetőség?

zempo
Válasz ivanesz kommentjére
2020. okt. 31. 10:25

Nincs

szroli
2020. okt. 31. 11:23

Miota nem lehet pénzt küldeni Partyn belül?

feri78
2020. okt. 31. 13:07

Már kb. fél éve.

Admin
Válasz feri78 kommentjére
2020. nov. 3. 14:10

Az októberi promóciókat frissítettük a végeredményekkel, amelyeket az alábbi linkeken tekinthettek meg:

Októberi $20.000 Rake Race>>>
Októberi 5-15% Rake Chase>>>

Amennyiben valaki úgy gondolja, helytelen pontszámmal szerepel, vegye fel velünk a kapcsolatot!

A nyeremények várhatóan a hét folyamán kerülnek jóváírásra!

Időközben elrajtolt a november is, szintén egy $20.000 összdíjazású rake race és egy 15%-os rake chase van terítéken. A részeredemények itt tekinthetők meg:

Novemberi $20.000 Rake Race>>>
Novemberi 5-15% Rake Chase>>>

Admin
Válasz Admin kommentjére
2020. nov. 5. 11:32

A mai napon minden játékosunk megkapta a nyereményét, amelyet a megszokott helyen, a My Account menüben a Gaming Transaction szekcióban követhetők nyomon.

Októberben közel 40.000 dollár értékben díjazhattuk az aktivitásotokat és reméljük novemberben még ennél is feljebb juthatunk! A promóciók már zajlanak, a többi csak rajtatok múlik!:)

Novemberi $20.000 Rake Race>>>
Novemberi 5-15% Rake Chase>>>

Az ajánlatunkra legjobb deal garanciát vállalunk. A piacon ez a legjobb ajánlat, de ha mégis találnál jobbat, jelezd nekünk és mi kimatekozzuk neked a legjobb dealt a teremben.

Pedro83
2020. nov. 17. 19:43

Hol lehet beállítani, hogy látható legyen a sit out-on lévő játékos állapota? Próbáltam guglizni, de semmi...

novy
Válasz Pedro83 kommentjére
2020. nov. 22. 5:42

Szomoruan lattam, hogy a cash game daily leaderboard megszunt NL500 teten. Feltetelezem nem volt olyan forgalom az utobbi idoben a limiten, de tudtok vmi konkretat az okokrol?

Masters800
Válasz novy kommentjére
2020. nov. 22. 8:40

Szomoruan lattam, hogy a cash game daily leaderboard megszunt NL500 teten. Feltetelezem nem volt olyan forgalom az utobbi idoben a limiten, de tudtok vmi konkretat az okokrol?

Simán lehet, de még 2 dologra tudok gondolni: 1. kis akció miatt több volt a nyeremény, mint amit rakeeltek 2. a regek egymást ütötték csak, mert a halak leléptek a promó miatt.

Élő ügyfélszolgálat